Идеята на оборотите е ликвидността, а тя кореспондира за доверие, което се връща.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеМен ме радват обемите, нека да са такива пък да растем с малко. Прекалено бързо ще изчистим мечите настроения.
Направих 10 К ,свалих средната си под 60 ст и ви оставям на спокойствие да водите боят ..
Не ми се участва в мечи капани....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАма хубаво се катурна
Коментар
-
Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнениеТова искам да видя от няколко месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеколко заслужава ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма много айсберги ... Такава простотия както в Тимовите позиции няма никъде....айсберг за 200 лв. на сделка......
Бях решил да ви сложа едно рамо ама ми разводниха сделките и ме отказаха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма много айсберги ... Такава простотия както в Тимовите позиции няма никъде....айсберг за 200 лв. на сделка......
Коментар
-
Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнениеА така хубаво тръгна тази сутрин... Да си изрива обора този който е тръгнал и да остави позицията да се намести на височината която заслужаваhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениена 60 ст. през кой посредник е айсберга?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеВашия холдинг ли го направи този куркапан днес ?Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеСпоред нашия холдинг продаваше Булбанк за собствена сметка.
Разбира се, не е препоръка.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар