Първоначално изпратено от East West International
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе се ли реши окончателно проблема Артио... ще е много хлъзгав тоя баир
Дори и те да са давали през Булбанк, пак имат още 400-500Т. Не е много, но е достатъчно да спъва възхода още известно време...
А иначе мисля че са по малко от 4-500К акциите им но докато не видим отчетите не бързам. Хубавото е че поне тук имат малко, за разлика от Хима. Но като + виждам добрата корелация ХИМ и ЦКБ.
Нещо храните се губят по тъча ама и техното време ще дойде. Стане ли пълната корелация, ще е добър сигнал!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИнтересно става с нашата акция, така случайно ако някой хваща и техниката ще види какъв симетричен триъгълник направихме, като сложим и двата теста на дъното + големите обеми, които минаха - май хващаме пътя по баира
Дори и те да са давали през Булбанк, пак имат още 400-500Т. Не е много, но е достатъчно да спъва възхода още известно време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЦКБ-то тръгна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТака де, имах предвид за вторите, другаде писах и не съм го уточнил. Въпроса е 3 ли остават при Хима или 6, освен ония 703 хиляди на държавата.
Гледах на отс че са минали два пъти с доста голяма разлика в цените... и 2 пъти привилигировани милиони ,пак с голяма радлика...Някой си правеше доходност..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМисля, че при Хима се разбра, че 3те милиона са хАртио /много готино написано от теб/, а за останалите 3 млн. не се разбра дали са същите техни, прехвърлени от купувача или нови 3 млн. от портфейла им. Факт е, че днес за първи път свърши айсберга на 0.57. Дали са последни на тази цена е въпрос за ..... лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТака и не се разбра ония 6 млн. чии са. Тук от 1.11.2012 са минали 550 хил. броя, излязоха бройките и на хАртио към 31.10. Колко са техни минали, колко са други излизащи - боба, кафето и да гадаем.
Акции имам, препоръки нямам!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Това 57 ако не се лъжа седи с месеци...Не два дни, месеци. Въпроса беше, че хипотезата бе да са на хАртио. Кумулацията се получава с насъбирането по 30-50 хил. на 57 и воала на аукциона се чудиш къде си. Предвид ръста от 25 % на Хима за 2 седмици за мен поне предвид натегнатата пружина ми се струва тук по-читаво за момента. Там обаче леко и с дребни суми си ги направи, но над 90 стинки почна да се сгъстява. Така и не се разбра ония 6 млн. чии са. Тук от 1.11.2012 са минали 550 хил. броя, излязоха бройките и на хАртио към 31.10. Колко са техни минали, колко са други излизащи - боба, кафето и да гадаем.
Акции имам, препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, аз лично не знам дали са свършили - точно това се мъча да разбера. Казват хора с голям опит, че има някаква зависимост между цената на ССВ и Хима, а като го гледам него ми се струва късно за влизане там. Тук обаче, ако е свършил пакета има да катери едни 20-30 % в близко бъдеще /ако е вярна теорията за цените на ССВ И Хима де/. Изкажи и ти мнение.
П.П. те ме съветваха и преди нова година за покупки, но точно този период не използвам за такива, сега съм някак си по-склонен.
В ХИМ тежат 5 милиона акции на Грамърси и 700 К държавни...
В ЗХБГ е една каша кой взел и кой дал и колко ...
Тук освен по малкото акции който остават за продажба в големите има и банков надзор за контрол на Тимаджиите инякаква гаранция......
Но винаги има нов за излизане....
Тази година която мина , нямаше радост на ТИМ феновете и трябва много внимателно да се пипа за да не станем и ние донори....
Имам малко от 64 ст....
Относно преди НГ давах съвети само за отбрани акции.... за другите проължавам да прогнозирам тежки времена преди избори...но малко спекула е много полезна за финансите ако е успешна...
Коментар
Коментар