Аууу тук сме падали до 1.32 днес.Скоро 1 лв ще видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pavlik5 Разгледай мнениеМалко ме притесниха днес,като видях ,че купуват Актив на 11,50 лв днес.
Надявам се да знаят какво правят и да не жертват досегашния добър и порядъчен мениджмънт в името на някакви корпоративни цели на собствениците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Панически разпродажби ще има, аз лично тепърва започнах да влизам от около седмица вече, но съм далеч още от желаното количество за придобиване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Хубавите движения стават, щом започнеш паническата разпродажба. Драма няма, просто хубави движения, за умни хора - с което съм съгласен
Коментар
-
Драма няма! Това е борса и ако си умен ще хванеш хубавите движения, които се случват....търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Както хвана движението на Доверия като продаде на 3 лв и в петък купи над 5 лв. Много умно, няма що. Както и да е. Но нещата не са добре заради вируса. Златото наближава историческия връх. Предполагам, че те първа ще се усети влиянието на вируса върху световната икономика.
Коментар
-
Драма няма! Това е борса и ако си умен ще хванеш хубавите движения, които се случват....
- 1 like
Коментар
-
Драма няма! Това е борса и ако си умен ще хванеш хубавите движения, които се случват....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТая артийка стабилно си върви към 1 лв.Сегашната цена беше 2016 ако не се лъжа.Да държите артията от 2 лв до сега си е мазохизъм.Как ли ще се чувстват държателите когато иде на 1 лев? Не ми се мисли.Тук специалисти много а истински борсови играчи няколко които продадоха 2017 и сега гледат отстрани драмата.
Коментар
-
Тая артийка стабилно си върви към 1 лв.Сегашната цена беше 2016 ако не се лъжа.Да държите артията от 2 лв до сега си е мазохизъм.Как ли ще се чувстват държателите когато иде на 1 лев? Не ми се мисли.Тук специалисти много а истински борсови играчи няколко които продадоха 2017 и сега гледат отстрани драмата.
Коментар
Коментар