Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Банка налива пари за новия стадион
08-11-2012 Янаки ДИМИТРОВ
„Тема Спорт“ разбра, че българската банка, която може да налее пари, е Централна кооперативна банка, която е контролирана от „Химимпорт“, който пък е собственик на ФК Черно море. Интересно е, че холдингът от години иска да построи стадион „Варна“ в едноименния град, но поради различни технологични и финансови пречки, досега няма сериозно развитие. Едно от дружествата – „Армеец“ плати 1 милион лева, за да даде име на новата спортна зала на 4-и километър в София.
Възможно е новото име на стадиона на ФК Левски, или пък на целия комплекс, да съдържа и абревиатурата на банката на латиница – CCB, като към това бъде добавено или „Георги Аспарухов“, или „Арена“. Ако групировката купи ексклузивни права върху името на новия стадион поне за 10 години, ще трябва да плати повече от милион на година, предполагат финансисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее нали ако са Артио трябва до края на октомври да приключат кеширането?
Пък и като го сгърчат пак хима до 60 как мислиш ще седи тука на същата цена.
Дори и да се се отървали от всичко Артио.Last edited by pipbel; 28.10.2012, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНадявам се че не
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук месеца отива към своя край!?!?
Да приемем ли че изсипването е в миналото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук месеца отива към своя край!?!?
Да приемем ли че изсипването е в миналото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеВинаги има 0,ХХХ% шанс да греша.
Оставам на вас да прецените на база досегашните ми изяви във форума
Не ми се продават ниско Атерки, ма ако видя пак 55/65 стинки тук и при хима - едва ли ще се сдържа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНякой отляво се надпреварва с 0.001. Ти ли ги наплаши, че така се надъхват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеВинаги има 0,ХХХ% шанс да греша.
Оставам на вас да прецените на база досегашните ми изяви във форумаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
е от къде си толкова сигурен?
Оставам на вас да прецените на база досегашните ми изяви във форумаДобрият, стар Батя
Коментар
Коментар