IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Ето и една техническа обосновка на ЦКБ в средно срочен план:

http://pazaradnes.com/технически-ана...а-коопе/

Седмично затваряне над 1,03 отваря пътя към целите
    пак да кажа, че не разбирам от технически анализ, но за мен нивото на подкрепа и съпротива си остава 110 стинки

- есента на 2011 година не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме до 108 ст. и се сурнахме надолу с 50%

- в началото на годината пак не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме 104-105 стинки и се сурнахме до 82-83 стинки

- сега смятам, че от третия опит ще успеем да затворим сесията на над 110 стинки

някои ми се смееха в тази тема, че си продадох джипа и преди 2 месеца си вкарах парите тук с цел 50% профит ..................... поне засега съм на вярната страна на монетата, но не бързам да се радвам...

не затворим ли на цена от 1.10 лв за акция поне за мен няма повод за ликуване...

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      Какво прави Ташунко със Сапа?
      трябва да е добре ........................ нали купи на 60 стинки, така както се зарече преди месец и сега смята профита...

когато падне цената и след седмица-две ще обяви, че е продал на върха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
        Че кога през последните 3-4 години печалбата тук е била някакъв фактор? Цената е толкова подтисната не заради печалбата, а заради неизвестността относно качеството на кредитния портфейл.
        То това за всяка банка е валидно.
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
          Тоя път е вече никога.....просто няма начин...края с идиотията на БФБ - това е банка на 20г. , която има над 5 успешни увеличения на капитал, не помня година със загуба, да се търгува под номинал.....никога повече.....не е препоръка
          Че кога през последните 3-4 години печалбата тук е била някакъв фактор? Цената е толкова подтисната не заради печалбата, а заради неизвестността относно качеството на кредитния портфейл.

Коментар

• Нека видим къде, ще затоврим седмицата - после ще видим ще има или няма под номинал - няма как да не се радвам, че сме над номинал, чудно ми е къде Никола, да обеснява колко е кофти да се инвестира и компанията на хейтърите?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Никога не казвай никога....
              Тоя път е вече никога.....просто няма начин...края с идиотията на БФБ - това е банка на 20г. , която има над 5 успешни увеличения на капитал, не помня година със загуба, да се търгува под номинал.....никога повече.....не е препоръка
              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Мен не ме бърка много това съотношение. В моя потфейл и двете са сериозно застъпани, но всички знаем че са скачени съдове и ако пазара залитне прекалено много, набързо мога да променя съотношението си за да се възползвам от пазарения дефект. Това си е сладка работа
                Това не беше лично - ще наваксаш , надявам се
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Честито на купилите под 1 лев.

ЦКБ никога повече докато я има БФБ няма да се търгува под номинал. Не е препоръка
                  Никога не казвай никога....

Коментар

• Честито на купилите под 1 лев.

ЦКБ никога повече докато я има БФБ няма да се търгува под номинал. Не е препоръка
                    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      апокалиптосите постепенно изчезнаха и сега една година ще се чудят дали да купят , всички ги знаем тука кои са затова СЕЕЕЕЕЕЕЧЧ , но най добре да им продадем на върхот
                      Оптимистосите - напъвайте на хима, за да ви се отпуши и тука игръта

Коментар

• апокалиптосите постепенно изчезнаха и сега една година ще се чудят дали да купят , всички ги знаем тука кои са затова СЕЕЕЕЕЕЕЧЧ , но най добре да им продадем на върхот

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ами, добра, кво и е доброто...
                          Анализатори казваха на 57 ст. че са и много при този спек в икономиката, банковия сектор...
                          Какво прави Ташунко със Сапа?

Коментар

• Да успех на всички и от мен - а това с ликвидността винаги ми е било чудно що се получава - висока ликвидност при високи нива, но хубавото е че се пази и това отношение. Катерим и оборотите растат
                            Last edited by needtoknowmore; 10.06.2013, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                              Не че искам да споря с теб, но това не е винаги така - на пазарите няма сто процента сигурност и гаранция.А и мощта иде от акумулирането на кинти, мисля че на по-горни нива повече ще се налее и ликвидността ще се увеличи още - то такъв е закона висока ликвидност при високи цени, докато не стане пук

1,35 и особенно 1,40 върховете от 2011 създават добра зона на съпротива и бих се обзаложил, че няма от раз я минем - както съм писал очаквам някъде там да има профит тейкинг. Иначе да и по твоя сценарай да се развие - прави ми впечетление, че ги уважава фибо нивата.

Иначе, ще пусна и фундамнетална обосновка тия дни - още миналата година по това време съм писал, а и тогава съм влизал, че ЦКБ ще е ракета - нужно е да видим консервативен подход от към кредитирането, кешовите наличности и сега със подчиненият дълг - Не само 2-ра цел, че и 3-та ще достигне но време има - все пак това е средно срочен поглед, ако гледаме фундаментално то вътрешната стойност е около 4 лв - така, че ))

Честито на качилите се на влака.
                              Прав си колега. Бавно, ще се случват нещата около нивата на съпротива и подкрепа, но е факт, че започнаха да се случват, следователно има ликвидност да се завъртят акциите на високите нива

Успех на всички в търгoвията

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                                Цел 1 е на 1.5 лв. не е на 1.4 !!! За да има мощ в една посока за в бъдеще, тя трябва да изпреварва историята във всяка следваща стъпка

Не е препоръка за покупко-продажна на акции

Не че искам да споря с теб, но това не е винаги така - на пазарите няма сто процента сигурност и гаранция.А и мощта иде от акумулирането на кинти, мисля че на по-горни нива повече ще се налее и ликвидността ще се увеличи още - то такъв е закона висока ликвидност при високи цени, докато не стане пук

1,35 и особенно 1,40 върховете от 2011 създават добра зона на съпротива и бих се обзаложил, че няма от раз я минем - както съм писал очаквам някъде там да има профит тейкинг. Иначе да и по твоя сценарай да се развие - прави ми впечетление, че ги уважава фибо нивата.

Иначе, ще пусна и фундамнетална обосновка тия дни - още миналата година по това време съм писал, а и тогава съм влизал, че ЦКБ ще е ракета - нужно е да видим консервативен подход от към кредитирането, кешовите наличности и сега със подчиненият дълг - Не само 2-ра цел, че и 3-та ще достигне но време има - все пак това е средно срочен поглед, ако гледаме фундаментално то вътрешната стойност е около 4 лв - така, че ))

Честито на качилите се на влака.
                                Last edited by needtoknowmore; 10.06.2013, 12:57.

Коментар

Working...
                                X