Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМен не ме бърка много това съотношение. В моя потфейл и двете са сериозно застъпани, но всички знаем че са скачени съдове и ако пазара залитне прекалено много, набързо мога да променя съотношението си за да се възползвам от пазарения дефект. Това си е сладка работаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЧестито на купилите под 1 лев.
ЦКБ никога повече докато я има БФБ няма да се търгува под номинал. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеапокалиптосите постепенно изчезнаха и сега една година ще се чудят дали да купят , всички ги знаем тука кои са затова СЕЕЕЕЕЕЕЧЧ , но най добре да им продадем на върхот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми, добра, кво и е доброто...
Анализатори казваха на 57 ст. че са и много при този спек в икономиката, банковия сектор...
Коментар
-
Да успех на всички и от мен - а това с ликвидността винаги ми е било чудно що се получава - висока ликвидност при високи нива, но хубавото е че се пази и това отношение. Катерим и оборотите растатLast edited by needtoknowmore; 10.06.2013, 12:33.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНе че искам да споря с теб, но това не е винаги така - на пазарите няма сто процента сигурност и гаранция.А и мощта иде от акумулирането на кинти, мисля че на по-горни нива повече ще се налее и ликвидността ще се увеличи още - то такъв е закона висока ликвидност при високи цени, докато не стане пук
1,35 и особенно 1,40 върховете от 2011 създават добра зона на съпротива и бих се обзаложил, че няма от раз я минем - както съм писал очаквам някъде там да има профит тейкинг. Иначе да и по твоя сценарай да се развие - прави ми впечетление, че ги уважава фибо нивата.
Иначе, ще пусна и фундамнетална обосновка тия дни - още миналата година по това време съм писал, а и тогава съм влизал, че ЦКБ ще е ракета - нужно е да видим консервативен подход от към кредитирането, кешовите наличности и сега със подчиненият дълг - Не само 2-ра цел, че и 3-та ще достигне но време има - все пак това е средно срочен поглед, ако гледаме фундаментално то вътрешната стойност е около 4 лв - така, че))
Честито на качилите се на влака.
Успех на всички в търгoвията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеЦел 1 е на 1.5 лв. не е на 1.4 !!! За да има мощ в една посока за в бъдеще, тя трябва да изпреварва историята във всяка следваща стъпка
Не е препоръка за покупко-продажна на акции
Не че искам да споря с теб, но това не е винаги така - на пазарите няма сто процента сигурност и гаранция.А и мощта иде от акумулирането на кинти, мисля че на по-горни нива повече ще се налее и ликвидността ще се увеличи още - то такъв е закона висока ликвидност при високи цени, докато не стане пук
1,35 и особенно 1,40 върховете от 2011 създават добра зона на съпротива и бих се обзаложил, че няма от раз я минем - както съм писал очаквам някъде там да има профит тейкинг. Иначе да и по твоя сценарай да се развие - прави ми впечетление, че ги уважава фибо нивата.
Иначе, ще пусна и фундамнетална обосновка тия дни - още миналата година по това време съм писал, а и тогава съм влизал, че ЦКБ ще е ракета - нужно е да видим консервативен подход от към кредитирането, кешовите наличности и сега със подчиненият дълг - Не само 2-ра цел, че и 3-та ще достигне но време има - все пак това е средно срочен поглед, ако гледаме фундаментално то вътрешната стойност е около 4 лв - така, че))
Честито на качилите се на влака.Last edited by needtoknowmore; 10.06.2013, 11:57.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеС последвал тест на 1.4
1.4 е оптималнияt вариант, по скоро на ниво между 1.2-1.4 и след това отново към нива над 1.5-1.6
Не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеЦел 1 е на 1.5 лв. не е на 1.4 !!! За да има мощ в една посока за в бъдеще, тя трябва да изпреварва историята във всяка следваща стъпка
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕто и една техническа обосновка на ЦКБ в средно срочен план:
http://pazaradnes.com/технически-ана...а-коопе/
Седмично затваряне над 1,03 отваря пътя към целите
Съгласен съм с Батя, чакането си струваше
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕто и една техническа обосновка на ЦКБ в средно срочен план:
Съгласен съм с Батя, чакането си струваше
Коментар
-
Ето и една техническа обосновка на ЦКБ в средно срочен план:
Съгласен съм с Батя, чакането си струвашеLast edited by needtoknowmore; 10.06.2013, 11:28.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар