IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лошо, пичове, лошо.

Мислех си, че протестите са всяко чудо за 3 дни. Обаче те набират сила и най-лошото е че протестите не представят алтернатива. Т.е. насочени са към високи цени, мафия, отскоро и към правителството, а най-накрая и към цялата политическа система и цялата свинщина наречена политика.

Проблемът е, че не предлагат алтернатива - а това води до анархия или до познатите стари муцуни с твърд електорат.

И ако популизма победи се очертава дълъг период на политическа нестабилност, популизъм, спиране на евросредства, намаляване на инвестиции, изтичане на капитали, висока безработица, още по-високи сметки и квото там още води след себе си популизма и/или анархията.

Дано да няма язък за последните 4 години стабилност или още по-лошо язък за последните 24 години.

Коментар

• Ама само там

Коментар

• Днес по повод оставката на Дянков да почерпят акционерите на:
        ОЦК + 80,49%
        Химко +25,00%
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Кое ще е това стабилно правителство? Кой не лъжеше и крадеше през последните 23 г. Сега с популистки изказвания изпъкват същите лица с нови обещания. Стабилно правителство в България е нонсенс. Оттам и много мъка за акционерите на БФБ, за жалост. Не ме разбирай погрешно, аз се надявам да не съм прав.
          Не знам какво ще стане ,но вярвам че няма да е по лошо от сега...
          А за протокола днес още имаше ТИМ посредник на маркета който се бореше за своята цел...

Коментар

• http://bgonair.bg/bg/tvonline/

В момента се коментира оставката на Дянков и обещанията на Серж Гей за нови 200 000 работни места, намаляване на пенсионната възраст и прочее популистични простотии ...
            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
            |___________||__|___|)
            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Като обикновен човек и държавен служител в момента празнувам с най скъпото вино което намерих в БИЛЛА...
              Като борсов играч вече съм го предвидил този спад и този в близките няколко месеци....
              Падането на БорисоФ и идването на ново стабилно правителство ще е индикатор за качване на борсата..... скоро...
              Кое ще е това стабилно правителство? Кой не лъжеше и крадеше през последните 23 г. Сега с популистки изказвания изпъкват същите лица с нови обещания. Стабилно правителство в България е нонсенс. Оттам и много мъка за акционерите на БФБ, за жалост. Не ме разбирай погрешно, аз се надявам да не съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Обстановката е нестабилна от 2009 година, като причините за нестабилността се крият още отпреди това. Не виждам нещо да се е променило от Софикс 510 през Софикс 280 до Софикс 410. Това се опитвах да кажа на хората, които твърдяха, че трендът е възходящ. Няма достатъчно сигнали. А ако очакванията от евентуална смяна на властта бяха положителни, то ние днес трябваше действително да сме на зелено. За жалост никой не празнува оставката на Дянков. Прозорливите хора знаят, че с държавните финанси е свършено.
                Като обикновен човек и държавен служител в момента празнувам с най скъпото вино което намерих в БИЛЛА...
                Като борсов играч вече съм го предвидил този спад и този в близките няколко месеци....
                Падането на БорисоФ и идването на ново стабилно правителство ще е индикатор за качване на борсата..... скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Обстановката засега е нестабилна, после ще видим.
                  С какво се различаваше от преди 10 дни....

Вярно че нямаше голям днес ама и преди качването беше фокус.. ...

Коментар

• http://www.dw.de/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%...%B5/a-16607275

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      Ко стана бря ? Туй Дянков - онуй Дянков .... уж целия български народ едва ли го беше намразил (много нисък рейтинг) тука пък цели теми в Инвестора изписахте да го плюете ............а пък гледам днеска се скъсахте да продавате
                      ИЗВОД : ОСТАВКАТА НА ДЯНКОВ Е ЛОША НОВИНА ЗА БГ.АКЦИИ
                      Цялото правителство е лоша новина

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                        Кире,
                        Ще е интересно утре на аукциона за 800 млн. лв. каква доходност ще се формира .. .

Поздрави!
                        По-ниска от очакванията на спекулантите.

Коментар

• Ко стана бря ? Туй Дянков - онуй Дянков .... уж целия български народ едва ли го беше намразил (много нисък рейтинг) тука пък цели теми в Инвестора изписахте да го плюете ............а пък гледам днеска се скъсахте да продавате
                          ИЗВОД : ОСТАВКАТА НА ДЯНКОВ Е ЛОША НОВИНА ЗА БГ.АКЦИИ
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Обстановката засега е нестабилна, после ще видим.
                            Обстановката е нестабилна от 2009 година, като причините за нестабилността се крият още отпреди това. Не виждам нещо да се е променило от Софикс 510 през Софикс 280 до Софикс 410. Това се опитвах да кажа на хората, които твърдяха, че трендът е възходящ. Няма достатъчно сигнали. А ако очакванията от евентуална смяна на властта бяха положителни, то ние днес трябваше действително да сме на зелено. За жалост никой не празнува оставката на Дянков. Прозорливите хора знаят, че с държавните финанси е свършено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Хахах Бойко пак не мое се изпикае

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                смях
                                Veni, Vidi, Vici

Коментар

Working...
                                X