If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко им остават за продажба, правил ли си сметка.
по някакви си мои сметки през ноември и декември са продали над 300 Т акции и им оставам поне 700 Т акции ................... сега въпросът е кога смятат да ги продават и дали ще продават изобщо...
А свраките разнасят мълвата по форумите - "има още милиони...цената ще се сурне.....балъците купуват сега......"
Хората се чешат зад ушите и се чудят.....
А орлите в това време купуват.....След време ще се появят петлите и ще закукуригат......
Нооо, ще бъде късно....
лелче, няма какво да плашат гаргите ти и техните малки .................. за да не обезсърчат и малкото спекуланти останали на борсичката ни вадят по малко бройки на пазара
............ а иначе преди месец айсберга беше на 0.56 лв. , а с намаляване на борйките го изместиха на 0.57лв. и през декември продадоха едно не малко количество на 57 ст. ..................... съответно с намаляване на бройките постепенно ще вдигат и цената и ордерите им ще са на по-високи цена стига времето да не ги притиска да продават
Те пакетите винаги са си били там, но поръчките са тип "айсберг" - т..е. продавачът е дал ордер за 100 000 броя примерно, но от тях са видни само 10 000 и в момента, в който се изкупят тези 10 000, веднага на тяхно място застават следващите 10 000. При аукциона обаче тези поръчки стават видни. Друг е въпросът защо ако толкова много продавачът държи да се запазят в тайна бройките му не променя поръчката в нормална 5 мин преди аукционът, за да не се види останалата част?
Благодаря за коментарите - не бях чел нещо конкретно и смислено напоследък във форума .... С пожелания за здраве през 2013 ... като не пренебрегвате психичното - останалото го има в Метро
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Те пакетите винаги са си били там, но поръчките са тип "айсберг" - т..е. продавачът е дал ордер за 100 000 броя примерно, но от тях са видни само 10 000 и в момента, в който се изкупят тези 10 000, веднага на тяхно място застават следващите 10 000. При аукциона обаче тези поръчки стават видни. Друг е въпросът защо ако толкова много продавачът държи да се запазят в тайна бройките му не променя поръчката в нормална 5 мин преди аукционът, за да не се види останалата част?
Плаши гарджетата......( пилетата на гаргите...)
А свраките разнасят мълвата по форумите - "има още милиони...цената ще се сурне.....балъците купуват сега......"
Хората се чешат зад ушите и се чудят.....
А орлите в това време купуват.....След време ще се появят петлите и ще закукуригат......
Някой ще даде ли мнение защо големите пакети се появяват преди да затвори пазара ? Случва се на няколко пъти тук и при Хима ... Защо не ги сложат по-рано или ги е страх да не останат без стена вдясно ... май така стана при холдинга
Някой ще даде ли мнение защо големите пакети се появяват преди да затвори пазара ? Случва се на няколко пъти тук и при Хима ... Защо не ги сложат по-рано или ги е страх да не останат без стена вдясно ... май така стана при холдинга
По време на аукциони, “айсберг” поръчките участват с пълния си обем.
Аз съм против строенето в Морската, бре маймун, независимо дали са тимаджии, или някой друг! Мойта реч е за земеделска земя, където Себулба е инвестирал - и реални покупки, и чрез АДСИЦ-ове за земя. В Добруджа се намира една от най-плодородните земи в Европа, а Себулбов притежава няколко добри парчета от това райско място. Та колко трябва да струва земя , дето ти носи рента 100 лв. годишно? Ъ?
Това за земеделска си прав, но ... аз лично не си падам по рентите - прекалено усложняват живота. Някой мустак да взема евросубсидии и да се прави на земевладелец с чужда земя ... или за прехвалените АДСИЦ-ове - да им плащаме бонусите независимо от "Оникалните" резултати... Лично аз се отървах от един парцел, който бях купил преди 7-8 години за 100 лв/декар.. и се набих в акции.
След ...стотин % печалба не ми дреме за колебанията на БФБ
И нещо лично - не сърди на мажо щото това не се променя - генетика... балканска
Весели празници !
Коментар