Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПо света сме виждали много банки да фалират. С какво тази е по-различна, че да не може?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеВикаш банката ще фалира, така ли?
Коментар
-
Прогнозата е надолу!
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениечудя се дали и аз да не кажа една прогноза ама ще замълча че ша ма оплюят пак отворковците а все ми се сбъдват виденията та чак страх ме хваща от това понякога къде са сега тия дето ме оплюваха та да купуват да пълнят гушки кат пеликаниМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯвно цената ще падне този път под 50 стотинки.
На 40 стотинки ще купуваме .Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАааааа не така ха си казал че ще пада ЦКБ-то ха са те анатемосали и са ти извадили кирливите ризи хахахаха.Свиркай си и да не ти пука ако падне ще се ослушаме ще помислим па ако трябва ще купим.Важното е че акцията пада напук на ония дето им бъркам да не казвам къде като спомена за падане на цената.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеВидя ли му пълния обем? Като гледам как оредяха в ляво, ще се оди надолу - таман за по добри покупки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСочно айсбергче на 0.642 хихихихиМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо се видя че докато Хима не си намери дъното и тука няма да видим хаир.
Дано поне междувременно пак падне под 60 че да си допълним още.
Коментар
Коментар