IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Това тук е публичен форум и ако очаквате някой да споделя инфо сте се объркали. Тук се споделят мнения въз основа на достъпната за всички информация - понякога верни понякога не. Мнения които не винаги пасват на стила и характера на всеки търгуващ.
    Инфото трябва да го търсите скрито зад мненията.
    +1

Коментар

• Да всеки трябва да изразява свободно мнението си, а не когато се случи и тези на които не им е изгодно да го обиждат..Другата практика е ъпърството- като имаш акции и все да ги хвалиш и да не позволяваш другите да пишат..Форума е свободен и с това е ценен, а всеки си има глава на раменете да не вярва на тъпите манипулации

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        ... Лично аз бих бил много доволен ако той пише редовно и споделя повече от инфото, което има.
        ...
        Това тук е публичен форум и ако очаквате някой да споделя инфо сте се объркали. Тук се споделят мнения въз основа на достъпната за всички информация - понякога верни понякога не. Мнения които не винаги пасват на стила и характера на всеки търгуващ.
        Инфото трябва да го търсите скрито зад мненията.

Коментар

• Тези разговори тип турски сериал са доста жалка картинка. Това материала на БФБ-то много ниско качествен.

Батя може да е всякакъв (не го познавам), но има ценни мнения и е полезен форумец.

90% от мненията тук са свързани с битовизми и хапливи реплики от някакви депресирани индивиди.

Който е загубил пари, защото се е подвел по мнението на някой е меко казано кретен и не заслужава нищо друго освен да загуби парите си.

И защо си мислете, че на капиталовите пазари трябва само да се печели???

Смешна картинка.
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            И понеже винаги пиша с доказателства....
            Последното положение е с индексния фонд ..
            беше сигурен че Гагарин ще влезе в Софикс...
            После писа че няма да купува Неохим
            После че е купил на пазарна над 38 и ще отиде до 43лв ...
            после че е продал и акцията около 39 и нещо ..и ще падне до 35 ...
            Все предположения който са подвеждащи и дразнещи......
            Същото е в Петрол ,където преди НГ стоях два дни на тръни с 3К заради твърдото му становище че Събев няма да се появи а после бил си купил ...или Енерго Про Мрежи че продажбата му на 152 лв е върха на сладолета в тази позиция а вчера беше 165 лв...
            Аз затова много често питам "на какво се основава това твърдение/предположение?" и досега никой не ми е дал отговор. Само си чешат езиците.
            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
              Виж как наизскачаха тролчетата да се подкрепят, Прецаканото липсва но то сигурно нещо се е працакало и затова не е тук.
              15% не си прав, криво ти е че не си бил в играта, ама Батя дори и да е знаел не е длъжен да осведомява целия форум за Привилегированите, че да може и 15% да намаже. Аз го намирам за много полезен за форума, а винаги когато чета тук си имам 1 наум. Всеки играе за себе си.
              Не Ети, в играта съм /с Хима/, именно защото НЕ послушах Батя, който ясно подсказваше че няма да има продажби при прив или ако има, ние не бихме закачили, а в същото време инсайдърчета мачкаха цената от близо 2 лв. до 1,74 /не казвам, че е бил той/. При нормалните бях на компа и имаше време да се взема и без Батя.
              Разбира се, че не е длъжен да споделя информацията си, а и никой не го изисква. Ако иска да го прави ОК, ако не здраве да е! Желанието ми е като знае, че ще има продажби да не говори, че няма да има! Толкова ли е трудно това?
              И пак повтарям - всеки може да пише каквото си поиска, просто изразих мнение кое дразни!
              Last edited by 15%; 02.10.2013, 14:28.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• И понеже винаги пиша с доказателства....
                Последното положение е с индексния фонд ..
                беше сигурен че Гагарин ще влезе в Софикс...
                После писа че няма да купува Неохим
                После че е купил на пазарна над 38 и ще отиде до 43лв ...
                после че е продал и акцията около 39 и нещо ..и ще падне до 35 ...
                Все предположения който са подвеждащи и дразнещи......
                Същото е в Петрол ,където преди НГ стоях два дни на тръни с 3К заради твърдото му становище че Събев няма да се появи а после бил си купил ...или Енерго Про Мрежи че продажбата му на 152 лв е върха на сладолета в тази позиция а вчера беше 165 лв...

Коментар

Виж как наизскачаха тролчетата да се подкрепят, Прецаканото липсва но то сигурно нещо се е працакало и затова не е тук.
                  15% не си прав, криво ти е че не си бил в играта, ама Батя дори и да е знаел не е длъжен да осведомява целия форум за Привилегированите, че да може и 15% да намаже. Аз го намирам за много полезен за форума, а винаги когато чета тук си имам 1 наум. Всеки играе за себе си.
                  Виж как наизскачаха тролчетата да се подкреп.....

Ето затова пишем.....
                  Той така прави вербална интервенция... или ти си втория ник... засичал сът те в подкрепа и друг път...
                  Всеки който не е съгласен с неговото мнение е тролче ,лузър ,комплексар и т.н....
                  Позиците който се хвалят са шитове и качвания са временни... ....
                  Никакви резултати ,загуби ,лоши мажоритара и бягащи западни инвеститори.....
                  Защо трябва да хвалим Бедо или ТИм...като всеки знае че се пишат фалшиви отчети....
                  Може да прочетеш в Петрол , Енерго Про мрежи ,Свилоза .....тези издънки и подвеждания на дребните....
                  Но Батя има своето място във Форума.....даже за ориентир къде ще има временни скокове....
                  Не е препоръка....

Коментар

+1 Много точно, само Батя не е нужно да се издава че разполага с информация авансово, така няма да дразни масовката.
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Давайте пичове, изгонете Батя. Немалко полезни форумци изчезнаха от тук заради подобни разправии. Това успелият човек много дразни българина. Предлагам на всички, които имат проблем с Батя, да го сложат в игнор листа си и няма да му четат "неградивните" мнения
                      Абсолютно съгласен!!!Без изобщо да познавам Батята,аз пък държа да чета неговите коментари!На който не му допадат и мисли,че са единствено с цел-манипулация,да не ги чете!Всеки си има глава на раменете,която освен за украса,служи и за това,човек да прецени едно мнение дали е манипулативно,заблудено,откровено и т.н.Какви,по дяволите, инвеститори и спекуланти сте,ако не можете сами да мислите,преценяте и решавате,та ако сметнете за необходимо,и да манипулирате?!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Давайте пичове, изгонете Батя. Немалко полезни форумци изчезнаха от тук заради подобни разправии. Това успелият човек много дразни българина. Предлагам на всички, които имат проблем с Батя, да го сложат в игнор листа си и няма да му четат "неградивните" мнения

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Взимам си бележка!
                          Може би покрай добрите сделки и движения в последно време се поувлякой и написах много ненужни неща в този форум.
                          Ще опитам да огранича присъствието си с 80-90% поне. Не искам да съм в тежест и неградивен.
                          С който има желание и преценя, че си струва ще го карам предимно на ЛС.

Успех на позитивните и смели хора на БФБ!
                          УМНО БАТЯ, УМНО!!! ДЕЙСТВАЙ!

Истински-печелившят инвеститор или спекулант не се изявява чрез форумни себеласкателства, а си върти сделките и следи бизнеса незабележим и в сянката на кокошкарите.
                          Пожелавам ти да си от вторите, защото наистина значително много НЕградивни и подвеждащи раята включвания направи покрай по-силните движения през летните месеци.

Коментар

• Батя...

Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Защо да гоним Батя...Аз съм от хората,които се вслушват в градивните му мнения и вече реализирах бясни печалби.Иначе я просто пропаду...
                            Attached Files
                            Last edited by Gaki; 02.10.2013, 13:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Както написах в поста, аз вярвам в оборотите и в реалните печалби на Батя! Нито съм искал, нито съм на положение да се опитвам да "гоня" колега, още по-малко твърде опитен и все пак успешен играч като него!
                              Просто изразих мнение какво според мен не се харесва и дразни. Лично аз бих бил много доволен ако той пише редовно и споделя повече от инфото, което има.
                              Съжалявам, ако съм останал неразбран!
                              Не се чувствай виновен....
                              Изказал си мнение.....
                              Което се споделя от доста хора ......
                              А Батя да си пише и да не се пише ГУРУ във форума....
                              Познавам хора който са нахедрени от неговите ЪП и вербални интервенции..
                              Спирам спама по въпроса.......

Коментар

• Аз проблеми нямам с никого, което не значи че трябва да съм безкритичен и да нямам мнение..Отговорих му на забележките с аргументи, а за гонене и дума не е ставало..Успял също е относително, но даже и да приемем да е такъв в инвестициите има закони, колегиалност и коректност
                                Посъветвах го да си направи ако иска да е нарцис своя тема или блог и там да се изявява..Темите на форума са за мнения и те не трябва да се забраняват или манипулират

Коментар

Working...
                                X