IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еййй, спамаджии, я стига сте цапали хубавата тема!
    Марш в оная за политиката, там си спорете на воля

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      е ти за какво мислиш е този милиард--------за дъвки или лимонади
      Предишното правителство забавяше социални плащания, разплащане към бизнеса, за да строи магистрали. Изхарчиха резерв, ППФ, здравна каса. От къде мислите изплатиха на зърнопроизводителите.(имитираха дълг - 1 милиард лв.)
      Сега борбата е кой да харчи парите за следващият програмен период. И Борисов пак сбърка.Изборите в момента не решават нищо. Трябва да се решат основни въпроси за България и българските граждани от всички политически партии в този парламент и след това да има избори догодина.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        В едно управление винаги има и плюсове и минуси.....ти пишеш само за минусите а това не е обективно. Икономическия ръст, спадането на дълга, ниската безработица, трупането на фискален резерв и ред други неща, които са доста по значителни за живота на редовия нашенец от наглата усмивка на Доган, примерно ги забравяш удобно ................
        Ама дълга не беше ли свален още по времето на царя, в какви филми да се вкарваме сега. Естествено, че не всичко е било зле по времето на световния ръст, иначе още тогава щяха да обградят парламента. Обикновено хората са пред парламента, когато ножа е опрял до кокала, ако си го забелязъл
        Ако ти харесва да живееш с досегашните правителства, извинявай твое право си е. Ако нещо критикуваме е цел то да се избягва в бъдеще. Казах ти, не искам да се занимавам с негативизми. Ок, ти си имаш фирма, боли те члена кой за кво си потестира, (народному казано) и т.н., не те касае, тебе ти е добре.
        Но явно има хора на които не им е добре и не искат политиците още да ги правят на луди и да живеят на техен гръб. Ти също ще си доволен ако тези хора са доволни и влизат да ти оставят в кантората все повече и все по-честно изкарани кинти. Никой не те води насила да протестираш, нито ти препоръчва нещо. През цялото време казвам че основния въпрос е какво как да се направи, а се бяга от него като дявол от тамян. Но хората по улиците няма да останат доволни от такъв отговор и в края на краищата ще се окаже, че всички губим ако отговорите се протакат. Няма да стане по-добре, а с времето само може да загубим повече.
        Кажи сега какво лошо съм казало и какво предлагаш
        Last edited by precakanoto; 24.07.2013, 13:07.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Къде съм казало, кой какво е разплащал с бизнеса. Не четете а пишете
          е ти за какво мислиш е този милиард--------за дъвки или лимонади

Коментар

В едно управление винаги има и плюсове и минуси.....ти пишеш само за минусите а това не е обективно. Икономическия ръст, спадането на дълга, ниската безработица, трупането на фискален резерв и ред други неща, които са доста по значителни за живота на редовия нашенец от наглата усмивка на Доган, примерно ги забравяш удобно ................
            евала брат ми за това говорим.това е истината.но да не забравяме че само хубаво не е на хубаво.да не забравяме че икономиките пазарните имат спадове и възвишения.така че винаги ще се редуват хубави с лоши периоди който и да е на власт.

Коментар

отговорих ти съвсем обективно по-долу. Не може да се каже, че има чисти като сълзица политици, макар хипотетично да допускам, че биха могли да съществуват (вероятност все пак)
              Ама как да си обясня спрените еврофондовете, далаверите по заменките, горите и т.н. Летящите чинии на доган, и откровено наглата му усмивка, когато спокойно разправяше, че всички пари от европа през него минават. Даваха го по телевизията и си беше съвсем обективно. Дори не мога да опиша достатъчно обективно колко нагло, мазно и подигравателно се усмихваше при слави трифонов, когато говореше за обръчите и летящите чинии. Може да се види на запис
              Имай предвид, че не съм злопаметно и не обичам да вадя кирливи ризи, колкото и да ти изглежда. Не искам да коментирам (необективно) как тоя бил такъв или онакъв.
              Размива се основния втъпрос и той е "какво да се прави" От повече виждам само "това не", "тоя е лош", "онова не" и прочее негативизми. Ами добре бе хора, не ми казвайте кое е лошо, това не ме интересува, питам ви кое е добро, кажете какво и как да се направи, това е важното.
              А конкретно според мен, това правителство е добре да си подаде оставката, да се назначи служебно правителство и с повече правомощия, и по най-бързия начин да се вика велико народно, да се сменя конституцията, да се намалят депутатите наполовина (най-малко), да се пренапише изборния кодекс и т.н.
              Ясно е, че всички партии ще скочат на радикалните предложения в интерес на хората, и не виждам, как хората ще си вземат тяхното от депутатите без протест
              а ти отде си сигурен че това не е било постановка за да може народа сам да си сложи вижето доброволно.поне аз знам със сигурност за онова изказване за кои раздава пицата от доган че е било нарочно направено от него а това за заменки гори и какво ли не това че го казват по тв е за да ти се внуши нещо и да бъдеш насочен точно натам де са решили големите.затова не им се вързвайте на глупостите.защото времето е доказало че за всичко което се е постигнало досега от народа по добре не е ставало.така че нека не ние решаваме какво ще става защото преди решението ни да е съобразено от самите нас то вече по телевизията ни се дава грешното решение и веднага след това се казва накрая----------народа силата е в неговите ръце и всичко зависи от него--------- игра за наивници--------а ние всички сме такива поне така показват годините

Коментар

отговорих ти съвсем обективно по-долу. Не може да се каже, че има чисти като сълзица политици, макар хипотетично да допускам, че биха могли да съществуват (вероятност все пак)
                Ама как да си обясня спрените еврофондовете, далаверите по заменките, горите и т.н. Летящите чинии на доган, и откровено наглата му усмивка, когато спокойно разправяше, че всички пари от европа през него минават. Даваха го по телевизията и си беше съвсем обективно. Дори не мога да опиша достатъчно обективно колко нагло, мазно и подигравателно се усмихваше при слави трифонов, когато говореше за обръчите и летящите чинии. Може да се види на запис
                Имай предвид, че не съм злопаметно и не обичам да вадя кирливи ризи, колкото и да ти изглежда. Не искам да коментирам (необективно) как тоя бил такъв или онакъв.
                Размива се основния втъпрос и той е "какво да се прави" От повече виждам само "това не", "тоя е лош", "онова не" и прочее негативизми. Ами добре бе хора, не ми казвайте кое е лошо, това не ме интересува, питам ви кое е добро, кажете какво и как да се направи, това е важното.
                А конкретно според мен, това правителство е добре да си подаде оставката, да се назначи служебно правителство и с повече правомощия, и по най-бързия начин да се вика велико народно, да се сменя конституцията, да се намалят депутатите наполовина (най-малко), да се пренапише изборния кодекс и т.н.
                Ясно е, че всички партии ще скочат на радикалните предложения в интерес на хората, и не виждам, как хората ще си вземат тяхното от депутатите без протест
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

не се заблуждавайте от това което ви се разправя.държавата не се е разплащала с бизнеса за 720000000 лева по времето на герб.това е обира не това де става сега.или да не се разплащаме с бизнеса това ли предлагате.виж всичките са една монета.само че едните са ези другата тура страна .ок няма да теглим заем а бизнеса какво става с него.ами нали ти или някои друг работещ очаква заплата от тази фирма чакаща държавно разплащане.и ако тия хора са с кредити на улицата ли да останат.не се заблуждавайте че само бсп са виновни.напротив герб раздадоха работа на фирми в странната и не се разплатиха с тях.после боико направил магистрали,театри,спортни съоръжения,или музеи--------евала ама когато не се е разплатил значи всичко на ангария е било така ли.ти били бил съгласен с твоя фирма да направиш нещо национално и да не ти бъде платено а той да реже лентички и да казва аз го направих а на теб да ти се еб..о маиката и да си разсипан.истината е че сега бсп ще плати кефа на боико да реже лентички.това е истината но като всяко друго нещо в държавата ние си гледаме тв и слушаме колко не е хубаво да се разплащаме.и ще си затегнем по някое време коланите около врата и ще затягаме за да не сме като гърция и така до амина
                  Къде съм казало, кой какво е разплащал с бизнеса. Не четете а пишете
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Не че нещо но предния мандат на тройната коалиция във финансовата сфера бяха златните години от 1989 насам ...... Та с това кои какво опапал, даи по обективно....
                    Last edited by precakanoto; 24.07.2013, 12:42.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

като казах вие имах преди не конкретно теб а тези, които не одобрявате протестите или твърдите, че всичко е режисура и безсмислено с цел размиването на нещата
                      А кой кого е призовал - червените плямпат, че герб били някакви организатори. В същото време герб ги няма никакви сред протеста, и даже в парламента не ходят, дори от червените ходели да събужда бащицата с петел за да иде на работа.
                      Ама как хората да оставят бсп+дпс да изплющят всичко в хазната за 4 години.!? Как !? Като са доказали, че го могат ?
                      После какво ще се прави, като се окажеш в ролята на кон в празна ясла ?
                      не се заблуждавайте от това което ви се разправя.държавата не се е разплащала с бизнеса за 720000000 лева по времето на герб.това е обира не това де става сега.или да не се разплащаме с бизнеса това ли предлагате.виж всичките са една монета.само че едните са ези другата тура страна .ок няма да теглим заем а бизнеса какво става с него.ами нали ти или някои друг работещ очаква заплата от тази фирма чакаща държавно разплащане.и ако тия хора са с кредити на улицата ли да останат.не се заблуждавайте че само бсп са виновни.напротив герб раздадоха работа на фирми в странната и не се разплатиха с тях.после боико направил магистрали,театри,спортни съоръжения,или музеи--------евала ама когато не се е разплатил значи всичко на ангария е било така ли.ти били бил съгласен с твоя фирма да направиш нещо национално и да не ти бъде платено а той да реже лентички и да казва аз го направих а на теб да ти се еб..о маиката и да си разсипан.истината е че сега бсп ще плати кефа на боико да реже лентички.това е истината но като всяко друго нещо в държавата ние си гледаме тв и слушаме колко не е хубаво да се разплащаме.и ще си затегнем по някое време коланите около врата и ще затягаме за да не сме като гърция и така до амина

Коментар

Е добре, казваш - да гласуваме !
                        Съгласно съм, нека дори да е задължително, щом българина няма нужното съзнание, то трябва да се изгради.
                        Но сам виждаш, че управляващите искат да си карат по старому, не искат избори, искат да правят нови дългове по милиард, а защо, след като уж ще ходим на избори!?
                        Май са изгладнели и са освирепели 4 год в опозиция, а нямат и кинти вероятно, щом им трябва милиард.
                        Верно, че държавата има нужда от кинти, нооо.... в месеци преди избори .... твърдо НЕ! (според мен)
                        Нека минат изборите и тогава да се тегли заема (например)
                        и т.н.
                        Е какво да се прави, щом тези си мислят да управляват 4 год !? Не искали да сменят конституция, не искали велико народно събрабние, редуциране броя депутати и т./н. Ами естествено няма да искат, кой ще иска доброволно да му вземат лекото и на хляба мекото ?
                        С всичко което казваш съм съгласно, но как да стане !? При това правителство е илюзия да го очакваме, според мен
                        Изборите минаха преди 2 месеца бе пич. Някои се усетихте със закуснение !

Актуализацията ще потъне в дупките оставени от предните , сегашните управляващи вероятно също ще издълбаят свои дупки .....ама требва време дори и за глупости. За тяхна вина в финансите на държавата е рано още да се говори......след година сигурно ще има реални основания. Не и сега обаче !

Коментар

като казах вие имах преди не конкретно теб а тези, които не одобрявате протестите или твърдите, че всичко е режисура и безсмислено с цел размиването на нещата
                          А кой кого е призовал - червените плямпат, че герб били някакви организатори. В същото време герб ги няма никакви сред протеста, и даже в парламента не ходят, дори от червените ходели да събужда бащицата с петел за да иде на работа.
                          Ама как хората да оставят бсп+дпс да изплющят всичко в хазната за 4 години.!? Как !? Като са доказали, че го могат ?
                          После какво ще се прави, като се окажеш в ролята на кон в празна ясла ?
                          Не че нещо но предния мандат на тройната коалиция във финансовата сфера бяха златните години от 1989 насам ...... Та с това кои какво опапал, даи по обективно....

Коментар

и всички да гласуват и да е задължително гласуването дпс винаги ще са със толкова проценти.не се заблуждавай за изборната активност.аз съм от варна и ще ти кажа какво става когато избирателната активност е голяма.ами хранят се циганетата за изборитъе нагушват пари за да гласуват.сега на кметските във варна никои не гласува и братята роми се въртяха и чакаха пари от някаде да гласуват ама от никаде не доидоха защото нямаше активност и нямаше какво да се изравнява.така че единственото което се постига с твоя глас е заплащане реципрочно на циганин да гласува.
                            За това - образователен ценз! Поне средно образувание за глас! Така циганите няма да могат да гласуват ако не си натискат парцалите поне до 8ми клас!

Коментар

Какво трябва да правим Българите ли.....ами на първо място в краткосрочен аспект да гласуваме на изборите!

Не може 50% да ги мързи да идат да гласуват ... и после що ДПС участват във власта...ами процентно като вземат 20% от гласовете щото Българите не гласуват ще очастват разбира се. Ако гласуват всички Българи процента на ДПС автоматично ще стане от 20 на 10 и няма да имат тази тежест както сега!

На второ място в дългосрочен аспект да правим деца .....
                              Е добре, казваш - да гласуваме !
                              Съгласно съм, нека дори да е задължително, щом българина няма нужното съзнание, то трябва да се изгради.
                              Но сам виждаш, че управляващите искат да си карат по старому, не искат избори, искат да правят нови дългове по милиард, а защо, след като уж ще ходим на избори!?
                              Май са изгладнели и са освирепели 4 год в опозиция, а нямат и кинти вероятно, щом им трябва милиард.
                              Верно, че държавата има нужда от кинти, нооо.... в месеци преди избори .... твърдо НЕ! (според мен)
                              Нека минат изборите и тогава да се тегли заема (например)
                              и т.н.
                              Е какво да се прави, щом тези си мислят да управляват 4 год !? Не искали да сменят конституция, не искали велико народно събрабние, редуциране броя депутати и т./н. Ами естествено няма да искат, кой ще иска доброволно да му вземат лекото и на хляба мекото ?
                              С всичко което казваш съм съгласно, но как да стане !? При това правителство е илюзия да го очакваме, според мен
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Удри уйно!
                                Песимизма умря

Коментар

Working...
                                X