IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...... И тук някой почна играта като в Хима

Коментар

• Да не забравите да си извадите еднократният ефект от "ВИЗА Инк " =~ 12,168 мил. ..... и се връщате

Коментар

• Аз тука влязох началото на месеца и независимо, че съм 17% горе мисля, че след такъв отчет ще катери още и е рано за продаване ама само времето ще покаже.

Не е препоръка пък и съм бебе на финансовите пазари

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          Тук купуваме или продаваме?
          Аз купувам.
          The strongest stand last.

Коментар

• Тук купуваме или продаваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение

Не е ли малко късно за такова превалутиране? И аз си го мислих, но реших че изпуснах момента
              То ако някой знаеше...

Виж, ако хим-а продължи да "дълбае" кота 1.60 все така усърдно, а банката си катери, не бих го понесъл.
              Тук разчитам и залагам на рязък и голям скок, след което излизам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                "превалутирах" ХИМ към ЦКБ..
                Не е ли малко късно за такова превалутиране? И аз си го мислих, но реших че изпуснах момента

Коментар

• "превалутирах" ХИМ към ЦКБ..

Коментар

• Някакви коментари за отчета, според мен е много добър и предполага цена на акция от 1,9 - 2 лв.
                    Вие какво мисилете?
                    Last edited by Risteto; 30.11.2016, 14:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение

Да, има изтрити мнения, заради бъг, който ще се отстрани.
                      Извинения!
                      ОК, за малко да го приема лично ...:-)
                      И това доживяхме след приятните ръстове от последните дни - извинения от админа ... :-)
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Сигурен съм , че не съм цитирал никакви медии ... Като гледам колко сте трили с тоя претекст - че то няма толкоз медии в БГ ...
                        За да няма недоразумения защо не публикувате списък на конкурентните (забранените) медии ? :-)

Всъщност по-важно е ЦКБ да цепи мрака и да даде дивидент по някое време ...
                        Да, има изтрити мнения, заради бъг, който ще се отстрани.
                        Извинения!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Напишия ако обичаш пак.
                          Да не ме разбереш погрешно –не помня точно, но нищо особено, просто си чешех езика и писах някакви догадки от сорта :
                          • Намерения за дивидент
                          • Видими отчети и печалби – минали успешно изпита
                          • Ако две банки на един холдинг са множко , то коя има кеш стойност …
                          И докато си пиша ЦКБ счупи още един рекорд – промени коеф. ЦКБ/ПИБ от 2.5 на 2 …
                          Като му говорех на Батя, че качеството е за предпочитане пред размера той не вярваше …
                          Last edited by Protokol; 30.11.2016, 11:42.

Коментар

Гледам и не вярвам на ушите си - отново цензура . Сещам се какво са затрили - причината Хима да расте по-бавно от ЦКБ ... явно съм разкрил нЕква тайна ..
                            Напишия ако обичаш пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение

Не, не се сещаш. Линкове на конкурентни медии се трият- това е простата причина.
                              Сигурен съм , че не съм цитирал никакви медии ... Като гледам колко сте трили с тоя претекст - че то няма толкоз медии в БГ ...
                              За да няма недоразумения защо не публикувате списък на конкурентните (забранените) медии ? :-)

Всъщност по-важно е ЦКБ да цепи мрака и да даде дивидент по някое време ...
                              Last edited by Protokol; 30.11.2016, 11:00.

Коментар

Гледам и не вярвам на ушите си - отново цензура . Сещам се какво са затрили - причината Хима да расте по-бавно от ЦКБ ... явно съм разкрил нЕква тайна ..
                                Не, не се сещаш. Линкове на конкурентни медии се трият- това е простата причина.

Коментар

Working...
                                X