Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да всеки трябва да изразява свободно мнението си, а не когато се случи и тези на които не им е изгодно да го обиждат..Другата практика е ъпърството- като имаш акции и все да ги хвалиш и да не позволяваш другите да пишат..Форума е свободен и с това е ценен, а всеки си има глава на раменете да не вярва на тъпите манипулации
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение... Лично аз бих бил много доволен ако той пише редовно и споделя повече от инфото, което има.
...
Инфото трябва да го търсите скрито зад мненията.
Коментар
-
Тези разговори тип турски сериал са доста жалка картинка. Това материала на БФБ-то много ниско качествен.
Батя може да е всякакъв (не го познавам), но има ценни мнения и е полезен форумец.
90% от мненията тук са свързани с битовизми и хапливи реплики от някакви депресирани индивиди.
Който е загубил пари, защото се е подвел по мнението на някой е меко казано кретен и не заслужава нищо друго освен да загуби парите си.
И защо си мислете, че на капиталовите пазари трябва само да се печели???
Смешна картинка.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ понеже винаги пиша с доказателства....
Последното положение е с индексния фонд ..
беше сигурен че Гагарин ще влезе в Софикс...
После писа че няма да купува Неохим
После че е купил на пазарна над 38 и ще отиде до 43лв ...
после че е продал и акцията около 39 и нещо ..и ще падне до 35 ...
Все предположения който са подвеждащи и дразнещи......
Същото е в Петрол ,където преди НГ стоях два дни на тръни с 3К заради твърдото му становище че Събев няма да се появи а после бил си купил ...или Енерго Про Мрежи че продажбата му на 152 лв е върха на сладолета в тази позиция а вчера беше 165 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеВиж как наизскачаха тролчетата да се подкрепят, Прецаканото липсва но то сигурно нещо се е працакало и затова не е тук.
15% не си прав, криво ти е че не си бил в играта, ама Батя дори и да е знаел не е длъжен да осведомява целия форум за Привилегированите, че да може и 15% да намаже. Аз го намирам за много полезен за форума, а винаги когато чета тук си имам 1 наум. Всеки играе за себе си.
Разбира се, че не е длъжен да споделя информацията си, а и никой не го изисква. Ако иска да го прави ОК, ако не здраве да е! Желанието ми е като знае, че ще има продажби да не говори, че няма да има! Толкова ли е трудно това?
И пак повтарям - всеки може да пише каквото си поиска, просто изразих мнение кое дразни!Last edited by 15%; 02.10.2013, 14:28.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
И понеже винаги пиша с доказателства....
Последното положение е с индексния фонд ..
беше сигурен че Гагарин ще влезе в Софикс...
После писа че няма да купува Неохим
После че е купил на пазарна над 38 и ще отиде до 43лв ...
после че е продал и акцията около 39 и нещо ..и ще падне до 35 ...
Все предположения който са подвеждащи и дразнещи......
Същото е в Петрол ,където преди НГ стоях два дни на тръни с 3К заради твърдото му становище че Събев няма да се появи а после бил си купил ...или Енерго Про Мрежи че продажбата му на 152 лв е върха на сладолета в тази позиция а вчера беше 165 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеВиж как наизскачаха тролчетата да се подкрепят, Прецаканото липсва но то сигурно нещо се е працакало и затова не е тук.
15% не си прав, криво ти е че не си бил в играта, ама Батя дори и да е знаел не е длъжен да осведомява целия форум за Привилегированите, че да може и 15% да намаже. Аз го намирам за много полезен за форума, а винаги когато чета тук си имам 1 наум. Всеки играе за себе си.
Ето затова пишем.....
Той така прави вербална интервенция... или ти си втория ник... засичал сът те в подкрепа и друг път...
Всеки който не е съгласен с неговото мнение е тролче ,лузър ,комплексар и т.н....
Позиците който се хвалят са шитове и качвания са временни... ....
Никакви резултати ,загуби ,лоши мажоритара и бягащи западни инвеститори.....
Защо трябва да хвалим Бедо или ТИм...като всеки знае че се пишат фалшиви отчети....
Може да прочетеш в Петрол , Енерго Про мрежи ,Свилоза .....тези издънки и подвеждания на дребните....
Но Батя има своето място във Форума.....даже за ориентир къде ще има временни скокове....
Не е препоръка....
Коментар
-
15% не си прав, криво ти е че не си бил в играта, ама Батя дори и да е знаел не е длъжен да осведомява целия форум за Привилегированите, че да може и 15% да намаже. Аз го намирам за много полезен за форума, а винаги когато чета тук си имам 1 наум. Всеки играе за себе си.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДавайте пичове, изгонете Батя. Немалко полезни форумци изчезнаха от тук заради подобни разправии. Това успелият човек много дразни българина. Предлагам на всички, които имат проблем с Батя, да го сложат в игнор листа си и няма да му четат "неградивните" мненияВсеки си има глава на раменете,която освен за украса,служи и за това,човек да прецени едно мнение дали е манипулативно,заблудено,откровено и т.н.Какви,по дяволите, инвеститори и спекуланти сте,ако не можете сами да мислите,преценяте и решавате,та ако сметнете за необходимо,и да манипулирате?!!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДавайте пичове, изгонете Батя. Немалко полезни форумци изчезнаха от тук заради подобни разправии. Това успелият човек много дразни българина. Предлагам на всички, които имат проблем с Батя, да го сложат в игнор листа си и няма да му четат "неградивните" мнения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВзимам си бележка!
Може би покрай добрите сделки и движения в последно време се поувлякой и написах много ненужни неща в този форум.
Ще опитам да огранича присъствието си с 80-90% поне. Не искам да съм в тежест и неградивен.
С който има желание и преценя, че си струва ще го карам предимно на ЛС.
Успех на позитивните и смели хора на БФБ!
Истински-печелившят инвеститор или спекулант не се изявява чрез форумни себеласкателства, а си върти сделките и следи бизнеса незабележим и в сянката на кокошкарите.
Пожелавам ти да си от вторите, защото наистина значително много НЕградивни и подвеждащи раята включвания направи покрай по-силните движения през летните месеци.
Коментар
-
Батя...
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДавайте пичове, изгонете Батя. Немалко полезни форумци изчезнаха от тук заради подобни разправии. Това успелият човек много дразни българина. Предлагам на всички, които имат проблем с Батя, да го сложат в игнор листа си и няма да му четат "неградивните" мненияLast edited by Gaki; 02.10.2013, 13:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКакто написах в поста, аз вярвам в оборотите и в реалните печалби на Батя! Нито съм искал, нито съм на положение да се опитвам да "гоня" колега, още по-малко твърде опитен и все пак успешен играч като него!
Просто изразих мнение какво според мен не се харесва и дразни. Лично аз бих бил много доволен ако той пише редовно и споделя повече от инфото, което има.
Съжалявам, ако съм останал неразбран!
Изказал си мнение.....
Което се споделя от доста хора ......
А Батя да си пише и да не се пише ГУРУ във форума....
Познавам хора който са нахедрени от неговите ЪП и вербални интервенции..
Спирам спама по въпроса.......
Коментар
-
Аз проблеми нямам с никого, което не значи че трябва да съм безкритичен и да нямам мнение..Отговорих му на забележките с аргументи, а за гонене и дума не е ставало..Успял също е относително, но даже и да приемем да е такъв в инвестициите има закони, колегиалност и коректност
Посъветвах го да си направи ако иска да е нарцис своя тема или блог и там да се изявява..Темите на форума са за мнения и те не трябва да се забраняват или манипулират
Коментар
Коментар