If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Квото има
Всъщност мисля, че е време да мина на мастика. Да разнообразим, че юни кат станат доматите в градината се почва една ракия наново.... А утре съм твърдо на джин с тоник, щото тъщата го пия това и ше и взема на жената една бутилка. Бийфидър мноо ясно нема да се излагаме с некви евтини питиета
Квото има
Всъщност мисля, че е време да мина на мастика. Да разнообразим, че юни кат станат доматите в градината се почва една ракия наново.... А утре съм твърдо на джин с тоник, щото тъщата го пия това и ше и взема на жената една бутилка. Бийфидър мноо ясно нема да се излагаме с некви евтини питиета
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Петък е, кво сте оклюмали глАви ? Три часа и работната седмица свършва !!! Я шибнете три бири, после ракия със салата, а вечерта уважете жената . А утре ще е още по-хубаво времето...пък вземете ги заведете тия деца на една разходка. Аз лично ще ходя при тщата, че трябва да давам отчет
Правилно Жорка,
А и имам повод .... изкарах почивката по Великден за 3 дни в близката чужбина на семейството от 4 човека и то само от 2/3 продадени акции ... в понеделник ще се мъча да ги направя на 5 дни .. с още толкова акции с другата 1/3 плюс малко количество и от сходна позиция...
Евала на преоценките ... това 25 % за ден си е супер.......
Дай боже и в понеделник още толкова ....
С БТН ще ти мине отчета... без да ти налага канчето.... тъщата...
борсата тези дни се скапа и аз съм решил вмесо да се окюравам пред монитора , да наблегна на природата....
Коментар