IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От 27,650(към 30.09) вадим 16,812(към 30.06) вадим също еднократния ефект ~ 12,168

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

По мои сметки ако извадим еднократният ефект са на минус 1.3 милки!
      Може ли да ни покажеш как го смяташ така?

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение

Има хляб тука
        и ти пожелавам личен такъв резултат.

имам
        Мерси и аз ти го пожелавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Да видим днес 1.45 ще го подминем ли?
          Тая поръчка твоя ли е там на 1.45?
          The strongest stand last.

Коментар

• Да видим днес 1.45 ще го подминем ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Колеги айде малко по сериозно.
              Еднократния ефект от Виза е включен в отчета към второто тримесечие за всички банки и печалбата за последното си е супер.
              Вярно дъщерните от чужденеция я дърпат малко назад ( индивидуалния отчет е с още по - голяма печалба) , но ефекта е пренебрежим.
              Вярвам ,че нивото от последното увеличение ще го стигнем скоро , а после ще видим
              Погледнете и отчетите за конвертируемите облигации ,там от много време си има ниво ,което вероятно е някакъв таргет за бъдещето .
              Ако не знаете къде си публикуват отчетите - в инфосток - ЦКБ - съобщения.
              Не пускам линк да не го изтрият
              Не е препоръка. имам.

Коментар

• Ох на батко убавата артийка.Вече на 1.42 лв а това е само началото

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение

Ами аз това направих:
                  Към: 30.06 - 16,812
                  Към: 30.09 - 27,650

или ~11 мил. за 3 месеца без ефекта от Виза, което си е доста добре според мен.
                  Има хляб тука
                  и ти пожелавам личен такъв резултат.

имам

Коментар

Ами аз това направих:

Коментар

• Аха , а тия които купуваха като невидели на тая набалончена цена нямат ли вина ?

Аз си спомням че не участвах на ИПО-то именно щото ми се видя скъпо , виж като слезе на ,40 ст. си купих няколко хил. като рискова инвестиция....
                      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        "превалутирах" ХИМ към ЦКБ..
                        Добре си направил.Аз оня Потъник не го харесвам много.

Коментар

Някакви коментари за отчета, според мен е много добър и предполага цена на акция от 1,9 - 2 лв.
                          Вие какво мисилете?
                          Това е цена която нормално би трябвало да стигне но предполагам че ще спре около 1.75-1.80 защото очаквам разпродажби на тия нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение

Не, не се сещаш. Линкове на конкурентни медии се трият- това е простата причина.
                            Какви линкове от конкурентни медии бе хора.Аз съм писал собствени мнения само и сте изтрили всички.Айде не се излагайте поне че направихте тоя форум като медия на Гестапо.Жалка история.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Дано, нямам но не вярвам да иде там сама Някакъв тайминг залагаш ли?
                              Тони по мои сметки около март намалото на април ще е там.Този път играта няма да е в бързото надуване на цената както предните няколко пъти и ще пробие над 1.70 лв . Така ги виждам аз нещата.Имам доста цкб артии и сега съм с 42% ръст Обаче винаге може и още

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

ВЕРНО ли КАЗВАШ ? - как не се сетих !

Ти все пак ги извади и си преизчисли печалбата на годишна база ; - и пак заповядай
                                Ами аз това направих:

Коментар

Working...
                                X