If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В следващата седмица ще има поне 5% спад на СОФИКС.
Въх! ...Май ше се почва ....
Поздрав за бфб-великомъчениците :
...Остынет зона от жары,
Родные соберут картошку,
И на свиданку поспешат
Не нарушая очередность. А мы их будем просто ждать
Осознавая безысходность....
Толкова много компании са ти в портфейла, че не знаеш коя ти е пуснала живец?
Около 15-тина са мисля, даже да си призная, не съм ги броило Към полУвината от тях "снасят", както казва Императора
Не вярвам обаче да е от Унипак.
Taм Киро знае, щеше да каже
темата е за +, и Да кажем нещо положително
дошло ми е някакво дивидентче вчера или днес. !!!
Не се сещам от коя хартия, някой получавал ли е дивидент по някоя позиция тези дни ?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Bulgaria will join euro zone at 'right time': Fin Min
Wed 02 Oct 13 | 01:43 AM ET
Petar Chobanov, Bulgaria finance minister, says that the country will join the euro zone when the time is right.
Батя, нищо не спестявам умишлено, нито се мъча да се заяждам с теб, а просто споделих какво дразни част от хората. Тезата е, че на въпросите за Хим прив. можеше да кажеш просто "не знам". Явно се получава там странно нещо с различни купувачи по двете акции и допускам да си останал наистина изненадан. Към онзи момент обаче залитането ти към тезата- "няма да продават" бе твърде нелогично. Дори аз бях сигурен от Четвъртък, че предстои изсипване, какво остава за теб /казвам го без ирония/.
Разбира се, че аз лично не бих те игнорирал, както писах на няколко пъти вече.
Ооо, какви са тези упадъчни настроения, не съм поглеждало скоро в темата и сте го подкарали на правосъдие!??
И как може да ви е крив Батя, задето е толкова успешен ли ? Ама може ли такава завист бе хора. Докога ще сме такива убитаци и да мислим само негативно?? Не ме гледайте мене какви ги пиша на Батя. Батята ме кефи мене, харесвам си го много аз и затова се бъзикам, ей така майтап да става. Aма имам объркано чувство за хумор, още като бях малко ми е така - все наобратно А батюшка не ми вярва и даже ме е наблъскал съвсем неправомерно в игнор-листата. Но е пич иначе. Когато си шитне хартиите все ще намери начин да каже: "Тенкю на хартията, аз бях дотук, успех на пичовете на които шитнах"
Е, понякога се поувлича, (както е забелязъл Монти) като в случая с неохим когато се бутна вътре за да прецака индексния, а после се разкеши за 1 кинта профит и каза, че очаквал слизане надолу Но това всеки от вас го прави нали така !???
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Тези разговори тип турски сериал са доста жалка картинка. Това материала на БФБ-то много ниско качествен.
Батя може да е всякакъв (не го познавам), но има ценни мнения и е полезен форумец.
90% от мненията тук са свързани с битовизми и хапливи реплики от някакви депресирани индивиди.
Който е загубил пари, защото се е подвел по мнението на някой е меко казано кретен и не заслужава нищо друго освен да загуби парите си.
И защо си мислете, че на капиталовите пазари трябва само да се печели???
Смешна картинка.
++++
Съгласен съм с написаното - лично аз много добре си спомням оня момент когато Батя написа, че влиза в ХИМ на ниските нива (около 65 ст). Не бях сигурен, че ще се изстрелят толкова бързо и не влязох поради две причини - нямах кеш за момента и не харесвам холдингите... Това не пречи да призная, че направих грешка - това с харесването трябва да го оставя за други поприща.
Относно троловете ще цитирам думи на Остап Бендер, които обясняват завистта и злобата :
"....Финансовата бездна е най-дълбоката в света. В нея можеш да пропадаш цял живот...."
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар