IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе къде е Пешо Млекото?
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
      Предполагам когато акцията стане съезмерима с Кремиковци. Не вярвам да си луд да вземеш на 3 лв.
      Зависи на колко ще развържа едни Мекомчета, дето ми се търкалят в портофела

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение

Пичът му се вижда евтино 3 лв.

Абе ще взема да вляза тука за спорта, явно ще е яко шоу търговията
        Тука верно ще е голем купон. Представям си как при някоя корекция се събира агитката пред БФБ и потрошава статуята на залинялия бик .... Или как при поредния съдийски скандал БФБ спира временно търговията
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение

Предполагам когато акцията стане съезмерима с Кремиковци. Не вярвам да си луд да вземеш на 3 лв.
          Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=2iJN3vg6DGY
              Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Много точно попадение... Никак не ги виждам тия фенове как инвестират в каквото и да било, които и да са те, без значение от отбора. Утаяци...

Коментар

• Продадоха ми некакви бройки в Енерго Про продажби....
                това за мен означава ,че некой почнаха да съжаляват за покупките си последните дни и пинеже са на червено ,сега ще ги затварят с продажба на други акции...

Коментар

• дръпнаха паричките от софка

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                    Тия фенове на ЦСКА явно са някакви доста грамотни финансово и освен това добре обезпечени (щом се очаква да налеят свеж ресурс), а и имат доверие на ръководтсвото начело с Лупи. Абе фенове мечта!
                    Много точно попадение... Никак не ги виждам тия фенове как инвестират в каквото и да било, които и да са те, без значение от отбора. Утаяци...

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
                      Още предната седмица ви го казах.
                      Първо феновете ще запишат акциите си през банки, после ще им стане интересно да почнат да ги търгуват и ще открият сметки при посредници..оттам всеки само може да се сети..

Отделно новината за новата емисия при Петрол е много силна. Това запише ли се..не ми се мисли

Не е препоръка!
                      Тия фенове на ЦСКА явно са някакви доста грамотни финансово и освен това добре обезпечени (щом се очаква да налеят свеж ресурс), а и имат доверие на ръководтсвото начело с Лупи. Абе фенове мечта!

Коментар

• ами време е вече да се продава на цацата , особенно дето викаш ти тия по големите и по известните

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Това ЦСКА да не се окаже катализатор за софикс 1000
                          Още предната седмица ви го казах.
                          Първо феновете ще запишат акциите си през банки, после ще им стане интересно да почнат да ги търгуват и ще открият сметки при посредници..оттам всеки само може да се сети..

Отделно новината за новата емисия при Петрол е много силна. Това запише ли се..не ми се мисли

Не е препоръка!

Коментар

• незнам , ама ми направи впечатление как подробно обясниха как се търгуват акции какво трябва да се гледа на компанията .без малко да ми кажат как да стана милионер

Коментар

• Това ЦСКА да не се окаже катализатор за софикс 1000

Коментар

• такааааааааа, почнаха да говорят за акции по телевизиите . за простолюдието е най лесно да им говориш първо за акции на гордоста на българския народ - СПОРТА /сиреч сесекато / после ще почнат да им пробутват и други

Коментар

Working...
                                X