If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Наследихме 40 милиона дългове, станаха 35, после 20, сега са не повече от 15-16 милиона, но част от него е към наши фирми. Ще платим немалка сума, за да изчистим нещата по лиценза", каза Томов.
сега се пускат в продажба 3 млн. акции с цена от три лева за да вземат 9 млн и да се разплатят с най-належащите проблеми
после пак ще събират пари:
"Ще има и втора емисия, тези акции са 30% от всичките на ЦСКА", каза Томов.
идеята е с парите на феновете да се платят дълговете оставени от титаните, а за добрия вълк лупи да останат 70% от акциите за които не е дал 1 стинка
ти си тръгнал да допускаш, че за дребните акционери ще има някаква изгода и че лупи ще допусне и друг да спечели освен него
Полки нещо не ти е ден пич. Жената ли, любовницата ли не ти е пуснала, имаш кофти акции ли, или просто си станал с г*за на горе не знам а и не искам да знам.
Всеки ги има тия дни, така че ти е простено.
Ако ми прочетеш какво съм написал ще ти стане ясно какво казвам за тази акция - цитирам себе си - "тая акция няма никаква стойност". Това мисля, че казва всичко. Така, че съм последния човек, който можеш да наречеш оптимист за таз хартия.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Тая акция няма никаква стойност, абстрахирам се от възможности за източване, които са огромни. Тва е все едно да играеш на еврофутбол - отбора печели - акциите се вдигат, отбора пада, акциите падат...
ти си бил голям оптимист, бе, момче
"Наследихме 40 милиона дългове, станаха 35, после 20, сега са не повече от 15-16 милиона, но част от него е към наши фирми. Ще платим немалка сума, за да изчистим нещата по лиценза", каза Томов.
сега се пускат в продажба 3 млн. акции с цена от три лева за да вземат 9 млн и да се разплатят с най-належащите проблеми
после пак ще събират пари:
"Ще има и втора емисия, тези акции са 30% от всичките на ЦСКА", каза Томов.
идеята е с парите на феновете да се платят дълговете оставени от титаните, а за добрия вълк лупи да останат 70% от акциите за които не е дал 1 стинка
ти си тръгнал да допускаш, че за дребните акционери ще има някаква изгода и че лупи ще допусне и друг да спечели освен него
Тука верно ще е голем купон. Представям си как при някоя корекция се събира агитката пред БФБ и потрошава статуята на залинялия бик .... Или как при поредния съдийски скандал БФБ спира временно търговията
Тая акция няма никаква стойност, абстрахирам се от възможности за източване, които са огромни. Тва е все едно да играеш на еврофутбол - отбора печели - акциите се вдигат, отбора пада, акциите падат...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
то не бяха продажби на връзки за обувки, то не беше бояджийския бизнес .......................... неговия японски приятел нагазаки здраво го е обладал, но дали още ползва монтойл ли беше
я се напрегни и си спомни какъв му е бизнеса сега за да си направя сметка дали има вероятност да ми даде хилядата лева които ми дължи
PR специалист - виж предишния ми пост. Но мисля, че ще видиш хилядата си лева през крив макарон. Колкото аз видях своите хиляда лева от Zlata lamia
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
измамника нали искаше по едно време да приема хартии на монбат (наричаше го моноойл) срещу пари с лихви, ама какво стана, че изведнъж се отказа от форума, не се разбра
След провала на бояджийския му бизнес се беше преориентирал към нещо ново, ама не помня какво. Някъде назад във форума го бях коментирал
то не бяха продажби на връзки за обувки, то не беше бояджийския бизнес .......................... неговия японски приятел нагазаки здраво го е обладал, но дали още ползва монтойл ли беше
я се напрегни и си спомни какъв му е бизнеса сега за да си направя сметка дали има вероятност да ми даде хилядата лева които ми дължи
Коментар