IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама моля ти са, сега Пеевски, ако изкара един холдинг с над 7.9 млрд.лв, ще го купувате ли !??

Я и двете дружества да си видят ЗХБГ и тогава да се замислят за публичността си и нейното значение и ефекти!!!

Вижте, ето този коментар само на Инвестора: Активите възлизат на 571,6 млн. лв. при 585,3 млн. лв. в края на миналата година. Пасивите са за 246,562 в сравнение с 261 млн. лв. през декември.

От началото на годината акциите на дружеството поевтиняват със 7,57%. Пазарната капитализация е 66,916 млн. лв.

Може ли на СПО-то преди 8 ГОДИНИ ДА ПРЕДЛОЖАТ ПАЗАРНА КАПТАЛИЗАЦИЯ ОТ 800 МЛН.ЛВ ????

Как и кога ще обясни това ОГРОМНО ЧИСЛО !!????

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение

Това е от миналия отчет!
      ВЕРНО ли КАЗВАШ ? - как не се сетих !

Ти все пак ги извади и си преизчисли печалбата на годишна база ; - и пак заповядай

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Да не забравите да си извадите еднократният ефект от "ВИЗА Инк " =~ 12,168 мил. ..... и се връщате
        Това е от миналия отчет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Какво те кара да го мислиш?
          Аз драстични и многократни връщания надолу не виждам,
          тъкмо обратното - стабилно катерене само.

Или имаш предвид, че някой като при хима ще подкрепя докато изкупува?
          може и да съм се заблудил имаше няколко продажби на бида и свашяше цената с по 1, 1.5 ст, та затова си помислих, че играят играта на хима ама си прав, че не е драстично и с обем
          Last edited by polax; 30.11.2016, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            ...... И тук някой почна играта като в Хима
            Какво те кара да го мислиш?
            Аз драстични и многократни връщания надолу не виждам,
            тъкмо обратното - стабилно катерене само.

Или имаш предвид, че някой като при хима ще подкрепя докато изкупува?
            The strongest stand last.

Коментар

• ...... И тук някой почна играта като в Хима

Коментар

• Да не забравите да си извадите еднократният ефект от "ВИЗА Инк " =~ 12,168 мил. ..... и се връщате

Коментар

• Аз тука влязох началото на месеца и независимо, че съм 17% горе мисля, че след такъв отчет ще катери още и е рано за продаване ама само времето ще покаже.

Не е препоръка пък и съм бебе на финансовите пазари

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    Тук купуваме или продаваме?
                    Аз купувам.

Коментар

• Тук купуваме или продаваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение

Не е ли малко късно за такова превалутиране? И аз си го мислих, но реших че изпуснах момента
                        То ако някой знаеше...

Виж, ако хим-а продължи да "дълбае" кота 1.60 все така усърдно, а банката си катери, не бих го понесъл.
                        Тук разчитам и залагам на рязък и голям скок, след което излизам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          "превалутирах" ХИМ към ЦКБ..
                          Не е ли малко късно за такова превалутиране? И аз си го мислих, но реших че изпуснах момента

Коментар

• "превалутирах" ХИМ към ЦКБ..

Коментар

• Някакви коментари за отчета, според мен е много добър и предполага цена на акция от 1,9 - 2 лв.
                              Вие какво мисилете?
                              Last edited by Risteto; 30.11.2016, 15:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение

Да, има изтрити мнения, заради бъг, който ще се отстрани.
                                Извинения!
                                ОК, за малко да го приема лично ...:-)
                                И това доживяхме след приятните ръстове от последните дни - извинения от админа ... :-)
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X