IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Иначе предлагам ЦСКА АД директно в Софикс. Да и спукаме шортите. Само Левски!

Коментар

• Трейс вътре, Албена вън. Мисля си, че е възможно да се заиграят и с Петрол.

Коментар

• Промените в СОФИКС трябва да излязат след малко. Днес ако не се лъжа е крайната дата за това

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          ти си бил голям оптимист, бе, момче

"Наследихме 40 милиона дългове, станаха 35, после 20, сега са не повече от 15-16 милиона, но част от него е към наши фирми. Ще платим немалка сума, за да изчистим нещата по лиценза", каза Томов.

сега се пускат в продажба 3 млн. акции с цена от три лева за да вземат 9 млн и да се разплатят с най-належащите проблеми

после пак ще събират пари:

"Ще има и втора емисия, тези акции са 30% от всичките на ЦСКА", каза Томов.

идеята е с парите на феновете да се платят дълговете оставени от титаните, а за добрия вълк лупи да останат 70% от акциите за които не е дал 1 стинка

ти си тръгнал да допускаш, че за дребните акционери ще има някаква изгода и че лупи ще допусне и друг да спечели освен него
          Полки нещо не ти е ден пич. Жената ли, любовницата ли не ти е пуснала, имаш кофти акции ли, или просто си станал с г*за на горе не знам а и не искам да знам.
          Всеки ги има тия дни, така че ти е простено.
          Ако ми прочетеш какво съм написал ще ти стане ясно какво казвам за тази акция - цитирам себе си - "тая акция няма никаква стойност". Това мисля, че казва всичко. Така, че съм последния човек, който можеш да наречеш оптимист за таз хартия.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
            Тая акция няма никаква стойност, абстрахирам се от възможности за източване, които са огромни. Тва е все едно да играеш на еврофутбол - отбора печели - акциите се вдигат, отбора пада, акциите падат...
            ти си бил голям оптимист, бе, момче

"Наследихме 40 милиона дългове, станаха 35, после 20, сега са не повече от 15-16 милиона, но част от него е към наши фирми. Ще платим немалка сума, за да изчистим нещата по лиценза", каза Томов.

сега се пускат в продажба 3 млн. акции с цена от три лева за да вземат 9 млн и да се разплатят с най-належащите проблеми

после пак ще събират пари:

"Ще има и втора емисия, тези акции са 30% от всичките на ЦСКА", каза Томов.

идеята е с парите на феновете да се платят дълговете оставени от титаните, а за добрия вълк лупи да останат 70% от акциите за които не е дал 1 стинка

ти си тръгнал да допускаш, че за дребните акционери ще има някаква изгода и че лупи ще допусне и друг да спечели освен него
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• гнидите смучат ли

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                PR специалист - виж предишния ми пост.
                да, видях, но вече бях пуснал моя пост

но до колкото разбирам той се е върнал на старата си месторабота и е сменил длъжността ................... от АНАЛизатор е станал PR

а в онзи сайт пари няма да изкара ................. и това е ясно...

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Но мисля, че ще видиш хилядата си лева през крив макарон. Колкото аз видях своите хиляда лева от Zlata lamia
                всяко хлапе знае, че пари няма да видя ............................. но поне лаф да става

Коментар

Тука верно ще е голем купон. Представям си как при някоя корекция се събира агитката пред БФБ и потрошава статуята на залинялия бик .... Или как при поредния съдийски скандал БФБ спира временно търговията
                  Тая акция няма никаква стойност, абстрахирам се от възможности за източване, които са огромни. Тва е все едно да играеш на еврофутбол - отбора печели - акциите се вдигат, отбора пада, акциите падат...
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    то не бяха продажби на връзки за обувки, то не беше бояджийския бизнес .......................... неговия японски приятел нагазаки здраво го е обладал, но дали още ползва монтойл ли беше

я се напрегни и си спомни какъв му е бизнеса сега за да си направя сметка дали има вероятност да ми даде хилядата лева които ми дължи
                    PR специалист - виж предишния ми пост. Но мисля, че ще видиш хилядата си лева през крив макарон. Колкото аз видях своите хиляда лева от Zlata lamia
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      вълчо пак ще напълни дисагите с кинти. ... а кога ще го усетят не се знае, блъфьор игралец-тарикатин,

Коментар

Те го е: http://www.prkernel.com/?action=80&id=51 намерих го. Сега е PR специалист
                        измамника нали искаше по едно време да приема хартии на монбат (наричаше го моноойл) срещу пари с лихви, ама какво стана, че изведнъж се отказа от форума, не се разбра

Коментар

След провала на бояджийския му бизнес се беше преориентирал към нещо ново, ама не помня какво. Някъде назад във форума го бях коментирал
                          то не бяха продажби на връзки за обувки, то не беше бояджийския бизнес .......................... неговия японски приятел нагазаки здраво го е обладал, но дали още ползва монтойл ли беше

я се напрегни и си спомни какъв му е бизнеса сега за да си направя сметка дали има вероятност да ми даде хилядата лева които ми дължи

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Абе къде е Пешо Млекото?
                            Те го е: http://www.prkernel.com/?action=80&id=51 намерих го. Сега е PR специалист

Коментар

Абе къде е Пешо Млекото?
                              Сигурно е при Фори Мастъра - някъде ??!!??!! / въпреки че Мастъра си пише в темата за биткойна - съзнателно пропуска темата за Оптимизма /
                              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Абе къде е Пешо Млекото?
                                След провала на бояджийския му бизнес се беше преориентирал към нещо ново, ама не помня какво. Някъде назад във форума го бях коментирал

Коментар

Working...
                                X