Тук и при хима днес става здраво гъбаркане .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗависи колко силен ще е импулса.Мога да го продам на 1.65 може и на 1.30 но честно да ти кажа не смятам че ще имаме сериозен ръст нагоре по-скоро ще е някакъв незначителен ръст от тия дето бързат да не изтърват традиционното рали след нова година.Мисля че нищо сериозно няма да се случи.
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеинтересно ми е да видя на колко си склонен да продадеш пакета си в ЦКБ ако януари борсата тръгне нагореLast edited by Ташунко със сапа; 01.01.2016, 09:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа Потъник ли говориш?Нея артия не я харесвам много."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа Потъник ли говориш?Нея артия не я харесвам много.
*не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениекато искаш да ловиш дъна пробвай се в Химимпорт...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе голяма контра държи на 1 лв.От една страна добре е че от както съм направил пакета при тоя спад на бфб тук съм без загуба,но от друга страна щеше ми се да натоваря още на по тънка цена."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениене е лоша идеята,който иска да клати-аз отдолу ще събирам
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеК,во ти пука, като обърне нагоре, всичко гори, дори сурово. Кога е надолу е по-важно дали им обръща внимание! Купувай качество, че с тая ликвидност, място за врътки- йок..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениекато обърне трендът кои ще те зарадват с по-голяма доходност., защото пазарът ако не обърне внимание на твоите акции-лошо.
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе тук няма ли някой да я разклати тая артия надолу?Много се задържа на тоя лев.
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеСега доста акции изглеждат като добри възможности, но по-важно е като обърне трендът кои ще те зарадват с по-голяма доходност., защото пазарът ако не обърне внимание на твоите акции-лошо.
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеами...разпродажби с тези няколко хиляди бройки....просто се поулях преди време с покупките та трябваше да си ребалансирам процентно портфейла че има и други добри възможности за пазаруване към момента
Не е Препоръка!!!, защото пазарът ако не обърне внимание на твоите акции-лошо.
Коментар
Коментар