Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБлагодаря за отговора, а ако направим въпроса малко по-сложен, какво би отговорил в %.
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващата 1 г. - хх %
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващите 3 г. - хх %
ЦКБ ще струва над 1 лв в следващите 5 г. - хх %
А и защо се смята, че е по-изгодно тук, отколкото в Хим. ?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеОбърках с Енергото - 10% няма ги правим на въпрос.
Що се отнася до Енерго про, там според инфо във форума купучачите с 50% отгоре са клиенти на посредника на твойта любима група. Сам може да се сетиш, коиLast edited by znae6t; 03.12.2012, 15:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекакви 50%?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеИ защо - щото купиха с 50% отгоре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИска ми се тази новина да надуе платната на нашия кораб
http://www.investor.bg/novini-i-anal...gariia,143712/Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Иска ми се тази новина да надуе платната на нашия кораб
http://www.investor.bg/novini-i-anal...gariia,143712/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗа да има такава цена, тя трябва да се аргументира пред КФН - емисионна, счетоводна и пазарни стойности, парични потоци, 6 м. назад сделки на борсата и т.н.
За мен тази цена е реалната и ако има обръщане на тренда това ще е ориентира ..
Друг е въпроса, че другарите нямат никакъв интерес да я поддържат в момента и дори не се интересуват на какви нива е ...?!
Хубав уикенд!
От моста и скок и то за шит мажоритари....А децата ...
Коментар
-
Konsultant
Нека не забравяме цената на увеличението, беше 1,5 лв.!
За да има такава цена, тя трябва да се аргументира пред КФН - емисионна, счетоводна и пазарни стойности, парични потоци, 6 м. назад сделки на борсата и т.н.
За мен тази цена е реалната и ако има обръщане на тренда това ще е ориентира ..
Друг е въпроса, че другарите нямат никакъв интерес да я поддържат в момента и дори не се интересуват на какви нива е ...?!
Хубав уикенд!
Коментар
-
Когато Мажоритарния собственик започне да се отнася с миноритарните акционери като с равни и да споделя печалбата с тях(а не да се фръцкоти по яхти а за нас макари) тогава може би някой ще започне да купува и харесва акцията. Не може мажо да казва че иска пари и да предлага акции, че няма да дава дивидент, от поведението му виждаме че не му пука нито за ЗХБГ, нито за Хим, нито за ЦКБ и акцията да расте!!! Не става - акцията ще си стои долу докато видим че на ТИМ и пука за нея - иначе всички разбрахме че е средство ч/з което се източват парите на заблудените пенсионери поверили парите си въс фондовете им. И аз имах ама викам щом на мажо не му пука за цената на хартишките, как ще дойде някой да ги купи че и да му пука , я СЕЛ.
Успех дано да спечелите ама аз не им вярвам.
Има мажовци , като Еврохолд, които поне вдигнаха цената и дадоха възможност за изход на акционерите, преди увеличение на капитала!
Има мажовци, като чичо Оги които правят обратни и излизат на две борси само и само да помогнат на миноритар да излезе без да смачка акцията, а тия какво ???
всеки си знае - аз продадох и нямам тимаджийски дружества!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА когато янките си продадат пакета /било то след 1, 3 г./ ще видиме ли Хима поне над 1лв., и ако да на колко % си сигурен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА когато янките си продадат пакета /било то след 1, 3 г./ ще видиме ли Хима поне над 1лв., и ако да на колко % си сигурен?
Единственото сигурно нещо е че нищо сигурно няма.
Коментар
-
Какви са тези въпроси всичко е цикли.
Очаквам от догодина значително да се подобрят приходите и печалбите на ЦКБ, след срочния подчинен дълг. Казвал съм го тази акция е една от най-потенциалните, проста сметка е ще се види къде е ЦКБ и къде са другите. ЦКБ в момента заема консервативна политика по линия на кредита, за разлика от КТБ ПИБ и компания - предлния процент на нови креди спрямо нови депозити е красноречив и се вижда как се подобрява, като се променят нещата после да няма учудени.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар