IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тече, всичко тече времето няма бряг и ни влече, но морето не е до колене дори на голям......
    Момчета когато говорех не слушахте...., а излизахте от позициите, аз не излязох и бях отдолу, вече не съм и очаквам морето да не е до колене а да върви както казах преди време.... В ранна пролет очаквам морето да е много дълбоко и корабите да пътуват с опънати платна....Това беше моята прогноза...... Успех желая на всички.......Използвайте прилива и отпътувайте, дори тези които стоите по плажа... Успех....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Монти, пак може да прозвучи заядливо, но наистина е хубаво човек да вижда глупака на пазара. предполага се, че тогава не е той. проблема идва от това, че с теб се сочим с пръст а на пръв поглед само единият от нас може да е прав. Спомням си преди месеци как спорихме с теб, дали акциите ще скачат или падат и тогава един приятел ми каза, че идвамата сме парави. Аз се зачудих как е възможно това. Той ми каза, че моите ще скочат а твоите ще паднат и затова и двамата сме прави аз да съм отимист а ти песимист. Малко по-късно се случи точно това. През септември портфейла ми направи нов връх, над този от пролетта. За съжаление последната корекция ме хвана и сега ми трябват 6 процента ръст за да миан предходният ръст. Аз съм до голяма степен уверен, че в рамките на няколко месеца ще мина предният си рекорд и затова съм оптимист. Направил съм правилен портфейл. Видимо ти очакваш твоят да падне и поради тази причина аз считам песимистите за глупаци а ти всеки оптимист за такъв. По тази схема ще се окаже, че всеки един от нас вижда напълно основателно другият като глупак. От моя гледна точка всеки който загуби пари през следващите месеци е пълен глупак. Според теб всеки, който спечели пари е пълен глупак и нещата са доста логични. Лека и успешна търговия.
      Монти, не е хубаво човек да се самоцитира, но на 1.12.2014 съм ти казал всичко. Прочети го пак и се замисли върху някои неща.

Коментар

• Уууу!
        Абе днес верно избуши тавана! Отдавна не бях виждал всичките си позиции на зелено

Коментар

Когато не знаеш за какво става въпрос е по-добре да замълчиш защото ставаш смешен.
          Отрицателно търговски салдо с Русия през деветммесечието:
          2013 - 6270 милиона лева
          2014 - 5156 милиона лева
          тоест въпреки санкициите и при високи цени на петрола оттрицателното салдо се свива с 1 114 милиарда лева. Срива на рускат икономика в следствие на спада на петрола има нетно положително влияние. Стика със съветска пропаганда. износа ни през първите девет месеца на годинат аспрямо същия предходен период е намалял само с 87 милиона лева. Толкова за отрицателното влияние на санкциите и руският икономически провал върху българската икономика.
          http://www.nsi.bg/bg/content/7503/%D...BE%D1%80%D0%B8
          тук говорим за българската ....
          газта идва по 400 долара....
          лекарствата нерентабилни в Русия и Украйна...
          Туризма води до малък процент руснаци и украйнци ,стройтелството по морето ще замръзне....
          Петролът издъни бюджета на Орешарски поради спада в цената......
          И ти като ренегата имаш професионално заболяване спрямо Русия....
          Още не си ги забесил комунистите и руснаците но и това ще стане ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            колко е стокообменна бе дддд ,

http://www.cprb.ru/display.php?bg/bg-ru
            Когато не знаеш за какво става въпрос е по-добре да замълчиш защото ставаш смешен.
            Отрицателно търговски салдо с Русия през деветммесечието:
            2013 - 6270 милиона лева
            2014 - 5156 милиона лева
            тоест въпреки санкициите и при високи цени на петрола оттрицателното салдо се свива с 1 114 милиарда лева. Срива на рускат икономика в следствие на спада на петрола има нетно положително влияние. Стика със съветска пропаганда. износа ни през първите девет месеца на годинат аспрямо същия предходен период е намалял само с 87 милиона лева. Толкова за отрицателното влияние на санкциите и руският икономически провал върху българската икономика.
            http://www.nsi.bg/bg/content/7503/%D...BE%D1%80%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Защо говориш от името на всички,колкото българи толкова и акъл?
              O разбирасе. Не говоря от името на никой, споделям очакванията си, че почти нищо от КТБ няма да влезе на БФБ.
              Просто размислям по въпроса.
              1 )Не ми изглежда логично, някой който е държал пари в банка, гарантирани от държавата, като ги е видял в опасност, да ги сложи в нещо дето не само че не е гаранрирано ами даже няма и договорена фиксирана доходност. Абсолютно лишено от логика е
              2) Който не е бил на БФБ а в банка, в повечето случаи няма идея от това, какво е БФБ.
              3) Някой (като мен) има пари на БФБ имал и в КТБ, няма логика да увеличи риска на портфейла си, като премести пари от влог на борсата
              Така че това според мен са само мокри сънища на посредниците.

Коментар

• западните гниди закатериха

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Аз и продължавам да го твърдя. Който е бил в КТБ не е и няма да бъде на БФБ поне директно. Е сега.. винаги има изключения но като цяло е така, Евентуално някой може да се прилъже да ги премести от КТБ във фонд (пенсионен или взаимен) и от там на БФБ.
                  Аз самия бях в КТБ и на БФБ и не съм и няма да вкарам един лев от взетите от КТБ в БФБ
                  Както рече тука и колегата обемите са горе долу такива - изключения и фондове, но при мъртвилото напоследък, даже и тези мижави заблудени пари от КТБ изглеждат като мощен импулс
                  Защо говориш от името на всички,колкото българи толкова и акъл?

Коментар

Данни за 2013 година:
                    Износ за Русия - 1140 милиона лева
                    Внос от Русия - 9353 милиона лева
                    отрицателно търговски салдо 8213 милиона лева
                    http://www.nsi.bg/bg/content/7510/%D...BE%D1%80%D0%B8
                    Съветските тролове стават все по-некомпетентни всяка година.
                    колко е стокообменна бе дддд ,

http://www.cprb.ru/display.php?bg/bg-ru

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      А защо се хабиш тука тогава
                      В смисъл?
                      Щото съм на позиция и чакам ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                        Аз и продължавам да го твърдя. Който е бил в КТБ не е и няма да бъде на БФБ поне директно. Е сега.. винаги има изключения но като цяло е така, Евентуално някой може да се прилъже да ги премести от КТБ във фонд (пенсионен или взаимен) и от там на БФБ.
                        Аз самия бях в КТБ и на БФБ и не съм и няма да вкарам един лев от взетите от КТБ в БФБ
                        Както рече тука и колегата обемите са горе долу такива - изключения и фондове, но при мъртвилото напоследък, даже и тези мижави заблудени пари от КТБ изглеждат като мощен импулс
                        А защо се хабиш тука тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ще ме спукаш от смях!
                          Когато цифрите говорят и монтитата трябва да замълчат

Пичове, аз да попитам само - Кой точно философстваше че пари от КТБ няма да и да припарят към БФБ!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Ще ме спукаш от смях!

Пичове, аз да попитам само - Кой точно философстваше че пари от КТБ няма да и да припарят към БФБ!?
                            Значи 2.3млн лв оборот са голямата работа заради КТБ? Че това е под среднодневния оборот. Вярно, на фона на пълното мъртвило от 0.5млн изглежда по-живо. Но парите от КТБ са милиарди, ако те влизаха на борсата - оборота щеше да е сериозен.

ПП: почвате да приличате на брокери на НИ, ъп ъп - и така 5 години все надолу

Коментар

• Е как кой един еврейн

Коментар

Данни за 2013 година:
                                Износ за Русия - 1140 милиона лева
                                Внос от Русия - 9353 милиона лева
                                отрицателно търговски салдо 8213 милиона лева
                                http://www.nsi.bg/bg/content/7510/%D...BE%D1%80%D0%B8
                                Съветските тролове стават все по-некомпетентни всяка година.
                                Ще ме спукаш от смях!

Коментар

Working...
                                X