Някои казват, че богатите софиянци протестирали. Но си мисля, че богатия може да махне с ръка и да си каже: аз съм си добре, имам си добра работа и заплата, не ми пука кой ще ме управлява. За мен по скоро по бедните в страната имат мотив да протестират, защото са лъгани години наред, от едни и същи хора. И ако искат лъжата и ограбването им да продължи нека да подкрепят комунистите. Но подлъгани от трохи определени като "социални мерки" подкрепят илюзията, че ще бъдат по добре при червените бюрократи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеE добре де, какво да правят хората, да се избият ли сега !? за да стане небутафорен протеста !?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Че на това вчера бой и кръв ли му викате ....... и полицаи и протестираци се държаха като лигльовци. То не само държавата ни е бутафорна ами и протестите също.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПожелавам ти да доидат да протестират в твоя град ..... да ти извадят паветата от улиците и плочите от тротоара да си правят барикади и да се замерят, после като ходиш в калта ще се утешаваш че е в твоето име
Пък общината кат ти дигне данъка за да ги оправи...направо ще ти е гот.И - за нов асфалт може и да няма
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеШапки долу, за протестиращите! Живея далеч от София и не мога да участвам в протеста, затова изказвам благодарност към тези които са на барикадата. Те се борят и заради нас.
Пък общината кат ти дигне данъка за да ги оправи...направо ще ти е гот.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеЕвентуална оставка в 10:30 и спиране на протестите ще бъде добра новина, а не лоша. Оптимизмът си остава, пътят е верен.
Да си дойде обратно служебното правителство и ако може изборите да се насрочат най рано след 2-3 години.
Без вредящи политици дотогава ще сме се оправили и софка наистина ще е ударила 1000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБез оставка ще има още бой и кръв, няма спор.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЕдва ли заради нещо толкова дребно ще пада борсата - не е станало кой знае какво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСлед боя вчера е нормално днес да имаме корекция и без това някой слабаци ги надуха със смешни обеми!
Няма ги таксиджиите та да се панират.
А инак наистина има тук таме балончета де ще изпуснат като им дойде времето по естествен път, ама това няма нищо общо с протестите срещу политбоклуците.
Самите протести са положително явление за мене и би трябвало да подкрепят борсата. Оттук нататък който и да е на власт - зор ще му е да си прави далаверите както си иска.
Коментар
Коментар