If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това са абсолютни глупости. Български лев, като отделна валута няма откакто сме във валутен борд и левът бе вързан за дойче марката, а сега за еврото.
Това че има някакви различни банкноти не означава че левът е самостоятелен. Докато сме във валутен борд, ЛЕВ НЯМА. Има ЕВРО.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Разликата е, че аз познавам не на 20, а на всеки 2 години, какво ще се случи! И така от 8 години насам!
Водиш се на отчет при мен....признавам,че си от висока класа.Но масата иска да им се говорят неща,които да потвърждават собствените им мисли.И са учудващо упорити.
е от 2001 насам е една и съща.сега ситуацията е че бсп си отива от властта но есента ако стъпи във властта без значение с кой то е сигура започването на ръста
Разликата е, че аз познавам не на 20, а на всеки 2 години, какво ще се случи! И така от 8 години насам!
Написа, че от 5 години повтаряш едно и също, сега пък написа че познаваш на всеки 2 години.... За последните 5 години СОФИКС почна на нива около 300, стигна до 620, сега е около 500. Кое точно позна за тези 5 години ?
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар