IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Излезе класацията ТОП 100 Фирми водещи в икономиката на България през 2012 г. и ще бъде обявена на 3 октомври в БТПП

Излезе класацията ТОП 100 Фирми водещи в икономиката на България през 2012 година и ще бъде обявена утре, 3 октомври на пресконференция в БТПП.

15-то издание на класацията показва как се представят фирмите в 2012 година; кои са фирмите с най-добри резултати по 5 икономически показателя; къде са концентрирани успешните примери на бизнеса в регионален аспект; в кои сектори са 100-те водещи фирми с намаление на задлъжнялостта и увеличение на приходите.

Представителите на средствата за масова информация са поканени на пресконференцията утре, 3 октомври 2013 г. от 11 часа в БТПП (ул. Искър 9), на която председателят на Палатата Цветан Симеонов и експертите от отдел „Анализи“ ще представят и коментират класацията ТОП 100 Фирми водещи в икономиката на България през 2012 година.

Журналистите ще получат класацията, издадена на български и английски език, след пресконференцията.

Ива Иванова

Експерт Връзки с обществеността

Българска търговско-промишлена палата

София, ул.“Искър“ № 9

Т:+359 2 8117 445 M:+359 888 283 685

e-mail: pr@bcci.bg

cid:image001.jpg@01CE4B14.932E5780

Спасете дръвче. Не отпечатвайте това писмо освен ако не е наистина необходимо!

Iva Ivanova

Еxpert Public Relations

Bulgarian Chamber of Commerce and Industry (BCCI)

address: 9, "Iskar" Str., Sofia

Т: +359 2 8117 445 M: +359 888 283 685

e-mail: pr@bcci.bg

http://www.bcci.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      И след минаване на пакета споделих, че е било изненада и за мен и са го взели не които очаквам... Тънка подробност който удобно пропускаш... Както и да е...твоя воля..

Има много интелигентно решение, както писа Знаещ - на които съм им вреден да ме тикнат в игнор листа си. Аз лично съм попълнил 10-15 ника в своя...така че просто да ми го върнат
      Батя, нищо не спестявам умишлено, нито се мъча да се заяждам с теб, а просто споделих какво дразни част от хората. Тезата е, че на въпросите за Хим прив. можеше да кажеш просто "не знам". Явно се получава там странно нещо с различни купувачи по двете акции и допускам да си останал наистина изненадан. Към онзи момент обаче залитането ти към тезата- "няма да продават" бе твърде нелогично. Дори аз бях сигурен от Четвъртък, че предстои изсипване, какво остава за теб /казвам го без ирония/.
      Разбира се, че аз лично не бих те игнорирал, както писах на няколко пъти вече.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
        Ох твоите мутри много лошо ги наритаха, ама ти се спаси при Сергеи и Вигенин- защо ли Ти може би повече ще спечелиш от близостта с с Вигвнин- въпрос на вкус- БРАВО
        Аз нямам "мои" и "твои" мутри.
        Забавно ми е колко наивно някои от вас смятат, че някой политик ще ви извади забатачените акции на плюс.

Толкова елементарно мислене дори и Валентина Терешкова не си е позволявала, камо ли Карл Маркс.

Все пак - дерзай! в темите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Не Ети, в играта съм /с Хима/, именно защото НЕ послушах Батя, който ясно подсказваше че няма да има продажби при прив или ако има, ние не бихме закачили, а в същото време инсайдърчета мачкаха цената от близо 2 лв. до 1,74 /не казвам, че е бил той/. ...
          И след минаване на пакета споделих, че е било изненада и за мен и са го взели не които очаквам... Тънка подробност който удобно пропускаш... Както и да е...твоя воля..

Благодаря на колегите които написаха добри думи за мен по-долу!
          Явно излиза че съм полезен за някой и вреден за други...
          Има много интелигентно решение, както писа Знаещ - на които съм им вреден да ме тикнат в игнор листа си. Аз лично съм попълнил 10-15 ника в своя...така че просто да ми го върнат

Коментар

• Ох твоите мутри много лошо ги наритаха, ама ти се спаси при Сергеи и Вигенин- защо ли Ти може би повече ще спечелиш от близостта с с Вигвнин- въпрос на вкус- БРАВО

Коментар

Тебе не те мисля- ще се присламчиш и на Вигенин
              Кой към Вигенин, кой към Гагарин.... всеки с вкусовете си.

Коментар

• Тебе не те мисля- ще се присламчиш и на Вигенин

Коментар

• Забелязвам, че в тази тема такива като теб ги боли повече, когато ги бъзнеш.

Защо ли......

Коментар

Аноне спряха ли ти заплатата мутрите..Не бъркаи простотията си с инвестициите..
                    Днес Драги ти каза, че няма кинти.
                    Остава да се надяваш на единия Орешарски.....

Да видим.

Коментар

• ЗАТОВА ПЪК ВИНАГИ ГЕРБ ОЗНАЧАВА ПРИВАТИЗИРАНА БОРСА, ОТКРАДНАТИ ЗДРАВНИ ВНОСКИ, МУТРЕНСКО ИЗНУДВАНЕ НА БИЗНЕСА

Коментар

• Аноне спряха ли ти заплатата мутрите..Не бъркаи простотията си с инвестициите..

Коментар

• Усещам леко отрезвяване в заблудените овце.

Не винаги БСП = СОФИКС 3000.

Коментар

Другата практика е ъпърството- като имаш акции и все да ги хвалиш
                            Точно ти ли го казваш?!
                            Не бъркай акциите с партийния билет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              беше сигурен че Гагарин ще влезе в Софикс...
                              Терешкова кога ще влиза в СОФИКС?

Коментар

Да всеки трябва да изразява свободно мнението си, а не когато се случи и тези на които не им е изгодно да го обиждат..Другата практика е ъпърството- като имаш акции и все да ги хвалиш и да не позволяваш другите да пишат..Форума е свободен и с това е ценен, а всеки си има глава на раменете да не вярва на тъпите манипулации
                                +1

Коментар

Working...
                                X