Форексов е прав, че България няма никаква икономика и че сегашното възходящо движение не е нищо друго освен задружен напън да се задвижи нещо. НЯМА НИКАКЪВ ФУНДАМЕНТ АКЦИИТЕ ДА ПОВИШАВАТ СТОЙНОСТТА СИ. От друга страна и аз бих се радвал на възходящ тренд. Много време мина оттогава мамка му....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХах... равновесенов, това да не е графика на новонапечатаните йени от Банк ъф Джапан?За това казах на нещо по-близо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеЧовек защо ме дразниш и ме занимаваш с глупости ?
Сега си направи паралел с нашата борса - падане в 4 последователни години и то загуба на 86% от стойността на индекса!!!!! Е няма как 1-2-3 години да няма растеж след това - просто няма. Сега ме остави на мира!Last edited by LuckyYou; 24.01.2013, 17:33.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде аз да дам пример с нещо по близко от японците
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
[QUOTE=Forex Master;1059376661]Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеДори и Япония през тези 20 години е имала 3 или 4 години растеж!!!! /QUOTE]
Ето пиленце Хубавичко виж какво става от 1990 г. /върха/ досега и след това сия окачи на стената!
Прав си че няма много общо между техния и нашия фундамент. Но това не е плюс за България а огромен минус. България няма никаква икономика, Никаква! От къде искаш да ти дойде тоя растеж? Може да дойде само от въображението на някои хора. Въображение, което съвсем скоро ще катастрофира в реалността!Last edited by LuckyYou; 24.01.2013, 17:33.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
[QUOTE=LuckyYou;1059376651]Дори и Япония през тези 20 години е имала 3 или 4 години растеж!!!! /QUOTE]
Ето пиленце Хубавичко виж какво става от 1990 г. /върха/ досега и след това сия окачи на стената!
Прав си че няма много общо между техния и нашия фундамент. Но това не е плюс за България а огромен минус. България няма никаква икономика, Никаква! От къде искаш да ти дойде тоя растеж? Може да дойде само от въображението на някои хора. Въображение, което съвсем скоро ще катастрофира в реалността!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Forex Master Forex Master е онлайн в момента
Заслужил
инвеститор
Днес, 16:29
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
бихте ли били така добри, да ме насочите откъде може да се изтегли заем в биткойни.
От всеки който разполага с биткойни, Ице. Ти с какво можеш да гарантираш заема? Само не ми казвай с акции от бфб-то....
ХА- ХА ФОРЕКСОВ РАЗРАБОТВА КРЕДИТИ В БИТКОИНИАБЕ ИГРАЧОР ГОЛЯМ
АМА НЕ ПРИЕМА АКЦИИТЕ ВИ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПич, иди и го кажи това на японците, които от 20 години са в депресия!
- Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
- Ще има, ше има. Мноооого ще има.
- Защо така мислиш, Бабо Мецо?
- Ами, защото много ми се ядат!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеСамо че след като 4 години си бил в спад е крайно време 1 година да отбележиш растеж.
- Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
- Ще има, ше има. Мноооого ще има.
- Защо така мислиш, Бабо Мецо?
- Ами, защото много ми се ядат!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеПич ще ти го обясня много просто. Няма вечен спад на цените, както и няма вечен растеж. Само че след като 4 години си бил в спад е крайно време 1 година да отбележиш растеж. Поне еднаПредлагам ти да си купиш акции, защото сме в началото на тренда. Да изкараш и ти някой лев. Не се притеснявай, когато видя и най-малък признак за проблем, аз ще съм от 1вите дето ще продаде. Даже ще продам късо, защото за мен истинските пари се правят когато акциите като падат. Само че сега се вдигат и ще трябва да купувам. Имам една максима която се опитвам да следвам - не пикай срещу вятъра! Пикай по посока на вятъра
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз такива предричания като твоите в този форум ги срещам поне 3 пъти седмично от 5 години насам! Но както и друг път съм казвал, дори и разваления часовник показва точно времето по 2 пъти на ден!Предлагам ти да си купиш акции, защото сме в началото на тренда. Да изкараш и ти някой лев. Не се притеснявай, когато видя и най-малък признак за проблем, аз ще съм от 1вите дето ще продаде. Даже ще продам късо, защото за мен истинските пари се правят когато акциите падат. Само че сега се вдигат и ще трябва да купувам. Имам една максима която се опитвам да следвам - не пикай срещу вятъра! Пикай по посока на вятъра
Last edited by LuckyYou; 24.01.2013, 17:01.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТова съм го писал на 4.01.2013 - Предричах растеж, сега отново всичко е зелено и търсим целогодишно продължаване на тренда ! :ДСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
http://www.darikfinance.bg/novini/88...F6%E8%E8%F2%E5 Не знам аз ама "Форексо-ф" е по- умен да коментира ако иска,то ние нали сме "балъци".
Коментар
Коментар