IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм на евра зада не се коркаш мини и ти на нещо акците не вършат работа, справка Русия.

Ясно така кажете - действам

Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
      На друго място е заровено кучето

Мани кучето аз те питам за ВБ че се коркам така като го увъртате
      Аз съм на евра зада не се коркаш мини и ти на нещо акците не вършат работа, справка Русия.

Коментар

• На друго място е заровено кучето

Мани кучето аз те питам за ВБ че се коркам така като го увъртате

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Щом банкерите ти свалят лихвите значи работата отива на оправяне,щом ти ги
          вдигат викай др. Божков/Черепа/ да ти даде акъл как се играе комар.
          На друго място е заровено кучето

Коментар

• те лихвите са следствие и бързо пак ще порастнат, иска ти се да е надобре за да продадеш а нема ти мине номера

Коментар

Стига с този Васил Божков

Аз Ви питам сериозно а Вие се базикате с мен - така се коркам повече
              Щом банкерите ти свалят лихвите значи работата отива на оправяне,щом ти ги
              вдигат викай др. Божков/Черепа/ да ти даде акъл как се играе комар.

Коментар

• Стига с този Васил Божков

Аз Ви питам сериозно а Вие се базикате с мен - така се коркам повече

Коментар

ВБ ли е целта
                  Стига с този Васил Божков

Коментар

• Голяма фиксация с този ВБ, да не са ти в левове парите, че толкова го мислиш?

Почти всичко е в левове

Коментар

• Голяма фиксация с този ВБ, да не са ти в левове парите, че толкова го мислиш?

Коментар

• Тя целта е една, клатене клатене докато се разклати всичко. Сети се сам за целта.

ВБ ли е целта

а ако статията е вярна

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                          Тази статия честно казано ме притесни до някаква степен преди време миналата година и имам едно на ум. Мисля, че БНБ започна разследване по случая и се надявам скоро да има някакъв резултат.

https://bivol.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BA%...%B5%D0%BD.html
                          Тя целта е една, клатене клатене докато се разклати всичко. Сети се сам за целта.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Абе ти голяма метаморфоза претърпя Края на миналата година бик сега огромна мецана
                            Огромна но не твърде умна мецана

Коментар

• Тази статия честно казано ме притесни до някаква степен преди време миналата година и имам едно на ум. Мисля, че БНБ започна разследване по случая и се надявам скоро да има някакъв резултат.

https://bivol.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BA%...%B5%D0%BD.html
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                                това е само началото...мечки дебнат
                                единствено неохим заради ниската цена на газа трябва да расте
                                Абе ти голяма метаморфоза претърпя Края на миналата година бик сега огромна мецана

Коментар

Working...
                                X