If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В бюджета няма кинти - фискалния резерв е на най-ниското си ниво от десетилетия и вече е милиард под долната граница. Сега с дълга за зърнопроизводителите ще вземат един милиард от банки и ПФ. Изобщо финансовата ситуация във фиска в момента е плачевна. А зимата още не е свършила.
....но то по тази логика може да се качи до 1% от върха и пак да е корекция.
Абе не беше ли ти от активните на СПО–то на Зърнени Храни през 2008 г. и го игра вербален маркет мейкър 2 години..Трябва да питам Факушката, той е запознат. Ами то с подобна логика сигурно още мислиш, че от 4.30 лв. до 18 ст. е корекция. Не искам да се заяждам, но си има дефиниции кое кога е тренд и кое кога корекция.
Точно това ми беше мисълта като го написах .... сами сме си виновни!
Само те допълних )навсякъде е същото.. раширявам.... знаеш масата решава, стадото иска простотии, медиите отговарят, иначе няма приходи от реклама ) контрола е страшен, всичко зависи от разбиранията, но със турските сериали толко (
Проблемът е че 90 % от народа е оскотял.
Не иска да се напъва и да бачка , ако може да лежи по гръб и да му падат по много пари. Преди желязната завеса и интернета беше лесно, нашенеца караше Москвич и максималното с което можеше да се сравни беше Лада. Сега гледа Мерцедеса или Поршето на Германеца и иска такова.
Хубаво ама трябва да се изкара , с лежане не става.
Протестират , ама на практика излиза че срещу себе си.
Нали на 4 години правим избори, обикновенно около 60% от новоизбраните са нови лица излезли измежду нас ....... и накрая пак били боклуци. Ми то като се замисли човек каквито те такива и ние....ние ги избираме все пак, не можем да надскочим себе си.
Управляващите са функция от избирателите, няма как да се получи нещо смислено ) трябва съзнание и 200-300 години време.
Ами ти как прецени ,че въобще ще има мъка на БФБ, след като не можеш да прецениш, тоя ръст от къде идва?
Имам добра преценка. Наречи го нюх и широк мироглед. Аз да те питам. Как прецени, че този ръст е тренд, а не корекция на тренд? Или защото 75% искат да вярват в това другите 25% са шизофреници...
Точно това става.
Предните пъти беше доста нежно раздрусването, затова сега е по-грубо, пък си имаме и гарнитурка от новини. Така че класика...
Радвай се докато можеш, че скоро пак ще се чудиш кой луд купува така и качва цените.
марков, доста добър коментар!
Батя, не се радвам, няма за какво да се радвам.. След малко ще пусна един дългичък, но много интересно написан пост в темата за Политика. Писал го някакво момче и ме насочиха към него. Ще го споделя, защото заставам зад него и защото в него много добре е показана истинската мъка на това, което се случва.
Кое ще е това стабилно правителство? Кой не лъжеше и крадеше през последните 23 г. Сега с популистки изказвания изпъкват същите лица с нови обещания. Стабилно правителство в България е нонсенс. Оттам и много мъка за акционерите на БФБ, за жалост. Не ме разбирай погрешно, аз се надявам да не съм прав.
Ами ти как прецени ,че въобще ще има мъка на БФБ, след като не можеш да прецениш, тоя ръст от къде идва?
Въобще шизофренията е характерна за лекуващите се от депресия.
Корекция или дълбока корекция, все таз, със супер подценените активи, пружината е доста силно натисната все още.
Не иска да се напъва и да бачка , ако може да лежи по гръб и да му падат по много пари. Преди желязната завеса и интернета беше лесно, нашенеца караше Москвич и максималното с което можеше да се сравни беше Лада. Сега гледа Мерцедеса или Поршето на Германеца и иска такова.
Нали на 4 години правим избори, обикновенно около 60% от новоизбраните са нови лица излезли измежду нас ....... и накрая пак били боклуци. Ми то като се замисли човек каквито те такива и ние....ние ги избираме все пак, не можем да надскочим себе си.
Проблемът е, че няма те разберат.
И май единствения изход остава Терминал 2.
Ей добре, че беше Царя да построи Терминал 2 иначе много наплив щеше да има на стария Терминал 1.
Защо бе, не мислите ли, че това е друсане на крушата и че трендът е възходящ???
Точно това става.
Предните пъти беше доста нежно раздрусването, затова сега е по-грубо, пък си имаме и гарнитурка от новини. Така че класика...
Радвай се докато можеш, че скоро пак ще се чудиш кой луд купува така и качва цените.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар