IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук можеше да се направят едни бързи 10%, но здраве да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
      Някои намазаха а другите изпуснахме.
      Това нещо целенасочено ще е да - не ми се вижда да е ликвиден проблем.
      Сутринта никой ли не беше на линия? Много мие чудно този дроп на какво се дължи
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Ей кво сте направили - този спад на какво се дължеше, че нещо изтъвах - като гледам и спреда близо 10 стинки .......
        Някои намазаха а другите изпуснахме.

Коментар

• Ей кво сте направили - този спад на какво се дължеше, че нещо изтъвах - като гледам и спреда близо 10 стинки .......

Коментар

• Мада Фака.
            Last edited by Petar; 17.06.2013, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              Ако така приключи сесията ще имаме поне психологическата нагласа че днес не се е случило нищо с цената заради тия 5 бройки. ПО-спокойно ще спинкам братче. Мерси
              тази седмица май няма да спиш

с това потапяне от 12%

Коментар

• Ако така приключи сесията ще имаме поне психологическата нагласа че днес не се е случило нищо с цената заради тия 5 бройки. ПО-спокойно ще спинкам братче. Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Тоя път е вече никога.....просто няма начин...края с идиотията на БФБ - това е банка на 20г. , която има над 5 успешни увеличения на капитал, не помня година със загуба, да се търгува под номинал.....никога повече.....не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                    Ами те са си дупе и гащи. Прочети малко повече за капитала им и ще ти светне защо е еднаква.
                    всеки чете каквто си иска и до където си иска ) и много други мога да има впредвид и Елтос например не ми е извесно да има нещо общо с хима

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      никъде не съм писал, че "над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата"

за мен единствено е важно да затворим сесия над 1.10 лв. за акция без значение дали е в края на седмицата или това затваряне на борсова сесия ще е в първия ден на седмицата...
                      Няма значение, че не си писал, мое мнение е това, а не твое нали Ликвидността е важна и като гледам, ще се усети още по-силно тук, когато Зърнени храни минат нивата от 0.41-0.42 и се насочат към 0.6.

Не е препоръка за търговия с акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                        Прав си колега над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата
                        никъде не съм писал, че "над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата"

за мен единствено е важно да затворим сесия над 1.10 лв. за акция без значение дали е в края на седмицата или това затваряне на борсова сесия ще е в първия ден на седмицата...

Коментар

пак да кажа, че не разбирам от технически анализ, но за мен нивото на подкрепа и съпротива си остава 110 стинки

- есента на 2011 година не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме до 108 ст. и се сурнахме надолу с 50%

- в началото на годината пак не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме 104-105 стинки и се сурнахме до 82-83 стинки

- сега смятам, че от третия опит ще успеем да затворим сесията на над 110 стинки

някои ми се смееха в тази тема, че си продадох джипа и преди 2 месеца си вкарах парите тук с цел 50% профит ..................... поне засега съм на вярната страна на монетата, но не бързам да се радвам...

не затворим ли на цена от 1.10 лв за акция поне за мен няма повод за ликуване...
                          И така може, както и че всеки връх без значение кракто,средо, дълосрочен е се явява съпротива. в нашият случаи затваряне над 1,03 зоната отваря пътя - това е 1во подкрепа от 2010 съпротива от 2011 и фибо ниво. Там са и позиционирани ордерите. Разбира се, че над 1.10 вече имам потвърждение на 1,03 зоната

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Тази графика важи и за ПИБ и ХИМ и много други, само време трябва
                            Ами те са си дупе и гащи. Прочети малко повече за капитала им и ще ти светне защо е еднаква.

Коментар

пак да кажа, че не разбирам от технически анализ, но за мен нивото на подкрепа и съпротива си остава 110 стинки

- есента на 2011 година не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме до 108 ст. и се сурнахме надолу с 50%

- в началото на годината пак не можахме да пробием 110 стинки, стигнахме 104-105 стинки и се сурнахме до 82-83 стинки

- сега смятам, че от третия опит ще успеем да затворим сесията на над 110 стинки

някои ми се смееха в тази тема, че си продадох джипа и преди 2 месеца си вкарах парите тук с цел 50% профит ..................... поне засега съм на вярната страна на монетата, но не бързам да се радвам...

не затворим ли на цена от 1.10 лв за акция поне за мен няма повод за ликуване...
                              +1
                              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Прав си колега над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата

Не е препоръка за търговия с акции

Коментар

Working...
                                X