If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да ви питам нещо: Каква е вероятността някога тази кция да струва над 1 лв., без значение след колко време - 1г., 2., 5 г.? И защо смятате, че тук е по-изгодно от самият холдинг, защото като гледам резултатите са в негова полза. Чел съм ви, че отчетите не трябва да се гледат, но нали и тук ги пишат "същите хора"?
Според мен вероятността клони към 100%, но основното неизвестно е кога .... повечето пишещи нямат желание да хвърлят толкова далече - врътки да стават
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Искам да ви питам нещо: Каква е вероятността някога тази кция да струва над 1 лв., без значение след колко време - 1г., 2., 5 г.? И защо смятате, че тук е по-изгодно от самият холдинг, защото като гледам резултатите са в негова полза. Чел съм ви, че отчетите не трябва да се гледат, но нали и тук ги пишат "същите хора"?
в смисъл, че мисирката ще тръгне да продава на 47-48-49 ст. онези 3000 акции които купи на 1.333 с цел да си ги купи на обратно на 40 ст. и ще се намерят още поне стотина мисирка и ще се лее кръв както стана с мисирката при БТХ
Репата са от 40 до 50 стинки .... ще е интересно ,за дългосрочните донори...
Да му мислят всички Мунчовци по позициите на ТИМ ,който чакат над леФче да се върнат следващата година....
Не е препоръка....
мазало в смисъл - много хора ще искат да купят или мазало че всички ще разберат че филма ще е "ЗХБГ 2"
в смисъл, че мисирката ще тръгне да продава на 47-48-49 ст. онези 3000 акции които купи на 1.333 с цел да си ги купи на обратно на 40 ст. и ще се намерят още поне стотина мисирка и ще се лее кръв както стана с мисирката при БТХ
И да падне ,ще се намери кой да я подкрепи....
Тук от ТИМ е най сигурната акция и то заради надзора на БНБ върху банките ,така че и на мен ми е интересно защо точно тук се продава при липса на голям излизащ вече няколко месеца....
Бих допълнил на 45-50 ст ....поне 10К ....
Не е препоръка...
„Тема Спорт“ разбра, че българската банка, която може да налее пари, е Централна кооперативна банка, която е контролирана от „Химимпорт“, който пък е собственик на ФК Черно море. Интересно е, че холдингът от години иска да построи стадион „Варна“ в едноименния град, но поради различни технологични и финансови пречки, досега няма сериозно развитие. Едно от дружествата – „Армеец“ плати 1 милион лева, за да даде име на новата спортна зала на 4-и километър в София.
Възможно е новото име на стадиона на ФК Левски, или пък на целия комплекс, да съдържа и абревиатурата на банката на латиница – CCB, като към това бъде добавено или „Георги Аспарухов“, или „Арена“. Ако групировката купи ексклузивни права върху името на новия стадион поне за 10 години, ще трябва да плати повече от милион на година, предполагат финансисти.
Коментар