Първоначално изпратено от termit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ аз мисля като тебе Протоколов. Тука най малкото тим от тимуровските, все пак има и регулация и не могат си правят такива акробатики като на другите места. Не и в такава степен поне.
Пак влязох и аз на 0.56. Оттука насетне на всяка стотинка надолу ще удвоявам.
Пък да видим докъде ще я докараме.
Пу на хаирлия да е като предния път и отново едни бързи поне 20% за месец-два
Коментар
-
И аз мисля като тебе Протоколов. Тука най малкото тим от тимуровските, все пак има и регулация и не могат си правят такива акробатики като на другите места. Не и в такава степен поне.
Пак влязох и аз на 0.56. Оттука насетне на всяка стотинка надолу ще удвоявам.
Пък да видим докъде ще я докараме.
Пу на хаирлия да е като предния път и отново едни бързи поне 20% за месец-два
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБлагодаря за отговора, а ако направим въпроса малко по-сложен, какво би отговорил в %.
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващата 1 г. - хх %
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващите 3 г. - хх %
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващите 5 г. - хх %
А и защо се смята, че е по-изгодно тук, отколкото в Хим. ?
Относно въпроса - дали в холдинга или тук ... на мен като прост инвеститор ми се струват прекалено сложни тези холдинги ... "Отчетната гимнастика" в една банка под надзора на БНБ е мисията невъзможна. Как се справя един холдинг под надзора на КФН могат да напишат много от форумците
Написаното не е препоръка за търговия с ценни книжа.
Вярвай само на вътрешния си усет. Пилотите казват, че първото решение е най-правилнотоLast edited by Protokol; 29.11.2012, 21:27.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен вероятността клони към 100%, но основното неизвестно е кога .... повечето пишещи нямат желание да хвърлят толкова далече - врътки да стават
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващата 1 г. - хх %
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващите 3 г. - хх %
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващите 5 г. - хх %
А и защо се смята, че е по-изгодно тук, отколкото в Хим. ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИскам да ви питам нещо: Каква е вероятността някога тази кция да струва над 1 лв., без значение след колко време - 1г., 2., 5 г.? И защо смятате, че тук е по-изгодно от самият холдинг, защото като гледам резултатите са в негова полза. Чел съм ви, че отчетите не трябва да се гледат, но нали и тук ги пишат "същите хора"?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Искам да ви питам нещо: Каква е вероятността някога тази кция да струва над 1 лв., без значение след колко време - 1г., 2., 5 г.? И защо смятате, че тук е по-изгодно от самият холдинг, защото като гледам резултатите са в негова полза. Чел съм ви, че отчетите не трябва да се гледат, но нали и тук ги пишат "същите хора"?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениев смисъл, че мисирката ще тръгне да продава на 47-48-49 ст. онези 3000 акции които купи на 1.333 с цел да си ги купи на обратно на 40 ст. и ще се намерят още поне стотина мисирка и ще се лее кръв както стана с мисирката при БТХ
Репата са от 40 до 50 стинки .... ще е интересно ,за дългосрочните донори...
Да му мислят всички Мунчовци по позициите на ТИМ ,който чакат над леФче да се върнат следващата година....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемазало в смисъл - много хора ще искат да купят или мазало че всички ще разберат че филма ще е "ЗХБГ 2"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепадне ли под 50 ст ще стане мазало
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепадне ли под 50 ст ще стане мазало
Тук от ТИМ е най сигурната акция и то заради надзора на БНБ върху банките ,така че и на мен ми е интересно защо точно тук се продава при липса на голям излизащ вече няколко месеца....
Бих допълнил на 45-50 ст ....поне 10К ....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеА де, купих си малко преди малко - Елана и Карол ми продадоха
Коментар
Коментар