Първоначално изпратено от killmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеколко заслужава ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма много айсберги ... Такава простотия както в Тимовите позиции няма никъде....айсберг за 200 лв. на сделка......
Бях решил да ви сложа едно рамо ама ми разводниха сделките и ме отказаха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма много айсберги ... Такава простотия както в Тимовите позиции няма никъде....айсберг за 200 лв. на сделка......
Коментар
-
Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнениеА така хубаво тръгна тази сутрин... Да си изрива обора този който е тръгнал и да остави позицията да се намести на височината която заслужаваhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениена 60 ст. през кой посредник е айсберга?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеВашия холдинг ли го направи този куркапан днес ?Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеСпоред нашия холдинг продаваше Булбанк за собствена сметка.
Разбира се, не е препоръка.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеСпоред нашия холдинг продаваше Булбанк за собствена сметка.
Разбира се, не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе се ли реши окончателно проблема Артио... ще е много хлъзгав тоя баир
Дори и те да са давали през Булбанк, пак имат още 400-500Т. Не е много, но е достатъчно да спъва възхода още известно време...
А иначе мисля че са по малко от 4-500К акциите им но докато не видим отчетите не бързам. Хубавото е че поне тук имат малко, за разлика от Хима. Но като + виждам добрата корелация ХИМ и ЦКБ.
Нещо храните се губят по тъча ама и техното време ще дойде. Стане ли пълната корелация, ще е добър сигнал!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар