Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012остави теорията защото дори и на теория не може айсберга да е 3 по 200 , а трябва да е 10 по 200
погледни извършените сделки и ще видиш, че има сделки с айсберг за 10 по 500 бр. , а това не е равно на 200 лв. което оправдание мисирката изтъкна като причина да спре да купува
но толкова простотия има тук и завист ,че даже не ми се чете тази тема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012ти от какво се обиждаш, че изтри мнението ми???
сигурно се обиди от това, че всички ти се смееха в този форум защото пишеше повече глупости и от мисирката ли
............. но гледам, че пак си на същия акъл и пак ти се смеят тук ................. не си напреднал много
И ми е най-смешно, като започнеш да лъжеш хората, колко акции имаш тук и тн. Ти не знаеш какво е собствен капитал, пък си тръгнал да инвестираш. Когато и да отворя тази тема ти все пускаш айсберги от 2 лева. Ти да не вземеш да се окажеш в един момент мажоритар?
Спри се с лъжите и започни да мислиш малко преди да пишеш, защото вече дори не е и смешно, а по-скоро тъжно. Ако отново имаш лични проблеми, моля те ми пиши на лични съобщения и ме обиждай там, а не пълни форума с простотия и дълбока селска посредственост. Предварително ти благодаря за разбирането, приятелче.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Konsultant
За мен ситуацията тук е следната:
Голям инвеститор в позицията иска да излезне. Другарите от ТИМ не му предлагат EXIT и той почва да продава на свободен пазар. Ако изсипе всичко на куп ще срине акцията дори по-ниско от ЗХБ и затова си цъка с айсберги и успява да пласира по 100к на ден.
Това е тъжната картинка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКогато систематичния риск намалее капитализацията банката едва ли ще бъде колкото 20% от собствения и капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ знаеш ли защо .... Ами Базел им отпуска хватката да набират средства за още четири години .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМоже да е имал 999996 акции и е искал да ги закръгли на 1000000Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака е , прекарва свойте клиенти а и клиентите на чуждия посредник.....
и това е голям посредник!
Ами този който купи 4 акции на ЗХБГ ... на 24 ст.
затова няма пазар...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака е , прекарва свойте клиенти а и клиентите на чуждия посредник.....
затова няма пазар...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеЯвно целта му е да отказва инвеститорите да купуват.
Грозна гледка, как посредник цака клиентите си със стотици сделки ( за всяка по 2 лева), за лична облага
затова няма пазар...
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеCredit Agricole (CRARF.PK) leads major European banks higher, rising 4.7% after regulators ease Basel liquidity rules, followed by Deutsche Bank (DB) +4.3%, Unicredit (UNCFY.OB) +4.3% and Barclays (BCS) +3.7%. Also, SocGen (SCGLF.PK) +3.4%, HSBC (HBC) +0.75%, Lloyds (LYG) +1.9%, Santander (SAN) +2%, RBS (RBS) +1.5%, UBS (UBS) +2% and Credit Suisse (CS) +3.4%. Italy's Banca Monte dei Paschi di Siena (BMDPY.PK) +15%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти
Има много айсберги ... айсберг за 200 лв. на сделка......
Бях решил да ви сложа едно рамо ама ми разводниха сделките и ме отказаха.
Грозна гледка, как посредник цака клиентите си със стотици сделки ( за всяка по 2 лева), за лична облагаLast edited by Овчарчето Калитко; 07.01.2013, 13:39.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Е как няма да е прав:
Купи ниско продай високо, купува правилната акция и я продай като се балонизира и т.н мисли, няма кой да ги сбърка.
Не знам може би не се отчита този капитал и това кредитиране, което е доста под останлите - питанката се пита след като тук сме с капитал и доста под нивото на кредитиране на другите банки, коя от всички банки при изчестване на конюнктурата ще расте.
Иначе ако имах вътршно инфо или кристална топка, да знам че от утре до края на годината ще расте с по 10% на месец изобщо нямаше да правя - фундамнелтални, технически, циклични и порфейлни анализи
А все пак БНБ гледа над ЦКБ както и над КОРП и ФИБ-а така че колкото и да са мажовците е по-добре да има някой да ги съблюдава от колкото никой.
А и фундамента на ЦКБ-то много не се е променил, че да говорим да не се купува сега.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар