IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май това беше

Коментар

• Каква игра днес .Вълнуващо.Какъв кеф да умееш да чакаш!

Коментар

• Днес пак сме с ските

Коментар

• Софикс, компа научи ли се да лети вече?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Незнам цеко минев ми беше добро приятелче ама то всичко се връща.вие чакате ктб да фалира ама то другаде ще искочи зайчето

Коментар

• Само да припомня, че загубата на 50% от инвестицията се възстановява с 100% печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                На запада не им е изгоден надценен лев
                Това са абсолютни глупости. Български лев, като отделна валута няма откакто сме във валутен борд и левът бе вързан за дойче марката, а сега за еврото.
                Това че има някакви различни банкноти не означава че левът е самостоятелен. Докато сме във валутен борд, ЛЕВ НЯМА. Има ЕВРО.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  И какво сега? БФБ в основен мечи тренд ли е? Паднахме 20% и отгоре от последния връх..
                  Чакай, денят не е приключил

Коментар

• И какво сега? БФБ в основен мечи тренд ли е? Паднахме 20% и отгоре от последния връх..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Разликата е, че аз познавам не на 20, а на всеки 2 години, какво ще се случи! И така от 8 години насам!
                      братле ти май днес продаде.гледам включи се изведнъж------ами ако няма кой знае на каде да ходи софикс ко прайм

Коментар

Разликата е, че аз познавам не на 20, а на всеки 2 години, какво ще се случи! И така от 8 години насам!
                        Водиш се на отчет при мен....признавам,че си от висока класа.Но масата иска да им се говорят неща,които да потвърждават собствените им мисли.И са учудващо упорити.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Е, историята не винаги се повтаря
                          е от 2001 насам е една и съща.сега ситуацията е че бсп си отива от властта но есента ако стъпи във властта без значение с кой то е сигура започването на ръста

Коментар

Написа, че от 5 години повтаряш едно и също, сега пък написа че познаваш на всеки 2 години.... За последните 5 години СОФИКС почна на нива около 300, стигна до 620, сега е около 500. Кое точно позна за тези 5 години ?
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Той и Нориел Рубини 20 години подред прогнозираше финансова криза....е на 20-та година се случи.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Малко глътка въздух за следващото падане

Коментар

Working...
                                X