IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Започваме седмицата с евро на 9-годишно дъно под 1,20 и петрола на 5,5-годишно дъно при 51,50 /crude/ долара

Коментар

• То някои виждат мечки на запад още от 2009. Пък те пазарите направиха по 150% за периода.

Коментар

• Трепат се да пишат тук че не могат да ги продават .. Цели фермани ... Те навън мечки здрави идват вече ...то е ясно че идват тежки времена

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Гърция вече е изолирана. От месеци се знае че европейците този път ще ги оставят да фалират ако решат да правят глупости. Може да рпедизвика някаква волатилност, но всичко ще е краткосрочно. Глупостта с ПФ според мен премина - нищо особено няма да се случи освен ПФ да почнат да гонят по-висока доходност. ЕЦБ ще почне по някое време да налива яко пари в европейската икономика което ще изстреля и европейските пазари. САЩ и те сигурно ще имат по-волатилна година от миналата година, заради евентуалното вдигане на лихвата там, но икономиката им расте прекрасно и е напълно възможно СП да затвори към 2200-2300. Според мен растежа на икономиката на икономиката им ще е достатъчен че да компенсира движението на лихвите. По малък ръст от миналата година но пак ок. Еврото пада което ще даде доста добър стимул и за европейските компании, а от тук и за българските. Развиващите се пазари са брутално евтини. не само Русия а реално всички. При икономики които растят по 3-4% реално и по 6-7% номинално, е много трудно пазарите им да продължават да се търгуват на ПЕ 10.

Честтно казано не виждам нищо силно отрицателно на хоризонта за 2015 г. Русия и гърция може и да страдат но при останалите включително и България всичко изглежда доста оптимистично.
          +1
          така ще се случи
          остава само ПФ да могат да направят по-висока доходност

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
            Като обърнат навън, всички ще тръгнат бг акции да купуват, справка 2008
            е тогава не беше ли спада на БФБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
              Не трябва ли през тази година пазарите в САЩ и Европа да паднат, тъй като са вече на исторически върхове, пък и нали има цикличност на икономиката през 7 години и се редуват върхове и спадове?
              Като обърнат навън, всички ще тръгнат бг акции да купуват, справка 2008

Коментар

Знам, когато съм бичи настроен една камара народ ми обясняват как греша. Когато съм мечи настроен пак една камара народ ми обясняват как греша. Пък аз изкарвам по-висока доходност и от двете групи.
                Времето ще покаже. Има една приказка да би мирно седяло не би чудо видяло Ако има ясни индикации, софикс тръгне мине еди кое си ниво и ние ще се върнем, ноо до тогава ще ви гледаме сеира. То на демо и виртуални акции много лесно

Коментар

Гърция вече е изолирана. От месеци се знае че европейците този път ще ги оставят да фалират ако решат да правят глупости. Може да рпедизвика някаква волатилност, но всичко ще е краткосрочно. Глупостта с ПФ според мен премина - нищо особено няма да се случи освен ПФ да почнат да гонят по-висока доходност. ЕЦБ ще почне по някое време да налива яко пари в европейската икономика което ще изстреля и европейските пазари. САЩ и те сигурно ще имат по-волатилна година от миналата година, заради евентуалното вдигане на лихвата там, но икономиката им расте прекрасно и е напълно възможно СП да затвори към 2200-2300. Според мен растежа на икономиката на икономиката им ще е достатъчен че да компенсира движението на лихвите. По малък ръст от миналата година но пак ок. Еврото пада което ще даде доста добър стимул и за европейските компании, а от тук и за българските. Развиващите се пазари са брутално евтини. не само Русия а реално всички. При икономики които растят по 3-4% реално и по 6-7% номинално, е много трудно пазарите им да продължават да се търгуват на ПЕ 10.

Честтно казано не виждам нищо силно отрицателно на хоризонта за 2015 г. Русия и гърция може и да страдат но при останалите включително и България всичко изглежда доста оптимистично.
                  Не трябва ли през тази година пазарите в САЩ и Европа да паднат, тъй като са вече на исторически върхове, пък и нали има цикличност на икономиката през 7 години и се редуват върхове и спадове?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    Нали знаеш ....
                    Знам, когато съм бичи настроен една камара народ ми обясняват как греша. Когато съм мечи настроен пак една камара народ ми обясняват как греша. Пък аз изкарвам по-висока доходност и от двете групи.

Коментар

Нали знаеш ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                        Би ли споделил какво те кара да мислиш така?
                        Ще има молитви за милост към небесата в стил средновековен монах по време на чума.

Няма препоръка.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Дп и бб ще видиш как ще вземат парите и кой се отървал отървал... Ти само гледай .. На Дп му трябват кинти чрез обществени поръчки ... От утре почват да взимат и това е самото начало ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            През 2015 ще има пазарен Апокалипсис, в буквалния смисъл на думата. Ще се види кой-кой на пазара. Месец-март-месец-май.

Няма препоръка
                            Би ли споделил какво те кара да мислиш така?

Коментар

• Отрицателното тепърва идва ... Иска ти се и доста се стараеш тук за да можеш да продаваш ... Ти само гледай къпувай тогава Хаха

Коментар

• През 2015 ще има пазарен Апокалипсис, в буквалния смисъл на думата. Ще се види кой-кой на пазара. Месец-март-месец-май.

Няма препоръка
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X