IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение
    Да ама още няма секс, още сме на увертюрата! Ти да не си на 16 години?
    +1
    то секса трябва да се изживее,а тук е лека свалка...неангажираща...като първата бира,която е приятна,но не се усеща...и просто дава рутина за втората...третата.. и т.н.

Коментар

Точно така ! В момента сме на първа среща. Тепърва трябва да минем през: целувка, фелацио, вагинален, анален, суинг със съседите над нас и ганг-банг с шест BBC.
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ще поживеем, ще видим

Не е препоръка!

Коментар

• Моето мнение , все още става за покупка макар вече да са изпуснати стотина процента при повечето от позициите, продажби тук таме частично по пътя нагоре, но основния пакет продажба половин година преди редовните парламентарни избори.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ще поживеем, ще видим

Коментар

Наскоро бяха публикували една мисъл на Бъфет, тя май не е негова но той я е казал на акционерите си.

- бичия пазар е като секса, най-хубаво е точно преди да свърши
              Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                Сигурно е така, и сигурно знаеш повече от мен. Но аз наистина не виждам как може в момента да има такива спадове. Може да ме мислите за непоправим оптимист или за луд, но за пореден път ще кажа, че акциите ще върнат предкризисните си цени, или поне повечето от тях, до две-три години. Само да няма природни катаклизми и майдански простотии.
                Нищо не знае най-голямата латерна във форума обикновено като почне някъде и всички нормални спират да пишат

Коментар

Украйна вече ми омръзна
                  Стига бе , не думаи
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Не мисля! Днес 2 пъти се редих да купувам при ХИМА и не стигна до мене. Оборотите са добри, отчетите също, пол. обстановка без промяна...Ако не сега, кога?
                    Наскоро бяха публикували една мисъл на Бъфет, тя май не е негова но той я е казал на акционерите си.

- бичия пазар е като секса, най-хубаво е точно преди да свърши

Коментар

Тогава се надявам и аз да стана като всички в този форум - купил на дъното, продал на върха
                      Ма то това е най-лесно. Винаги можеш да го казваш

Коментар

Ти да не мислиш че само аз ги виждам така нещата
                        Не мисля! Днес 2 пъти се редих да купувам при ХИМА и не стигна до мене. Оборотите са добри, отчетите също, пол. обстановка без промяна...Ако не сега, кога?
                        Не е препоръка!

Коментар

Някои ще ги върнат, други не. Някои ще растат други не. Колкото повече растат, толкова по-скъпи стават и толкова по-вероятно е да паднат.
                          Тогава се надявам и аз да стана като всички в този форум - купил на дъното, продал на върха

Коментар

Сигурно е така, и сигурно знаеш повече от мен. Но аз наистина не виждам как може в момента да има такива спадове. Може да ме мислите за непоправим оптимист или за луд, но за пореден път ще кажа, че акциите ще върнат предкризисните си цени, или поне повечето от тях, до две-три години. Само да няма природни катаклизми и майдански простотии.
                            Някои ще ги върнат, други не. Някои ще растат други не. Колкото повече растат, толкова по-скъпи стават и толкова по-вероятно е да паднат.

Коментар

То като се купува се купува както за ръста така и за спада след него. Като расте повечето растят, но едни като са порастнали с 30% при корекция ще върнат 5% -10%, а други ще върнат 30% че и повече.

Коментар

Чакай сега, колега, да се разберем! Кой иска реална оценка??? Ние чакаме надценяване, балонизация ...и то толкова дълго, колкото се мотахме и стъргахме дъното! Ти видя 5 зелени сесии и айде- реална оценка. Мирувай и мълчи, ако искаш излез, но другите сме от тия, дето идват първи и си тръгват последни!!!
                                Ти да не мислиш че само аз ги виждам така нещата

Коментар

Working...
                                X