IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много добре!
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• "Сред тях Плевнелиев нареди споразумението за партньорство с ЕС, България в НАТО 2020, подготовката за влизане в банковия съюз.

Бездействието по време на криза е опасно и недопустимо, отсече Плевнелиев.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/08/05/bezdeistvieto-po-vreme-na-kriza-e-nedopustimo-zaiavi-plevneliev.234599"

БРАВО!

Коментар

• Подаде ли България вече документи за т.н. "чакалня" на Еврозоната? Както беше заявено при Президента?

Коментар

• нещо е слаба играта

Коментар

• някаква нова визия ли има форума или от дълго време не съм влизал тук и съм забравил как изглеждаше?

гледам доста нови никове са се нароили и мисирката пак иска да изпъкне пред тях като "свински мъде в кал"
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
              Да ви пусна една графика?

Пускай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Хайде малко гледане на боб......
                не ,че съм фен на Прецедента ,даже наобратно ,но ще има ново правителство и ще има поне малко ентусиазъм.......за покупка.....
                Така ,че поне следващите 10 дни , може и да сме нагоре......без банковите и застрахователите.....
                Не е препоръка.....
                Tук съгласен с твоя боб
                Просто при всички служебни правителства индексите са ъп. Факт.
                Все пак зависи донякъде и какво става навън....

Коментар

• Да ви пусна една графика?

Коментар

• Хайде малко гледане на боб......
                    не ,че съм фен на Прецедента ,даже наобратно ,но ще има ново правителство и ще има поне малко ентусиазъм.......за покупка.....
                    Така ,че поне следващите 10 дни , може и да сме нагоре......без банковите и застрахователите.....
                    Не е препоръка.....

Коментар

• 01-08-2014 - Прекратяване на членство

На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 41/01.08.2014 г., е взето следното решение:
                      На основание чл. 18, ал. 1, т. 4 от Част II Правила за членство Съветът на директорите на БФБ – София АД прекратява членството на ИНГ Банк Н. В. - клон София КЧТ, считано от 04.08.2014 год.

Коментар

• това що падат и що се качват е голяма ала-бала. е 2011 нали падаха заради големите дългове в Европа и САЩ - ми сега са още по-големи пък направиха по 100% ръст от тогава, въобще всякаква логика новинарите могат да измислят сега бяха почнали да разтягат локуми за нисък растеж, ниски лихви вовеки и прочие пък виж ко стана пък и то нищо не е станало, няма и 10% корекция още

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                          някой има ли си на идея защо световните индекси падат за втори пореден ден и то значително.. по принцип следя новините но не намирам нищо.. да не съм изпуснал някоя важна новина... (ако за вас отговора е войната в Украйна, Газа, не ми отговаряйте на поста)
                          = украйна, рашъ, газа, ма да не забравяме и аржентинското танго
                          = отпускаркия месец дойде, а и му е време за някаква корекция
                          = да може да купуваме по евтинко и пак да надуваме
                          = щото така
                          = и т.н.

Коментар

• някой има ли си на идея защо световните индекси падат за втори пореден ден и то значително.. по принцип следя новините но не намирам нищо.. да не съм изпуснал някоя важна новина... (ако за вас отговора е войната в Украйна, Газа, не ми отговаряйте на поста)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Нещо много играчи сте разкарали бг артиите.Що така бре спад ли чакате или яко суркане надоле ?
                              Опушили са се с лулата на мира и спокойствието
                              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                                Абе, да не би и притежателите на компенсаторки да имат пари в КТБ?!?
                                Ако борсата случайно увисне, увисват и компенсатурките
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X