Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМда и на мен така ми говори Великия дух .Натам се е запътила артийката.Абе гейм си е тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеДо 55 стинки като нищо може и да си тества дъното ще видим, колкото по ниско толкова по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе ама ми мирише на пързул -хързулМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак сте бледолики ? Нещо умълчани ми се виждате . Споко бре банката си е корава.Който не се е оцапал от страх един ден ще жъне тук ама кога ще е и аз не мога ви кажа.Айде със здраве бледолики инвеститори а аз ще продължавам да препускам с дивия кон по американските прерии и да инвестирам
И все пак, малко вътрешно инфо от Маниту? Индикации за смяна мажоритарите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениещото не останаха играчи вече.много шлака излезе от пазара и повече няма и да помисли за борса ...........а преди куцо кьорзво сакато на борсичката
Спомням си един голям инвеститор беше казал че момента за продажба настъпва тогава когато чистачката в офиса или човека които ти лъска обувките те заговори за цените на акциите на борсата и евентуалните печалби.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениещото не останаха играчи вече.много шлака излезе от пазара и повече няма и да помисли за борса ...........а преди куцо кьорзво сакато на борсичката
Така, че спокойно, няма такава опасност от стаден ефект, какъвто сме го виждали. А и има значение с какво обикновените хорица ще са облъчени от медиите.
Ако Европа я позабатачи, ще има медийни психоатаки. В такива моменти, някои може да се изкушат, да си теглят кинтите от фондовете, при което шепата спекуланти, които сме останали, ще сме без всякакво значение за състояните на индекси, хартии и бфбРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеСега май сме малко по- "имунизирани" от стадния ефект. Не е като едно време, когато се теглеха репата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеще ти кажа бледолики братко ама нека си свърша работата първо ............... да не се получи стадния ефект че не е гут такаРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеПривет червенокожи ! Какво ти подшушна Великия Дух? Да не е нещо пак като "хързул-пързул"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак сте бледолики ? Нещо умълчани ми се виждате . Споко бре банката си е корава.Който не се е оцапал от страх един ден ще жъне тук ама кога ще е и аз не мога ви кажа.Айде със здраве бледолики инвеститори а аз ще продължавам да препускам с дивия кон по американските прерии и да инвестирамРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНали не забравяш че докато нашите печатате евро и другите ще печатат долари ,лири и каквото се сетиш....
Скоро ще кандисат и на европейски облигации.....няма къде да ходят германците.Нали не смяташ че могат да си изнасят цялата продукция в Германия е малко по големи лихви ще плащат....
Нали не мислиш че баба Меркел е готова да се самоубие и че Германия е способна да тегли като вол на гърба си всички останали лузъри от ЕС.
По скоро те ще излязат от еврозоната ми се струва и ще оставят другите да си чупят тиквите.
По казуса много ще е интересно какво ще отсъди немския конст.съд Септември.
И Гърция ще е на командно дишане дотогава.
Въобще много интересен Септември мисля се задава.
А тоя жабарин Драги - квото и да каже оттук нататък - никой няма да го бръсне за слива.
Днеска всички борси му показаха среден пръст.
Без нашата де, пореден ден на растеж. Ма ний си знаем че сме си спешъл кейс
Коментар
Коментар