If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успешна търговия. Мечките имаха възможност да преспят няколко дни и да преосмислят събитията. Вероятно днес ще имаме и нови попълнения по пътя нагоре. Когато се свали мечата кожа отдолу се виждат рога. Надявам се към края на седмицата да приветсваме и Равновесие в нашият отбор.
Мечтая си и днес да имеме едни +2,50 процента.
На мен пък не ми пука особено много какво ще е днес. Моята мечта е да продължим къде по-бързо, къде по-кротко къмто 900 точки
Успешна търговия. Мечките имаха възможност да преспят няколко дни и да преосмислят събитията. Вероятно днес ще имаме и нови попълнения по пътя нагоре. Когато се свали мечата кожа отдолу се виждат рога. Надявам се към края на седмицата да приветсваме и Равновесие в нашият отбор.
Мечтая си и днес да имеме едни +2,50 процента.
Нещо се оля и ти като Батя. Голям кеф е да си вярваш.... Моят портфейл е само 2,5% нагоре а определено е мерило в такива моменти. Айде със здраве и спете спокойно... Преди малко погледнах резултатите от сесията, Хима е с 4,17% ръст. Само това ли притежаваш и ако е така що за портфейл е това?
Ти си бил голям откривател, нищо че съм си го написал в подписа какво имам...
Щом съм писал 4.17%, значи с толкова са се покачили. Що за потрфейл ли? Имам акции на мое име, както искаш така ги наричай.. не са само Хим, само Хим се вдигнаха и получих ръст 4.17%, днес ще получа още..
redcretin
Ех и ти сега, добре известно е че всички тук купуват на дъната и после винаги има на кого да продадат
Писал съм, колко ми е средната, какво има да се коментира кой е ударил дъно и кой не..?
Нещо се оля и ти като Батя. Голям кеф е да си вярваш.... Моят портфейл е само 2,5% нагоре а определено е мерило в такива моменти. Айде със здраве и спете спокойно... Преди малко погледнах резултатите от сесията, Хима е с 4,17% ръст. Само това ли притежаваш и ако е така що за портфейл е това?
Ех и ти сега, добре известно е че всички тук купуват на дъната и после винаги има на кого да продадат
Днес портфейла ми е с 4.17% в плюс, годишната ми печалба надскача 35%, осигурени още през януари..
Абе взе да се позатопля и българския реотан последните дни
И при мен днес доходността свети на +4,7%, а от нач. на годината са 38,3.
Супер е, ама като се сетя че миналата година изригнах със +119%...
Значи за две години до днес са 203% Това колко ли години на депозитче в банка трябва да се чака...
Коментар