...... И тук някой почна играта като в Хима
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТук купуваме или продаваме?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение
Не е ли малко късно за такова превалутиране? И аз си го мислих, но реших че изпуснах момента
Виж, ако хим-а продължи да "дълбае" кота 1.60 все така усърдно, а банката си катери, не бих го понесъл.
Тук разчитам и залагам на рязък и голям скок, след което излизам.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение"превалутирах" ХИМ към ЦКБ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
Да, има изтрити мнения, заради бъг, който ще се отстрани.
Извинения!
И това доживяхме след приятните ръстове от последните дни - извинения от админа ... :-)За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Сигурен съм , че не съм цитирал никакви медии ... Като гледам колко сте трили с тоя претекст - че то няма толкоз медии в БГ ...
За да няма недоразумения защо не публикувате списък на конкурентните (забранените) медии ? :-)
Всъщност по-важно е ЦКБ да цепи мрака и да даде дивидент по някое време ...
Извинения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Напишия ако обичаш пак.- Намерения за дивидент
- Видими отчети и печалби – минали успешно изпита
- Ако две банки на един холдинг са множко , то коя има кеш стойност …
Като му говорех на Батя, че качеството е за предпочитане пред размера той не вярваше …Last edited by Protokol; 30.11.2016, 11:42.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГледам и не вярвам на ушите си - отново цензура . Сещам се какво са затрили - причината Хима да расте по-бавно от ЦКБ ... явно съм разкрил нЕква тайна ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
Не, не се сещаш. Линкове на конкурентни медии се трият- това е простата причина.
За да няма недоразумения защо не публикувате списък на конкурентните (забранените) медии ? :-)
Всъщност по-важно е ЦКБ да цепи мрака и да даде дивидент по някое време ...
Last edited by Protokol; 30.11.2016, 11:00.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГледам и не вярвам на ушите си - отново цензура . Сещам се какво са затрили - причината Хима да расте по-бавно от ЦКБ ... явно съм разкрил нЕква тайна ..
Коментар
Коментар