Първоначално изпратено от конфуций
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
600
Брат ми Тони е написал песен по този повод. Поздрав за всички:
http://www.youtube.com/watch?v=QcqaQ47ywD0
На колегата Мистър Профит му дължа една бутилка ракия. Да избира, да му я пращам по пощата, или ще идва на вилата да я изпием на ТИМ-партито което ще организирам лятото.
Иначе 700 ги удряме до края на месеца. И нито Путин, нито негъра (не на расизма) могат да ни спрат. Така казах, така и ще бъде.
Наздраве !!!Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСамо това е вярно....
Ако не бяха спрели мекомкитещях да имам 500 000 борсови акции
Сега са по-малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАз мое да се депресирам от 5-8% на ден само при 2 условия:
1. Не съм в играта и гледам отстрани
2. Нямам достатъчно.
Ако не бяха спрели мекомкитещях да имам 500 000 борсови акции
Сега са по-малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ правилно !
Ръст над 2-3 % е несериозен и една огромна компания не трябва да го допуска....
Ръстежа трябва да е постоянен, стъпаловиден и с оборот.....
пп Аз например от такива 5-8 % се депресирам.....
пп Нооо, се лекува...
1. Не съм в играта и гледам отстрани
2. Нямам достатъчно.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеинтересно обаче тимаджииските още не ги пускат над 10%
Ръст над 2-3 % е несериозен и една огромна компания не трябва да го допуска....
Ръстежа трябва да е постоянен, стъпаловиден и с оборот.....
пп Аз например от такива 5-8 % се депресирам.....
пп Нооо, се лекува...
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеБелгия в бруж това е венеция на севера .
много готин градCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБакта каде си се снимАл така, прилича ми като да е нейде в Ойропа.
много готин градбавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато отворихме темата за кючеци....предих бях Бог, като ставах да танцувам, кючекините спираха и почваха да ми ръкопляскат. Говоря абсолютно сериозно, колегата "15%" може да го потвърди. Сега "малко" съм понатежал, женен с дете, а и не съм стъпвал в кръчма отдавна....но ако продължавата нещата с Хима по тоя начин, скоро ще избухна пак на мастата
Ето и линка на песната на "Ромски перли", който ви бях обещал:
http://vbox7.com/play:ca6e7aeb
Модераторите не са на същото мнение и очаквам отново репресии над мен. Но не ми пука, щото днес съм +4%, и съм изкарал за една лека кола (Жигула), и ще си правя квото си искам
Като (ако) затворим днес над 600 ще ви поздравя с нова песен. Дотогава успехи на всички !Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОт мен кючека на масата като ме напиете...
Ето и линка на песната на "Ромски перли", който ви бях обещал:
http://vbox7.com/play:ca6e7aeb
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЖорката определено кефи
Като (ако) затворим днес над 600 ще ви поздравя с нова песен. Дотогава успехи на всички !Last edited by Георги Борисов; 06.03.2014, 14:14.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеДнес отново оборот около 2 мил.
Което е добре за всички тук. УспехCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениенивата са както следва
съпротиви:
625, 700/50
подкрепа:
600, 500
Не е препоръка
Коментар
Коментар