IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Какво трябва да правим Българите ли.....ами на първо място в краткосрочен аспект да гласуваме на изборите!

Не може 50% да ги мързи да идат да гласуват ... и после що ДПС участват във власта...ами процентно като вземат 20% от гласовете щото Българите не гласуват ще очастват разбира се. Ако гласуват всички Българи процента на ДПС автоматично ще стане от 20 на 10 и няма да имат тази тежест както сега!

На второ място в дългосрочен аспект да правим деца .....
    и всички да гласуват и да е задължително гласуването дпс винаги ще са със толкова проценти.не се заблуждавай за изборната активност.аз съм от варна и ще ти кажа какво става когато избирателната активност е голяма.ами хранят се циганетата за изборитъе нагушват пари за да гласуват.сега на кметските във варна никои не гласува и братята роми се въртяха и чакаха пари от някаде да гласуват ама от никаде не доидоха защото нямаше активност и нямаше какво да се изравнява.така че единственото което се постига с твоя глас е заплащане реципрочно на циганин да гласува.

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        кои сме ние?------аз съм българин и живея като нормален гражданин.не е нужно все да се водим по това какво ти казва по тв7 или некоя друга тв кое е добре и не за нас.гледаи как ще извъртят скоро нещата и ще се залюбят уж тези които се мислят за врагове в име роду.забога братя не им се вързвайте за протести ако не е срещу заплащане.да и на мен да ми се дават по 100 лева на ден отивам да свиря със свирка в центъра на софия,но да им играя игрите безплатно ами сори--------за всеки отработен час се заплаща в нормално-пазарна ситуация.не може да те призовават моля излезте протестирайте за вас е----ти да излизаш и да се бъхтиш и накрая да ти кажат ами сори не ни трябвате повече и става точно обратното.ако има оферти за работа от някои работодател организиращ протести нека бъде любезен и ако му трябват работници да пусне офертичка
        като казах "вие" имах предвид не конкретно теб а тези, които не одобрявате протестите или твърдите, че всичко е режисура и безсмислено с цел размиването на нещата
        А кой кого е призовал - червените плямпат, че герб били някакви организатори. В същото време герб ги няма никакви сред протеста, и даже в парламента не ходят, дори от червените ходели да събужда бащицата с петел за да иде на работа.
        Ама как хората да оставят бсп+дпс да изплющят всичко в хазната за 4 години.!? Как !? Като са доказали, че го могат ?
        После какво ще се прави, като се окажеш в ролята на кон в празна ясла ?
        Last edited by precakanoto; 24.07.2013, 12:25.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Какво трябва да направят според теб хората, които ясно са осъзнали, че не искат това правителстсво на мутрите от новия клан да ги управлява. Да пишат писма до омбудсмана ли? Дотук добре, но вероятно говорим за над 30% от гласоподавателите. Ти как би разрешил патовата ситуация!? Какво да правят хората, които например, не искат турци във властта или мутри като пеевски ?
          Какво трябва да правим Българите ли.....ами на първо място в краткосрочен аспект да гласуваме на изборите!

Не може 50% да ги мързи да идат да гласуват ... и после що ДПС участват във власта...ами процентно като вземат 20% от гласовете щото Българите не гласуват ще очастват разбира се. Ако гласуват всички Българи процента на ДПС автоматично ще стане от 20 на 10 и няма да имат тази тежест както сега!

На второ място в дългосрочен аспект да правим деца .....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ама вие преиначавате нещата. Най-мазната и корумпирана върхушка е тази в дпс. Никой не говори за бедните й гласоподаватели
            А софикс че си расте нямам против, както и това да се раждат българчетата. Даже мисля да помогна с 2-3 в скоро време
            кои сме ние?------аз съм българин и живея като нормален гражданин.не е нужно все да се водим по това какво ти казва по тв7 или некоя друга тв кое е добре и не за нас.гледаи как ще извъртят скоро нещата и ще се залюбят уж тези които се мислят за врагове в име роду.забога братя не им се вързвайте за протести ако не е срещу заплащане.да и на мен да ми се дават по 100 лева на ден отивам да свиря със свирка в центъра на софия,но да им играя игрите безплатно ами сори--------за всеки отработен час се заплаща в нормално-пазарна ситуация.не може да те призовават моля излезте протестирайте за вас е----ти да излизаш и да се бъхтиш и накрая да ти кажат ами сори не ни трябвате повече и става точно обратното.ако има оферти за работа от някои работодател организиращ протести нека бъде любезен и ако му трябват работници да пусне офертичка

Коментар

• Само ПИББББББББ аре и другите бамки

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                Протести има, защото дебелокожите мутри не подават оставка. Парите за охрана и изобщо държавните разходи около протестите е ясно как могат да бъдат спестени.

А на теб ще ти е много гот, като държавата ти вдигне данъка, за да плаща необоснованите си кредити. Егати лумпените червенотиквеничковчета
                далече си от истината мой.протести има защото така искат управляващите и това им се налага отвън.гледайте сеира който ще се заформи много скоро такъв какъвто беше между атака и дпс.сега ще има серия 2 бсп-герб в любовна хватка.и нека се видят тогава протестиращите от всички страни колко на смешни ги правят.съвет от пантерата--------------на протести само срещу заплащане ------след като искат протестиращи ами да си плащат.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                  Някои казват, че богатите софиянци протестирали. Но си мисля, че богатия може да махне с ръка и да си каже: аз съм си добре, имам си добра работа и заплата, не ми пука кой ще ме управлява..
                  В нормалните държави е така, но в БГ политика и бизнес (или това, което наричаме бизнес тук) са едно. Вчера видях протестиращ със стик за голф - ОНЛИ ИН БГ! [SIZE="1"]ЕЙ ЗА ТУЙ ПОЛИЦАИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА ГИ БИЯТ, кой иска да си има работа с наркобизнеса напр.[/SIZE]
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    като не щат турци ами да раждат българчета.не може мнозинството да са турчоля и мангаля и да ги няма във власта.я малко по европейски да мислим.стига с това българи турци.а и делян пеевски не виждам кое му е турското.това чисто турско име ли е или греша.както и да е гледаме протести кървища а софикс си расте и расте
                    Ама вие преиначавате нещата.
                    А иначе най-мазната и корумпирана върхушка е тази в дпс. Никой не говори за бедните й гласоподаватели
                    Написало съм и "например", защото дпс и дори бсп бяха малцинство на тези избори.
                    Ами останалите хора, които не са съгласни с тях, какво да правят, ако се чувстват излъгани, измамени и унижени, говорим за мнозинството от българския народ
                    А софикс че си расте нямам против, както и това да се раждат българчетата. Даже мисля да помогна с 2-3 в скоро време
                    Last edited by precakanoto; 24.07.2013, 12:04.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

Какво трябва да направят според теб хората, които ясно са осъзнали, че не искат това правителстсво на мутрия от новия клан да ги управлява. Да пишат писма до омбудсмана ли? Дотук добре, но вероятно говорим за над 30% от гласоподавателите. Ти как би разрешил патовата ситуация!? Какво да правят хората, които не искат турци във властта, както и мутри като пеевски ?
                      като не щат турци ами да раждат българчета.не може мнозинството да са турчоля и мангаля и да ги няма във власта.я малко по европейски да мислим.стига с това българи турци.а и делян пеевски не виждам кое му е турското.това чисто турско име ли е или греша.както и да е гледаме протести кървища а софикс си расте и расте

Коментар

Вчера по телевизията видях доста хора които си плачеха за бой, и щяха да си го получат във всяка нормална държава. Но тук страха на полицията от обвиняване в полицеиско насилие е прекалено голям......
                        Какво трябва да направят според теб хората, които ясно са осъзнали, че не искат това правителстсво на мутрите от новия клан да ги управлява. Да пишат писма до омбудсмана ли? Дотук добре, но вероятно говорим за над 30% от гласоподавателите. Ти как би разрешил патовата ситуация!? Какво да правят хората, които например, не искат турци във властта или мутри като пеевски ?
                        Last edited by precakanoto; 24.07.2013, 11:53.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                          Протести има, защото дебелокожите мутри не подават оставка. Парите за охрана и изобщо държавните разходи около протестите е ясно как могат да бъдат спестени.

А на теб ще ти е много гот, като държавата ти вдигне данъка, за да плаща необоснованите си кредити. Егати лумпените червенотиквеничковчета
                          Пич власта ще падне като на протест излязат найстина голям брои хора....ако излезе половин София примерно. С 2 - 3 хил. няма как да се случи....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Пожелавам ти да доидат да протестират в твоя град ..... да ти извадят паветата от улиците и плочите от тротоара да си правят барикади и да се замерят, после като ходиш в калта ще се утешаваш че е в твоето име

Пък общината кат ти дигне данъка за да ги оправи...направо ще ти е гот.

Коментар

Вчера по телевизията видях доста хора които си плачеха за бой, и щяха да си го получат във всяка нормална държава. Но тук страха на полицията от обвиняване в полицеиско насилие е прекалено голям......
                              Няма нормална държава, в която да търпят повече от 40 дни мутри, боклуци и обикновени мошеници, дошли на власт с измама. Срамът остава за тези, които са склонни да плащат данъци, за да може червено-турската измет да благоденства. Добре, че пазарът и народът бламираха заема!...

Коментар

• Днес пак на + , още малко и някои ще загреят какво се случва

Коментар

Working...
                                X