Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕеех, като споменаваш 2007-ма... тогава банките ги водиха за изгодни на Р/В от 3-4.
А сега кво, и на 0.30-0.40 трябва да се радваме, така ли
Аз мисля да изчакам по-нормални нива на Р/В... на който му се бърза да си продава.
Наздраве на съакционерите!
След такъв ден, някак си по-гладко се лъзга бърбана.
Стартирахме годината с големи профити, дано и нататък е така!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМммдааааа....Наздраве
Биците трябва да се държим, че засега сме рядка порода!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕеех, като споменаваш 2007-ма... тогава банките ги водиха за изгодни на Р/В от 3-4.
Аз мисля да изчакам по-нормални нива на Р/В... на който му се бърза да си продава.
След такъв ден, някак си по-гладко се лъзга бърбана. :cool:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениемда,купихме си ги обратно,под номинал на 50%
па през 2007-ма на каква цена ви ги продавахме?
След такъв ден, някак си по-гладко се лъзга бърбана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Покерче,
нито си устроумен нито оригинален...
Забравяш , в близката година маркета те прави десетина пъти валат на всичко кос... няколко пъти
Къди си подвизаваш и на какви нива...
Пък тогава ще говорим и ще ми обясниш тези работи..... и днес имам десетина сделки в двете посоки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПродължавай да гледаш.
Ще ти става още по-лошо, но явно силата ти е в гледането.
Снощи ти обясних някои работи.
нито си устроумен нито оригинален...
Забравяш , в близката година маркета те прави десетина пъти валат на всичко кос... няколко пъти
Къди си подвизаваш и на какви нива...
Пък тогава ще говорим и ще ми обясниш тези работи..... и днес имам десетина сделки в двете посоки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо ? Кеширал съм на над 25 % печалба и ви гледам сеира или казано мача по културно...
само че мача почва да става повече от един и ще влизат все нови отбори от А ,Б и В група....
та културният играч гледа къде са се качили 25-30 % акциите и търси следващите а не да дълбае покрива на къщичката си и да се моли да не завали и да го удави....
Засега някой пусна биковете в къщичката на Бедо а друг в застравователите и някой холдинги..на Дачия....
Чакаме движение в Б групата....на Донев....
В отбора на ХИМ нищо ново продавача си продаде 100 К акции на 1,195 лв и няколко ентусиасти решиха на скочат на 1,25 лв... Браво за скока ама големият засега не иска да купува там.. В привилигированите няма ентусиазъм за покупки пак....
В ССВ едно закъсняло ИП дето пуска налягането на теджерите реши да си напазарува ... а после .немаше никой друг освен него ...
В ЗХБГ заради Керезов чакат Коледа и получават подаръци ...преди ОСА... .
Ще ти става още по-лошо, но явно силата ти е в гледането.
Снощи ти обясних някои работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНедей ,че на Монти ще му стане лошо
само че мача почва да става повече от един и ще влизат все нови отбори от А ,Б и В група....
та културният играч гледа къде са се качили 25-30 % акциите и търси следващите а не да дълбае покрива на къщичката си и да се моли да не завали и да го удави....
Засега някой пусна биковете в къщичката на Бедо а друг в застравователите и някой холдинги..на Дачия....
Чакаме движение в Б групата....на Донев....
В отбора на ХИМ нищо ново продавача си продаде 100 К акции на 1,195 лв и няколко ентусиасти решиха на скочат на 1,25 лв... Браво за скока ама големият засега не иска да купува там.. В привилигированите няма ентусиазъм за покупки пак....
В ССВ едно закъсняло ИП дето пуска налягането на теджерите реши да си напазарува ... а после .немаше никой друг освен него ...
В ЗХБГ заради Керезов чакат Коледа и получават подаръци ...преди ОСА... .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКорекциите знаеш събуждат страха, за сметка на алчността. Утре ако до 11 се засили с % като днес имам още надежда. Като цяло ми се иска и бая по-нагоре, но знае ли човек.
Е, не се засили по уречения начин, но поне начина го имаше, както и цялостния резултат за днес. Да гледаме, да видим, ега излезем сухи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИмам някакво дежа ву, последно като пълнеха някакви айсберги беше при хима на нива към 90 стинки... сега знаем къде е..
Та сега гледам пак някакви айсберги пълнят, ама ЦКБ, на 80 стинки..
Не е препоръка естествено
Ластик-айсберг-ластик-айсберг и така от 85-90 ст. както каза ти.
Познато бе и тук мисля около 70, сега 80, къде му е края обаче, казва ли ти някой.
Препоръки никакви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИмам някакво дежа ву, последно като пълнеха някакви айсберги беше при хима на нива към 90 стинки... сега знаем къде е..
Та сега гледам пак някакви айсберги пълнят, ама ЦКБ, на 80 стинки..
Не е препоръка естествено
Коментар
Коментар