Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоя игра...
Тези бройки 110 К стояха вече два дни и поръчката продава се смени два пъти по тези 100 К ....на 0,57 лв ,след изпълнение преди НГ...Сега как сте сигурни че няма повече...
Поздрави!
П.П. те ме съветваха и преди нова година за покупки, но точно този период не използвам за такива, сега съм някак си по-склонен.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ аз много не мога ги схвана каква е тая далаверка...ма няма значение всъщност.
Да си гледаме играта.
Тези бройки 110 К стояха вече два дни и поръчката продава се смени два пъти по тези 100 К ....на 0,57 лв ,след изпълнение преди НГ...Сега как сте сигурни че няма повече...
Поздрави!
Коментар
-
Нещо не мога да ви разбера. Как така ще съберат акции на техни клиенти и ще ги продават на такава цена без тяхно съгласие? Освен това офертата седеше цял ден /да не говорим за 0.57 като цяло/ и много случайни хора са си купили спокойно оттам. Аз например познавам 2 човека, които търгуват на БФБ и днес ми се обадиха, че са си купили с надеждата, че това са последните издихания на излизащия на 0.57.
Въобще не искам да споря, а просто не разбирам какъв смисъл би имало това, ако въобще е възможно?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеБрокитата явно са си събрали Х сметки на У клиенти и са ги "пакетирали" за 3-ти лица/брокери. В смисъл че не беше някво голямо парче, а отделни обеми на една цена и затова на това ме навя, малко ИП магии
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКакво имате предвид с:
"кумулативно отместване на сметки от няколко брокери към 3ти лица" ?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеМай не бяха артио, като гледам колко малки обеми бяха отделните сделки нещо кумулативно отместване на сметки от няколко брокери към 3ти лица
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеПродавачът според мен не беше Артио, но изглежда свърши поне засега
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеа такаааа ...
да не се свършиха на Артиото ?
Коментар
-
Ама и аз за всеки случай още 2Т заредих заранта.
Айдеее, юруш на маслините. До 80ст. поне можем и на един дъх
Коментар
-
Коментар
Коментар