IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    От тук вече покачването на Софикс почва да се мери в литри
    Аз отдавна нещата ги измервам в литири.......ракии, то иначе не е живот
    А нещо нова анкетка нема ли да попълним

Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Вчера иху, аху днеска да няма спиху?
    Е брат, дай да не сме толкова алчни. Засега Софикс е +0,5%......не ства всеки ден с по 2-3%
    Впръки че на мен ми е много гот - имам две акции в портфейла 60% Хим привилегии и 40% Еврохолд. Та за два дни съм 8% напред, а Еврохолд като го гледам днес като нищо е отишал на 1,2 лв. , та мога да добавя още някой процент.

Всичко върви по план, и затова аз върлия ГЕРБ-ер обмислям на евровота дали да не гласувам за БСП . Просто да запазим спокойствието в държавата. Да не си повярват РБ и ГЕРБ, и да почнат един протести, едни снайперисти........
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Работата заприлича на тука има тука няма.Сега кой е виновен?

Коментар

• е то едно спиху преди шипа за 1555 си е нужнопърво да наплашим инвеститорите после

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          егати мижавите покачвания , дори и тях натискат ,гниииди мръсни
          Вчера иху, аху днеска да няма спиху?
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• егати мижавите покачвания , дори и тях натискат ,гниииди мръсни

Коментар

• Никой не натиска, никой не купува. . Шах, пат!

Коментар

• фашагите падат

Коментар

• брях . а уж мразим американците и сме комунисти

Българското правителство е наело Citigroup, HSBC, и JP Morgan, за издаването на нова емисия еврооблигации, според източници на Reuters.

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3529719

Коментар

• 606,66 поне да чукнем.ако дойде и 666,66 пуууууупу

Коментар

• От тук вече покачването на Софикс почва да се мери в литри
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Време е за шоу!

Коментар

• 1 литър за мача с Валенсия и на партито каквото изпием... даже мога да донеса крушова ако е останала.

За помагането за вилата аз лично съм на линия стига да нямам други ангажименти
                            Keep going ...

Коментар

• http://www.investor.bg/sasht/337/a/s...rekord,168219/

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                                Борисов, ще дойда на партито ти, но искам и литър ракия

По пощата е несериозно... може да се разберем да мина да я взема от работата ти, ако и когато е удобно

Да ти кажа друго е така ... от виртуалния свят на цифричките да се появи литър ракия на масата споделен с приятели
                                Ако съм разбрал:
                                Ще дойдеш на партито, ще изпиеш литър ракия и на изпроводяк ще вземеш още литър. Освен това ще минеш през офиса да ти дам още един литър. По груби сметки това прави около три кила ракия, не че ще ме бутнат, ама да знам колко имам да давам.
                                Сериозно - в офиса трудно ще ме откриеш, че малко се задържам там. Но ако мислиш да ходиш с Валенсия, може да се видим там
                                Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Геца стягай вилата да се съберем
                                Ама ударете едно рамо в това "стягане". С писане по форуми вила не се стяга
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X