Тук можеше да се направят едни бързи 10%, но здраве да е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеНякои намазаха а другите изпуснахме.
Сутринта никой ли не беше на линия? Много мие чудно този дроп на какво се дължиМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕй кво сте направили - този спад на какво се дължеше, че нещо изтъвах - като гледам и спреда близо 10 стинки .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеАко така приключи сесията ще имаме поне психологическата нагласа че днес не се е случило нищо с цената заради тия 5 бройки. ПО-спокойно ще спинкам братче. Мерси
с това потапяне от 12%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТоя път е вече никога.....просто няма начин...края с идиотията на БФБ - това е банка на 20г. , която има над 5 успешни увеличения на капитал, не помня година със загуба, да се търгува под номинал.....никога повече.....не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеАми те са си дупе и гащи. Прочети малко повече за капитала им и ще ти светне защо е еднаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеникъде не съм писал, че "над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата"
за мен единствено е важно да затворим сесия над 1.10 лв. за акция без значение дали е в края на седмицата или това затваряне на борсова сесия ще е в първия ден на седмицата...
Не е препоръка за търговия с акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеПрав си колега над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата
за мен единствено е важно да затворим сесия над 1.10 лв. за акция без значение дали е в края на седмицата или това затваряне на борсова сесия ще е в първия ден на седмицата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепак да кажа, че не разбирам от технически анализ, но за мен нивото на подкрепа и съпротива си остава 110 стинки
- есента на 2011 година не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме до 108 ст. и се сурнахме надолу с 50%
- в началото на годината пак не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме 104-105 стинки и се сурнахме до 82-83 стинки
- сега смятам, че от третия опит ще успеем да затворим сесията на над 110 стинки
някои ми се смееха в тази тема, че си продадох джипа и преди 2 месеца си вкарах парите тук с цел 50% профит ..................... поне засега съм на вярната страна на монетата, но не бързам да се радвам...
не затворим ли на цена от 1.10 лв за акция поне за мен няма повод за ликуване...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТази графика важи и за ПИБ и ХИМ и много други, само време трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепак да кажа, че не разбирам от технически анализ, но за мен нивото на подкрепа и съпротива си остава 110 стинки
- есента на 2011 година не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме до 108 ст. и се сурнахме надолу с 50%
- в началото на годината пак не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме 104-105 стинки и се сурнахме до 82-83 стинки
- сега смятам, че от третия опит ще успеем да затворим сесията на над 110 стинки
някои ми се смееха в тази тема, че си продадох джипа и преди 2 месеца си вкарах парите тук с цел 50% профит ..................... поне засега съм на вярната страна на монетата, но не бързам да се радвам...
не затворим ли на цена от 1.10 лв за акция поне за мен няма повод за ликуване...Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
не затворим ли на цена от 1.10 лв за акция поне за мен няма повод за ликуване...
Прав си колега над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата
Не е препоръка за търговия с акции
Коментар
Коментар