Първоначално изпратено от proect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как финансирате инвестициите си?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеbate Goiko Име което попадне в черната листа на FINMA (Swiss Financial Market Supervisory Authority), вече не може да се реализира в живота. Влиза автоматично в всички банкови черни листи. За това отново си помислете. Въпреки че това е безплатен форум, той не е абсолютно анонимен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеdosadnik Посочете ми един човек който си е загубил апартамента, в следствие от търговията ни! Не можете! Няма такъв!
Ако продължавате да ни обиждата и очерняте, ще се наложи да изпратим имената ви до
FINMA (Swiss Financial Market Supervisory Authority) и да възбудим разследване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеdosadnik Посочете ми един човек който си е загубил апартамента, в следствие от търговията ни! Не можете! Няма такъв!
Ако продължавате да ни обиждата и очерняте, ще се наложи да изпратим имената ви до
FINMA (Swiss Financial Market Supervisory Authority) и да възбудим разследване.
Коментар
-
dosadnik Посочете ми един човек който си е загубил апартамента, в следствие от търговията ни! Не можете! Няма такъв!
FINMA (Swiss Financial Market Supervisory Authority) и да възбудим разследване.Last edited by proect; 26.02.2012, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеВече има ИП, който кредитира срещу залог на жилище. Мисля че това е отлична възможност, ако знаете на кого да се доверите за един дългосрочен момент в настоящето или близкото бъдеще.
Лично аз редовна съм теглила кредити, за нискирискови борсови операции, които са се облагодеталствали моят нискобюджетен но за сметка на това силно ликвиден портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеВече има ИП, който кредитира срещу залог на жилище. Мисля че това е отлична възможност, ако знаете на кого да се доверите за един дългосрочен момент в настоящето или близкото бъдеще.
Лично аз редовна съм теглила кредити, за нискирискови борсови операции, които са се облагодеталствали моят нискобюджетен но за сметка на това силно ликвиден портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОт доста време ми се иска да Ви питам как се финансирате? Мисля че цените в момента не са за изпускане, ето защо търся други начини да си осигуря безрисково ср-ва за покупки. Аз лично отделям ежемесечно(при възможност) малка сума от заплатата.
Има ли хора тук купуващи със ср-ва от заем. Например доходността на някои АДСИЦ ще надхвърли лихвата по потенциален кредит - но разумно ли е?
Имах приятел който беше ипотекирал жилище 2007година и беше сложил парички на БФБ - разказвал ми е че е имало дни в които портфейла му е бил на стойност 1/4млн.
Та дайте съвет от къде отделяте ср-ва за инвестиции, благодаря в аванс.
а тези които се чудят в кой форум да се присмеят или да обяснят на някой колко е прост(характерно за БГ форумите) моля просто не пишете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЗаеми яко, до дупка, после се връщат като направя 50%+ . Лошо може да се охълцаш така де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗдрасти Тони.....Много хубава тема.Използвам само собствени средства.Познавам хора,които ползват често репа,аз лично не съм го правил.Това да си заложиш жилището за да вкараш парите в акции според мен е много рисково.
Коментар
Коментар