If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та кой ми философстваше че изкупували за да вдигнат цената, ЗА ДА РАПРОДАВАТ ПОСЛЕ???????????????/ Интересно тоя където купи 50к без да седи на бида май не мисли така а?????? Май-май тук има не голям продавач, а голям купувач а??????
Не е препоръка за покупко/продажба на Ценни Книжа
Та кой ми философстваше че изкупували за да вдигнат цената, ЗА ДА РАПРОДАВАТ ПОСЛЕ???????????????/ Интересно тоя където купи 50к без да седи на бида май не мисли така а?????? Май-май тук има не голям продавач, а голям купувач а??????
Не е препоръка за покупко/продажба на Ценни Книжа
Еха , днес изкъртихте ...
Браво !!!
Само дето на всякъде по света - ред лайт...
Дръж се Пено за ритлите. Ред ама Фед-а като каже споко пускаме печатницата на по-високи обороти и всички пак ще се успокоят, пък и те от 6 месеца сигурно не знаят какво е това корекция.
нищо не препоръчвам на никого
не искам да ти се меся къде ще си набиеш кеша, но да те попитам нещо
- в момента ЦКБ е някъде над 1,30, а ти чакаш 1,10-1,15 което е някъде около десетина % по-ниско
Ами почти си прав, понеже от 1,30 до 1,10 са си около-20% ,което за мен си е примамливо .А недай си боже да падне до 0,80 и да се набия на 1,10 ... Защотоподобно нещо ми се случи при предната еуфория , когато се увеличаваше капитала на 1,5 Ех, така и не го стигнахме този номинал ...
Та засега тук ще изчакам и ако падне на 1,10,ще допълня ...Ако падне по-надолу от 1,00 - няма да мога, понеже ще съм си набучил кеша.
Ако ли не , здраве...
Нямам претенции , че винаги печеля по 100%
Ами благодаря ти и успех
ПП и Монти , и Ти сте много добри
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Един мои клиент работи с тях , защото е Французин и явно по сантиментални причини, и наблюдението ми е че са много зле от към обслужване......
До преди година бяха с името Емпорики банк под Гръцка шапка, след като преминаха към централата микам ще се оправят нещата ...ама ядец.
в подобни случаи обоснования отговор е винаги един и този отговор гласи, че сега са му пристигнали парите и преди 3 седмици не е разполагал с тези средства
но мен ми е по-интересен отговора на друг въпрос:
защо вчера Дмирката се опитваше да ни внуши, че цената ще пада до 0,85 стинки където имало голямо търсене на тази цена, а днес разбираме, че Дмирката искал да си купи няколкостотин хиляди на 1,10-1,15 лв за акция
Коментар