IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
    Мда, започвам да се повтарям.
    Миналата година преди коледа писах, че Дядо Коледа е дошъл пресрочно. Тази година пак

Не е лошо и май пак ще идва
    Явно сме слушкали през годината

Коментар

• Мда, започвам да се повтарям.
      Миналата година преди коледа писах, че Дядо Коледа е дошъл пресрочно. Тази година пак

Не е лошо и май пак ще идва

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Аз не съм злобен човек. Радвам се за хората, които успяват да изкарат пари на борсата. Личното ми мнение е че добрите дни за БФБ тепърва предстоят.

Успех на всички!

Чул те Господ !

Коментар

• Аз не съм злобен човек. Радвам се за хората, които успяват да изкарат пари на борсата. Личното ми мнение е че добрите дни за БФБ тепърва предстоят.

Успех на всички!

Коментар

• Днес портфейла ми е с 4.17% в плюс, годишната ми печалба надскача 35%, осигурени още през януари..

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Кеф, кеф, кеф!
              маалииииии - утре съм у дома на платформата - ама само ще гледам и ще си сипвам!!!

п.п. един приятел вика - портфейла ти е дивидентен, дивидентен, дивидентен ама днеска съм +2,2% - колкото индекса

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

е днес голям купон бе!!!
                Кеф, кеф, кеф!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Щастливец си тии..
                  знае ли човек, това е доста субективно понятие
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Специално за фундамента....

Тютюни ,алкохол , лекарства ,туризъм и т.н...
                    Всичко това изнасяме извън европейския съюз главно в Русия и азия....
                    там
                    30% лекарства на чичо Оги няма кой да купи ,30 % цигари ,30 процента вина , 30 процента по малко руснаци.....в туризма....

Аз не съм съгласен! Изнасяме по евтина продукция и тези страни най вероятно ще се ориентират към такава при много по ниска покупателна способност. Няма да си взимат скъпи лекарства примерно а генерични, каквито прави Фармата. Спад на обема може и да има но ще е много по малък!

Донев явно не беше добре преценил курсовите разлики и не е хеджирал вземания в рубли и хривни но би трябвало да е взел вече мерки.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                      Играчи, как е Платихте ми масрафа в КТБ, сега се завърнах триумфално на БФБ и даже ще ми увеличите стойността на портфейла а? Хич не е зле!!!
                      Щастливец си тии..

Коментар

• Играчи, как е Платихте ми масрафа в КТБ, сега се завърнах триумфално на БФБ и даже ще ми увеличите стойността на портфейла а? Хич не е зле!!!
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• е днес голям купон бе!!!

Коментар

• Ей, стига нерви във форума.... Котлър е казал, че има три вида субекти - първите, които са изненадани от това което се случва, вторите които използват това което се случва и третите са тези, които правят това че да се случи онова което искат.... Препоръчал е да сме поне във втората група.... Така че, който където сам се постави!!!!!!!!!!

Коментар

• Пичове, хайде стига самоуважение, обърнете внимание и на борсата

Коментар

• Не спорете с неграмонти

Коментар

Working...
                                X