Монти абе те всичките са един дол дренки.Вяра на никой да нямаш.Всеки лъже и маже така че какво да умуваме толкова нещата са ясно.Тия тука дали напудрят или не поне според бумащината им банката е добре,но това не означава че не може да падне цената на акциите им напротив ще си тества дъното па тогава дали ще пораснем ще видим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи май още вярваш в дядо Коледа Разни времена разни идеали бледолики.Купил продал важнотот е да си в играта.Нали така или бъркам
Още по неприятни ми са щастливите кокошки като Циганина и неговият паж Бате Гойко с неговото самодоволство и арогантност,Няма такова животно да е щастливо като е купило милиони акции над леФче*затова съдя че лъже пак * в най губещата групировка и да бъде съдия на другите
Още сме на етапа купи и продай веднага за да не сме на загуба , А етапа на Циганина е купувай докато имаш пари в боклуци може пък да ги хареса някой ПФ ,някога
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПредполагам , не държиш да ти пусна как се хвалеше че е купил ЗХБГ на 60 ст ,ССВ на 1,3 , ХИМ на 2,5 , София БТ на 51 лв и тн все за пример
Като го чета вече е мажоритар в ТИМ и го чакам на яхтата на Армеец когато се яви следващият частен изпълнител да продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЦифров браво възхитен съм от теб и ша та взема за пример.Скоро пак може да се скрия щото бачкам по договор за много кинти и няма да имам много време да та наглеждам как са развиваш умствено и инвеститорски.Ти си продължавай да си джуркаш на борсичката и ако иискаш може да ми кажеш някоя артийка да инвестирам в нея
Като го чета вече е мажоритар в ТИМ и го чакам на яхтата на Армеец когато се яви следващият частен изпълнител да продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеПожелавам на Ташко да стане Мъдьо по позицията
Коментар
-
Цифров браво възхитен съм от теб и ша та взема за пример.Скоро пак може да се скрия щото бачкам по договор за много кинти и няма да имам много време да та наглеждам как са развиваш умствено и инвеститорски.Ти си продължавай да си джуркаш на борсичката и ако иискаш може да ми кажеш някоя артийка да инвестирам в нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХихихихи Цифров се появи.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМараба ве тарикат
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНищо не пропускам драги купил продал и чакал отново това е.
първия беше пеньо който като изчезна се появи твоя ник, а през цялото това време мисирката не е пропуснала нито едно възходящо движение по всички позиции които са мърдали и тя по принцип никога не обявява като купува, но накрая обявява, че е продала и спечелила
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА ти как го изигра я дай малко опит?
например миналия месец имах едно айсбергче от 10 000 бр. с връх 1 000 на цена от 0,541 лв. и някой подплашен индианец ми продаде на зор тогава ......................... имам покупки на 0.55; и на 0.56; и на 0.57; и на 0.58 и така се развиха нещата при мен
в темите за табаците можеш да видиш кога и на какви цени съм купувал и продавал, а най-подробна информация можеш да получиш от твоята приятелка мисирката
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТашко, ти продаде ли сега или чакаш да купиш подмолно на 1,38 пъти отдолу ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩо бе, ако падне с 30 стинки няма ли да ти е кеф ))) Ще заредиш самосвала до дупка с пени-стокс ))
не е препоръка
Зареждаме и пак си чакаме лефчето.
Търпение му е майката
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТука ко ша пайме бе колеги ?
Аз викам да се засилваме веке. Стига сме копали. Другите отчети ще са по-добри. Айде за Коледа на левче промоции.
Ма ако има още останали мечки да довтасат до 55стинки - да заповядат.
Пак нема лошо. Ще хапнем медец.
не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБатя ами те затова на някой на борсата им викат играчи .........а не полски свирачи.Игра е това бе бледолики трябва се играеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар