Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеташунко, издаде се, никъв индианец не си
те са принципни и честни хора
а ти колко подличко си лъгал по-налоду
сменяй ника, не си достоен за член на тая раса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеИ защо червенокожи смяташ, че артията ще пада- защото ти се купува евтино ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение2011 февруари разпродадох тая чудна артийка и излязох в почивка та до сега докато не забелязах нещо познато от рода на пързулкане и рекох да поиграем малкичко отново Те това е историята.
я да видим последните ти мнения преди да се покриеш за около година???
тц тц тц все успешни инвеститори са се събрали в този форум...
Коментар
-
Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнениеУспех Вожде!
май или юни...?
Кажи сега - след година и половина идваш да ни кажеш,
че рано си се върнал?
пп
Успех и на бледоликите и др.субекти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМдаааа май пак ще изляза прав че трябва да се изчака тук.Ще има плъзгане надолу и може да се купува и на по ниски цени.Няма кой да влиза с яки пари тук и всичко чертае познат сценарий.Успех на бледоликите
май или юни...?
Кажи сега - след година и половина идваш да ни кажеш,
че рано си се върнал?
пп
Успех и на бледоликите и др.субекти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеами нормално да чакат да тества дъното пак. като гледам как се продават по 1000 бр а после всигат цената с 84 бр си е жива агония.Ми не им се купува на ората сега май повече им се продава.Смешна работа е станало тук
Трябват стимули ,иначе ще си стой на тези нива до изборите.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеами нормално да чакат да тества дъното пак. като гледам как се продават по 1000 бр а после всигат цената с 84 бр си е жива агония.Ми не им се купува на ората сега май повече им се продава.Смешна работа е станало тукМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЩото чакат да стигне 60 стинки и накупят хаха ако може малко по ниско ще съм много доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМи не знам от кога точно не съм влизал у форумчето ама ся забелязах едно познато движение на любимата ми артийка и реших да погледна настроенията тук ама то умряла работаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар