Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз мисля добре знам как и що се пуска айсберга.
Обаче беше толкова убедителен и си викам да не се изсипя, та пуснах 1 017 с връх 339. Еми получи се да ти кажа честно.
хайде сега виж в петък когато мисирката написа
Първоначално изпратено от мисиркатаИма много айсберги ... айсберг за 200 лв. на сделка......
Бях решил да ви сложа едно рамо ама ми разводниха сделките и ме отказаха...
виж, че батката като написа, че са продавали от ПФБК и още в следващия пост и мисирката била купувала от ПФБК
......................... затова и казах на мисирката да пусне един скрийншот, ама тя вече не искала да чете темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеизпускаш си нервите когато някой ти припомни 2006 години, а имаш претенции, че форума бил на нивото от 2003 година
трудни години бяха за теб тогава и затова и до ден днешен се връщаш да триеш собствените си мнения от онези години в които всеки те взимаше за изтривалка
въпреки, че в последните години започна да ползваш по някоя "вносна" думичка в речника си нивото ти е същото ..................... и ти (както и мисирката) когато купите някоя акция започвате да я хвалите, а като продадете започвате да плюете по акцията .................. по-умните в този форум сменят никовете за тази "операция", но на по-простичките им се случва на едната седмица да плюят, на следващата седмица да лижат там където плюят, а на третата седмица пак да плюете
няколко човека в тази тема ти отговориха подобаващо, но ти освен с обиди друго нищо не можа да измислиш .................. освен да вмъкнеш някоя "вносна" думичка дето си научил в последните 7 години, де
Иначе в последните години съм научил толкова вносни думички, колкото децата на твоите внуци няма да научат. Горе долу толкова голяма е разликата между нас, моето патенце патенце с начално образование.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепрез едно мнение под твоето е описано на какви условия трябва да отговаря .............. описания от теб "айсберг" отговаря ли според теб???
............... ако мислиш, че отговаря то тогава се пробвай да го пуснеш утре в сесията
Обаче беше толкова убедителен и си викам да не се изсипя, та пуснах 1 017 с връх 339. Еми получи се да ти кажа честно. Бутилки не искам, просто повече комуникативност.
Гойко, майтапа настрана, но дай Боже по-скоро да е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКонсултант, ние много добре знаем айсберга що за животно е, други мисля също знаят, но се губят в превода, препирайки в поредна дрязга...
Гойко, кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ кво да ми е трудно?
Е ли възможен описания от мен айсберг али не?
............... ако мислиш, че отговаря то тогава се пробвай да го пуснеш утре в сесията
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЕ ние да не сме ясновидци да кажеме след колко време. Спокойно, ще я видиме и на 1 лев, и на 2 лева .....
Гойко, кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗащо хората имаме такава неистова нужда да се доказваме? Какво значение има дали може да се направи айсберг с 200 лв на сделка? На кой не е ясно, че ако човек е уверен в дадена позиция, това не би го спряло?
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКажете нещо за това кой продава, кажете след колко време ще я видим тази акция на 1 лв примерно.........
а това, че някой продава, а друг купува си е напълно в реда на нещата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениещо се месиш в неща за които ти е трудно да вникнеш?
Е ли възможен описания от мен айсберг али не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗащо хората имаме такава неистова нужда да се доказваме? Какво значение има дали може да се направи айсберг с 200 лв на сделка? На кой не е ясно, че ако човек е уверен в дадена позиция, това не би го спряло? Кажете нещо за това кой продава, кажете след колко време ще я видим тази акция на 1 лв примерно.........
Коментар
-
Konsultant
А колко "юбаво" би било да сме конструктивни и добронамерени!
„Айсберг” поръчки
Поръчката тип айсберг се характеризира със задължителен лимит, общ обем и върхов (пиков) обем. Върховият обем (върхът) е видимата част от "айсберга" и се въвежда в системата с оригиналния момент на въвеждане на поръчката тип "айсберг" в съответствие с ценовия/времеви приоритет. Минималният изискуем обем за „айсберг” е 1000 акции, като пиковият обем е минимум 10 % от общия. При модела на непрекъсната търговия, когато върхът бъде изпълнен изцяло, но все още остава скрит обем, в системата се въвежда нов върхов обем с нов момент на въвеждане. При аукционната търговия поръчките тип "айсберг" участват с пълния им обем. Последният въведен връх в системата с поръчки може да бъде по-малък от определения обем за върха. Поръчките тип "айсберг" не се обозначават като такива в системата Те са валидни само за текущия ден на търговия (валидни за деня).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПолкич, ти не разбра ли толкова време дебелче сладко, че ти няма как да ме засегнеш. През 2006 година съм бил трети курс студент, честно казано и дори тогава хората са уважавали и ценили моето мнение, така че не знам защо изобщо се напъваш. Просто човек с IQ на дете втори клас няма как го направи това. Единствената причина, поради която те трия е защото пълниш с тъпотии форума и освен обиди не допринасяш с нищо.
И ми е най-смешно, като започнеш да лъжеш хората, колко акции имаш тук и тн. Ти не знаеш какво е собствен капитал, пък си тръгнал да инвестираш. Когато и да отворя тази тема ти все пускаш айсберги от 2 лева. Ти да не вземеш да се окажеш в един момент мажоритар?
Спри се с лъжите и започни да мислиш малко преди да пишеш, защото вече дори не е и смешно, а по-скоро тъжно. Ако отново имаш лични проблеми, моля те ми пиши на лични съобщения и ме обиждай там, а не пълни форума с простотия и дълбока селска посредственост. Предварително ти благодаря за разбирането, приятелче.
трудни години бяха за теб тогава и затова и до ден днешен се връщаш да триеш собствените си мнения от онези години в които всеки те взимаше за изтривалка
въпреки, че в последните години започна да ползваш по някоя "вносна" думичка в речника си нивото ти е същото ..................... и ти (както и мисирката) когато купите някоя акция започвате да я хвалите, а като продадете започвате да плюете по акцията .................. по-умните в този форум сменят никовете за тази "операция", но на по-простичките им се случва на едната седмица да плюят, на следващата седмица да лижат там където плюят, а на третата седмица пак да плюете
няколко човека в тази тема ти отговориха подобаващо, но ти освен с обиди друго нищо не можа да измислиш .................. освен да вмъкнеш някоя "вносна" думичка дето си научил в последните 7 години, де
Коментар
-
Защо хората имаме такава неистова нужда да се доказваме? Какво значение има дали може да се направи айсберг с 200 лв на сделка? На кой не е ясно, че ако човек е уверен в дадена позиция, това не би го спряло? Кажете нещо за това кой продава, кажете след колко време ще я видим тази акция на 1 лв примерно.........Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар