If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам дали пускат кафеджии, ама ако Изабела каже че ще е там директно отивам, ако ще и 500лв. да ми искат. Просто зад това име няма как да не стои някой много як МИЛФ.
То с тия печалби от днес ...
Аз съм с големия блайнд - предлагам 505 лефа
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Не знам дали пускат кафеджии, ама ако Изабела каже че ще е там директно отивам, ако ще и 500лв. да ми искат. Просто зад това име няма как да не стои някой много як МИЛФ.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Бих искала да Ви информирам, че на 28 март 2014 г. ще се проведе първият мастър клас за инвеститори в акции от експертите на ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank
Мастър клас "Избор на акции и стратегии"
Привет!
Бих искала да Ви информирам, че на 28 март 2014 г. ще се проведе първият мастър клас за инвеститори в акции от експертите на ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank
Монти, аз съм вече 97% в акции- даже съм под санитарните 5%- ще видим- ти какви предположения имаш- да вероятно е за ТРЕИСА- много го купуваха вътрешарите
Чичо, да не вземе Тилев да пусне Мекома - нали се водеха някакви дела
Кире ,какво става със Софикса....
Тогава ще има интересни моменти...
някъде ще се продаде ,някъде ще се купи при старите а ако има нови... по добре само да купуваме още отсега....,че тези в Трасето го направиха златно.....
На колегата Мистър Профит му дължа една бутилка ракия. Да избира, да му я пращам по пощата, или ще идва на вилата да я изпием на ТИМ-партито което ще организирам лятото.
Иначе 700 ги удряме до края на месеца. И нито Путин, нито негъра (не на расизма) могат да ни спрат. Така казах, така и ще бъде.
Наздраве !!!
Коментар