IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Аз пък обичам старата българска приказка за двамата братя- градинаря и тухларя
    Прецаканке ти какви шитове не купи за да си в игнор списъка
    На видно място съм в игнора поради други причини
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз пък обичам старата българска приказка за двамата братя- градинаря и тухларя
      Прецаканке ти какви шитове не купи за да си в игнор списъка

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Въх! ...Май ше се почва ....

Поздрав за бфб-великомъчениците :

http://www.youtube.com/watch?v=PLP2CqH3k9M
        привет генерале. На мен ми харесва онази песня как три мечки на северния полюс си триели гърбовете в оста на земята и така я въртели
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          В следващата седмица ще има поне 5% спад на СОФИКС.
          Въх! ...Май ше се почва ....

Поздрав за бфб-великомъчениците :

...Остынет зона от жары,
          Родные соберут картошку,
          И на свиданку поспешат
          Не нарушая очередность.
          А мы их будем просто ждать
          Осознавая безысходность.
          ...
          http://www.youtube.com/watch?v=PLP2CqH3k9M
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Толкова много компании са ти в портфейла, че не знаеш коя ти е пуснала живец?
            Около 15-тина са мисля, даже да си призная, не съм ги броило Към полУвината от тях "снасят", както казва Императора
            Не вярвам обаче да е от Унипак.
            Taм Киро знае, щеше да каже
            Last edited by precakanoto; 02.10.2013, 20:39.
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Дотам ли я докарахме Греъме, че вече всичко да обръщаме през кеш.
              Ей го и този на снимката, той май се разкешил с жена си !?
              Толкова много компании са ти в портфейла, че не знаеш коя ти е пуснала живец?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Дотам ли я докарахме Греъме, че вече всичко да обръщаме през кеш.
                Ей го и този на снимката, той май се разкешил с жена си !?
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  .....Не се сещам от коя хартия, някой получавал ли е дивидент по някоя позиция тези дни ?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• темата е за +, и Да кажем нещо положително
                    дошло ми е някакво дивидентче вчера или днес. !!!
                    Не се сещам от коя хартия, някой получавал ли е дивидент по някоя позиция тези дни ?
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• http://video.cnbc.com/gallery/?video...ampaign=Buffer

Bulgaria will join euro zone at 'right time': Fin Min
                      Wed 02 Oct 13 | 01:43 AM ET
                      Petar Chobanov, Bulgaria finance minister, says that the country will join the euro zone when the time is right.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Батя, нищо не спестявам умишлено, нито се мъча да се заяждам с теб, а просто споделих какво дразни част от хората. Тезата е, че на въпросите за Хим прив. можеше да кажеш просто "не знам". Явно се получава там странно нещо с различни купувачи по двете акции и допускам да си останал наистина изненадан. Към онзи момент обаче залитането ти към тезата- "няма да продават" бе твърде нелогично. Дори аз бях сигурен от Четвъртък, че предстои изсипване, какво остава за теб /казвам го без ирония/.
                        Разбира се, че аз лично не бих те игнорирал, както писах на няколко пъти вече.
                        Ооо, какви са тези упадъчни настроения, не съм поглеждало скоро в темата и сте го подкарали на правосъдие!??
                        И как може да ви е крив Батя, задето е толкова успешен ли ? Ама може ли такава завист бе хора. Докога ще сме такива убитаци и да мислим само негативно?? Не ме гледайте мене какви ги пиша на Батя. Батята ме кефи мене, харесвам си го много аз и затова се бъзикам, ей така майтап да става. Aма имам объркано чувство за хумор, още като бях малко ми е така - все наобратно А батюшка не ми вярва и даже ме е наблъскал съвсем неправомерно в игнор-листата. Но е пич иначе. Когато си шитне хартиите все ще намери начин да каже: "Тенкю на хартията, аз бях дотук, успех на пичовете на които шитнах"
                        Е, понякога се поувлича, (както е забелязъл Монти) като в случая с неохим когато се бутна вътре за да прецака индексния, а после се разкеши за 1 кинта профит и каза, че очаквал слизане надолу Но това всеки от вас го прави нали така !???
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Аноне и Монти предположи това в близките месеци.Има логика- аз имам още кеш - така , че дано познаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                            Тези разговори тип турски сериал са доста жалка картинка. Това материала на БФБ-то много ниско качествен.

Батя може да е всякакъв (не го познавам), но има ценни мнения и е полезен форумец.

90% от мненията тук са свързани с битовизми и хапливи реплики от някакви депресирани индивиди.

Който е загубил пари, защото се е подвел по мнението на някой е меко казано кретен и не заслужава нищо друго освен да загуби парите си.

И защо си мислете, че на капиталовите пазари трябва само да се печели???

Смешна картинка.
                            ++++
                            Съгласен съм с написаното - лично аз много добре си спомням оня момент когато Батя написа, че влиза в ХИМ на ниските нива (около 65 ст). Не бях сигурен, че ще се изстрелят толкова бързо и не влязох поради две причини - нямах кеш за момента и не харесвам холдингите... Това не пречи да призная, че направих грешка - това с харесването трябва да го оставя за други поприща.
                            Относно троловете ще цитирам думи на Остап Бендер, които обясняват завистта и злобата :
                            "....Финансовата бездна е най-дълбоката в света. В нея можеш да пропадаш цял живот...."
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                              Никого не игнорирам от форума- ние сме колеги, но отново призовавам за коректност и сдържаност- за да сме си полезни в общите цели
                              Хайде да видим дали ще ти бъда полезен в твоята "обща" цел:

В следващата седмица ще има поне 5% спад на СОФИКС.

Успех!

Коментар

• Никого не игнорирам от форума- ние сме колеги, но отново призовавам за коректност и сдържаност- за да сме си полезни в общите цели

Коментар

Working...
                                X