IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Усещате ли, че няма кандидати за разпродажби.
    Усещате ли, че има много кандидати за покупки , които все още наблюдават пазара.
    Август месец, ще има голям ръст БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Чекай сега...
      Аз 600 ще го видя до края на октомври и след това ще мятам ласото.....
      ааа това за датата се въздържам да го прогнозирам. Но ако зора ти е заради оня избушеняк, търкалящ се на стинки, според мен, там и индекс 1000 няма да свърши много работа
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Няма да мяташ въжето! Как ще видиш иначе индекса на 600 Както виждаш, по-ларж съм откъм цифра
        Чекай сега...
        Аз 600 ще го видя до края на октомври и след това ще мятам ласото.....

Коментар

Не те засягам с "черната', а ти се възхищавам....
          Ще чакам до края на октомври и ако не си върна инвестицията ще метна въжето....
          Няма да мяташ въжето! Как ще видиш иначе индекса на 600 Както виждаш, по-ларж съм откъм цифра
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Не, не от bref, a от bmreit
            Кога съм казвала, че чакам дивидент от Фонд имоти.

Коментар

Не съм като черна бе чичо. Що се набълбучи там, та сега света да ти е крив. Имаше възможности за бягане
              Не те засягам с "черната', а ти се възхищавам....
              Ще чакам до края на октомври и ако не си върна инвестицията ще метна въжето....

Коментар

Прецаканото, като "черна вдовица си на БФБ "....
                Купиш-продадеш, напълниш гушата и след това дружеството фалира....
                Не съм като черна бе чичо. Що се набълбучи там, та сега света да ти е крив. Имаше възможности за бягане
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  Кое от BREF ли, да чакам да го преведат.
                  Не, не от bref, a от bmreit
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Десита, очакваш ли все още, да има ли дивидент от онова, което е пред банкрут :
                    Прецаканото, като "черна вдовица си на БФБ "....
                    Купиш-продадеш, напълниш гушата и след това дружеството фалира....

Коментар

Кое от BREF ли, да чакам да го преведат.

Коментар

До края на месеца Чичо.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Браво Деси ,,,!
                          Една жена да разбира И от политика...
                          Кажи сега кога ще боцкаме 500...
                          До края на месеца Чичо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            еййй, спамаджии, я стига сте цапали хубавата тема!
                            Марш в оная за политиката, там си спорете на воля
                            Е ти па с тоя фиктивен "оптимизъм" се спука да ги манипулираш хората тука, само и само да им шитнеш поредния шит. Ай почини си малко
                            Има по-важни неща от 0,5% ръст в порфейла, ама че си и ти, бятата на борсовите търтеи и вътрешняри
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              е ти за какво мислиш е този милиард--------за дъвки или лимонади
                              Че много добре съм си казало какво си мисля за милиарда, Пак не четеш
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Предишното правителство забавяше социални плащания, разплащане към бизнеса, за да строи магистрали. Изхарчиха резерв, ППФ, здравна каса. От къде мислите изплатиха на зърнопроизводителите.(имитираха дълг - 1 милиард лв.)
                                Сега борбата е кой да харчи парите за следващият програмен период. И Борисов пак сбърка.Изборите в момента не решават нищо. Трябва да се решат основни въпроси за България и българските граждани от всички политически партии в този парламент и след това да има избори догодина.
                                Браво Деси ,,,!
                                Една жена да разбира И от политика...
                                Кажи сега кога ще боцкаме 500...

Коментар

Working...
                                X