IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
    Молете се да не се качваме много. Голям смях. Не е препоръка за нищо друго освен за оставка на правителството.

ей умник и като свалиш правителството какво ще стане ще дойде Дянков и простата тиква да ни "Управи" Ли а???????????????/

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      а аз си мисля че въобще няма да се стабилизират.нали се сещате че само при управление на бсп досега сме виждали ръст на бфб
      Е, историята не винаги се повтаря

Коментар

• Ама той се обезценява.какъв надценен

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
          Само след малко да обявят датата на изборите и нещата ще се стабилизират
          а аз си мисля че въобще няма да се стабилизират.нали се сещате че само при управление на бсп досега сме виждали ръст на бфб

Коментар

• Молете се да не се качваме много. Голям смях. Не е препоръка за нищо друго освен за оставка на правителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Добре де то е ясно че борда ще падне.сега сме на 500 за да отиде графиката на 1583 значи точно три пъти ще обезценят лева.бъркам ли
              На запада не им е изгоден надценен лев

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Нищо де, не ми обръщай внимание... Аз от 5 години все глупости пиша тук. А накрая, когато аз взема да се смея другите рИват...
                Той и Нориел Рубини 20 години подред прогнозираше финансова криза....е на 20-та година се случи. Но това не означава, че някой е почнал да му обръща внимание.
                Поздрави и успех !
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Добре де то е ясно че борда ще падне.сега сме на 500 за да отиде графиката на 1583 значи точно три пъти ще обезценят лева.бъркам ли

Коментар

• Сега очакваме обръщане до края на сесията

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                      Само след малко да обявят датата на изборите и нещата ще се стабилизират
                      и аз така мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Идеята е проста. Ако банката фалира, заедно с нея фалират и всички фирми на които те са давали заеми. При фалит на банка заемите които тя е давала стават незабавно изискуеми!!! Я ми кажи колко от фирмите на "големия" български бизнес нямат банкови заеми?
                        Фалираш фирмата и в същото време отваряш нова, която няма лев задължения Т.е. пак в играта

Коментар

• Само след малко да обявят датата на изборите и нещата ще се стабилизират

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Ооооо,Ташунко,и други неща познах,но днес не е подходящ ден за обсъждане.Аз продължавам да си чакам,не е настъпило моето време...обичам дълбоките води.
                            И аз и аз хихихихиихи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Тука написа една голяма глупост
                              Нищо де, не ми обръщай внимание... Аз от 5 години все глупости пиша тук. А накрая, когато аз взема да се смея другите рИват...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Стига сме говорили празни приказки защото става по лошо. Търпение
                                бавно и тихо нагоре

Коментар

Working...
                                X